ах да, небольшое уточнение. карты на руках нет, еще не пришла. но я ее активировал через гор. линию.
А звідки номер карти дізнались? Тут ще є така небезпека, що карту можуть на пошті умикнути....а якщо вона активована то можуть певну суму умикнути через банкомати.
А отут какое-то непонятное наЧало, а продолжения не видно http://www.platinumcard.com.ua/modules/ ... k_1321.pdf ... када 100-период превращается в 60дн(по сути там 90дн!). По сути дела 60дн пристыковано к 100(120). А дальше 60дн как? Как ОБЫЧНые 60дн идут - с перХлёстом или встык?
ПС. У меня ваащето ВизаГолдДляВкладчика. Первый 60дн период вот дето должен обозначиться
В михи пільгові періоди не перетинаються. Закінчиться 100, буде починатися 60 пс тому в кінці сотки знову медок
Квесторе_поверніться написав:А звідки номер карти дізнались? Тут ще є така небезпека, що карту можуть на пошті умикнути....а якщо вона активована то можуть певну суму умикнути через банкомати.
Номер карты видит оператор. Я осознаю что ее могут умикнути на пошті, саме тому планую після успішного поповнення заблокувати її знову через гор. лінію. Але проблема у тому, що я не можу перевести кошти з ДП на К через интернет-банкинг. Ось це печалька.
Квесторе_поверніться написав:А звідки номер карти дізнались? Тут ще є така небезпека, що карту можуть на пошті умикнути....а якщо вона активована то можуть певну суму умикнути через банкомати.
Номер карты видит оператор. Я осознаю что ее могут умикнути на пошті, саме тому планую після успішного поповнення заблокувати її знову через гор. лінію. Але проблема у тому, що я не можу перевести кошти з ДП на К через интернет-банкинг. Ось це печалька.
Можливо слід з добу почекати....щоб все ок прикрутилось.
Біс його знає що там в них прикручується! Мені на ГЛ сказали що картою можно користуватись через годину-півтори, але фактично там щось й досі не "прикрутилось" як ви кажете. Буду ще пробувати завтра. Ну а наступний етап - чинити шкандаль, як тут хтось радив
sens написав:есть ли новости с полей - кто в области Киевской удачно оформил продукт , отпишитесь ( речь про сегодня )
Сегодня же выходной на почте!
На некоторых, с небольшим количеством персонала, которые совсем уж в зажопье, выходные воскресенье-понедельник, а на тех что побольше суббота рабочая до обеда. По моим наблюдениям за полмесяца (ты слышишь, Карл?) попыток оформить вКлад сложилась такая картина графика работы почты.
sens написав:есть ли новости с полей - кто в области Киевской удачно оформил продукт , отпишитесь ( речь про сегодня )
Сегодня же выходной на почте!
то у вас почты такие ... в харькове выходные на почте - только воскресенье - с понедельника по субботу все почты работают ... даже работали 2, 8 и 9 января
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Пон 11 січ, 2016 19:27, всього редагувалось 3 разів.