Пресс-служба ВТБ Банка Прокоментуйте, будь-ласка внесення ВТБ (Україна) до секторальних санкцій сьогодні Работающая ссылка https://www.treasury.gov/resource-cente ... 51222.aspx Мой плохой английский не позволил точно перевести.
bogdanbor написав:submarinebus с такой мамой втб эти санкции по хвосту)
Маму тоже похерили. Даю півроку.
Полгода на что?
Через півроку почнуться проблеми з ліквідністю. Потім банку швидше за все продадуть своїм же, що поза санкціями. Це в позитивному варіанті, якщо мамка потягне фінансування. Он сбер вже скручує вудочки по Європі, а санкції ще і не працювали.
А мы тут каким боком ?Хде написано,что НБУ , кабмин или президент ввел санкции против укрВТБ ? ВЭБ (наш ПИБ) под санкциями еще с лета и шо ?Ах да, на неделе НБУ выдал санкционному ПИБ реф. на 200 млн. Вброс ни о чем.Слышал звон не знаю где он.Юношеские фантазии.
lel написав:Пресс-служба ВТБ Банка Прокоментуйте, будь-ласка внесення ВТБ (Україна) до секторальних санкцій сьогодні Работающая ссылка https://www.treasury.gov/resource-cente ... 51222.aspx Мой плохой английский не позволил точно перевести.
Що там коментувати. Денег ніхто їм не дасть. Самі з мамкою будуть крутитися. А якщо ще НБУ їх відлучить від цицьки як БМ банк (хоча малоймовірно), тоді взагалі залишаться сам на сам.
А мы тут каким боком ?Хде написано,что НБУ , кабмин или президент ввел санкции против укрВТБ ? ВЭБ (наш ПИБ) под санкциями еще с лета и шо ?Ах да, на неделе НБУ выдал санкционному ПИБ реф. на 200 млн. Вброс ни о чем.Слышал звон не знаю где он.Юношеские фантазии.
Мамою називають - материнську контору. А НБУ просто - баба Лєрка. Запиши собі - пенсіонер
Денег дочке никто кроме мамы и так не давал. Единственный вариант, если вдруг мама брала денег через дочку, то теперь дочка может быть менее полезна. Все зависит от того, что скажет мама.