Часть улетела в другой банк, оставив хорошую комиссию банку на развитие. Улетела, кстати, оперативно, так что с гришевой ликвидностью в банке пока все ок. Часть оставлю на пол года на готивке щомисяця.
Платинум не порадует нас перед НГ депозитами, с компенсацией налоХов? Вроде тому, который был в июне или июле, когда "чистыми" выходило 25%. Что скажет представитель? Стоит ли ожидать вкусностей перед НГ? Про 28,5 знаю. Но чистыми выходит всего 22,37
17.12.2015 16:15:11 Тема: Тепер сплачувати картою в Інтернеті стало простіше за допомогою Pt Click! Содержание: Шановні друзі! Відтепер сплачувати картою в Інтернеті стало простіше! Для цього Вам зараз достатньо один раз встановити собі дозвіл на інтернет розрахунки, звернувшись до Контакт-центру банку. Після цього Ви можете самостійно регулювати розмір вашого ліміту на Інтернет через ваш Pt Click у будь-який час. Ліміти можна змінювати в меню «Мої карти» (натискаємо на карту і вибираємо кнопку «ліміти», суму ліміту змінюємо в полі «Новий ліміт на покупку»). Звертаємо вашу увагу на те, що даний тип ліміту також впливає на суму ваших покупок в торгових мережах, тому, будь-ласка, враховуйте це при встановленні такого ліміту. Наприклад, якщо Ви бажаєте розрахуватися в торговій мережі на 5 000 гривень, і в той же день здійснити покупку в Інтернеті на 500 гривень, в поле «Новий ліміт на покупку» ставимо 5 500 грн. У разі виникнення питань пишіть нам на адресу на info@ptclick.com.ua
Артём написав:Платинум не порадует нас перед НГ депозитами, с компенсацией налоХов? Вроде тому, который был в июне или июле, когда "чистыми" выходило 25%. Что скажет представитель? Стоит ли ожидать вкусностей перед НГ? Про 28,5 знаю. Но чистыми выходит всего 22,37
Не порадует. Скоро "порадует" и 28,5% тоже не будет. Даже грязными.
Артём написав:Платинум не порадует нас перед НГ депозитами, с компенсацией налоХов? Вроде тому, который был в июне или июле, когда "чистыми" выходило 25%. Что скажет представитель? Стоит ли ожидать вкусностей перед НГ? Про 28,5 знаю. Но чистыми выходит всего 22,37
Не порадует. Скоро "порадует" и 28,5% тоже не будет. Даже грязными.
Да, в этом году плюшками нас никто не побалует... Все банки только вниз... Хорошо, что ВК продлил. Вышло, что это лучшее предложение сейчас.