|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 12 січ, 2016 12:42
Я чего вообще заходил... Есть новости с полей ?
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
Додано: Вів 12 січ, 2016 12:44
studpart написав: Amat написав: studpart написав:коштує не хатка, а земля! і подивися зараз ціни на ділянки в Києві і 10км рядом вже повно варіантів по 500у.е сотка а то і дешевше
Покажите мне, пожалуйста, участок в 10 км. от Киева по 500 у.е. где есть дорога возле участка, подключено электричество, и есть хоть какая-то цивилизация, а не посреди поля в 5 км от ближайшего села. О газофикации даже не мечтаю...
зайди на форум стройдом і попитай. форумчанин "Пий" восени прикупив таку ділянку собі
послать на "форум" и я вас могу... Если вы такой бывалый и "ходивший", то просветите нас результатами своих походов...
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
Додано: Вів 12 січ, 2016 12:48
Frant написав:P.S. 70 м2 - малувато. Такий собі окремий "хрущ" Оптимум для приватного буднку 140-150 м2. 
Не буду сперечатися. В моєму випадку це була реконструкція будинку 1980 року забудови, і по іншому не виходило в принципі. Якби будував з нуля, думаю метрів 100-120 як мінімум там було-б. З іншого боку, мені зараз і цього досить, плюс у мене також є літня кухня, 3.5 *6 де можна робити що завгодно і нікому не заважати та горище з легким виходом для зберігання всякого добра/хламу  ,що в квартирі просто не реально. Не кажучи вже про те, що сидіти в себе у дворі за столиком з ноутбуком під щебет пташок набагато приємніше чим у квартирі 300м2 на печерські.
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 12 січ, 2016 12:49
Amat написав: flyman написав: Amat написав:Та же история. Спустя 7 лет "на дачу" ездим 1-2 раза в месяц и то, только для того, что бы проверить всё ли там в порядке, ну ли побухать на очередной праздник. Хотя сейчас на работу ехать с дачи даже проще, чем из дому. А было время я там жил 9 месяцев. Квартира есть квартира. Если работа, дети, друзья в городе.
панове, ви не розумієте просто, яке то щастя поїхати в село і побути хоча б на 2 дні без інтернету і телебачення, щоб в голові було поменше інформаційного шуму, просто щоб провітрити мізки і фізично попрацювати (сокирою чи лопатою)
Чому не розумію. Чудово розумію. Але це не привід витрачати гроші на купівлю будиночку під Києвом... і переїжджати туди жити заради цього. Тому що кошторис володіння буде перевищувати отриманні "блага"... До речі мені пощастило і я маю можливість порівняти життя на: 1) дачі в 15 км. від Києва, де є всі ознаки комфорту (світло, тепло, каналізація, баня і т.д.) 2) На дачі в 110 км.від Києва, де є тільки газ, світло, груба, пічка. Але нема каналізації. Но є багато чистого повітря і т.д. 3) Ну і проживання в квартирі в Києві в "прицентральному" його районі...
Я про дачу, а не про хату для життя. Якщо родився в селі в хаті, може "для життя" і проконає, але для дітей міста/асфальту, квартира саме то "для життя", а не хата.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 12 січ, 2016 12:57
es77 написав: Первый написав:Скільки км будинок від роботи Вашої, дружини, школи дитини? як часто ходить комунальний транспорт? скільки авто у Вашій сімї? Хто чистить дороги? каналізація? і т.д. і т.п....
Від роботи дружини/школи дитини -7 хв пішки (робота дружини/школа буквально поруч-100м) Від моєї роботи десь 6-7 км ,їзжу зазвичай машиною (машина в сімї одна), але в 40 м. від ворот зупинка маршруток, вранці/ввечері вони йдуть кожні 2-3 хв., зараз взагалі машину не чіпаю, ліньки ії чистити від снігу, та соватися по крижаній дорозі, шукаючи собі проблем, якщо можна доїхати за 3,5 грн. на маршрутці. Власне мій будинок знакодиться буквально напроти місцевої поліклініки, в звязку з чим великий поток людей і штук 5 магазинчіків на відстані 50 м. від ворот. Купити все необхідне можна буквально в домашніх тапках, до найближчого мережевого магазину -400м. Каналізація та вода -міські (правда краще помовчу,чого вартувало мені іх зробити). Із недоліків -як біля будь-якої поліклініки народ паркується як попало, не зважіючи на знаки "зупинка заборонена", тому з двору виїхати можна не завжди і часто після вживання відповідних слів Дороги чистять міські служби (в цьому році вкрай паршиво) Передбачаючи питання,це не Київ ,і навіть не обласний центр  ,що не заважає заробляти в рази більше від киян, до Києва їхати 2 години на авто/потязі/автобусі ,з подивом з'ясував що бувать ціни на потяг до Києва 34 грн в одну сторону  і це навіть не електричка. Зараз регулярно (декілька разів на рік) відвідуємо києвські театри/розважальні заклади.(раніше багато років жив в Харкові -далі буфету оперного театру не дойшов ні разу  )
мечта... правда не моя. рад что Вы осуществили свою. У вас прекрасный дом в лучшем райцентре лучшей области Украины. ТОЛЬКО КАКОГО ХРЕНА ВЫ ПОНОСИТЕ ВСЕХ ОСТАЛЬНЫХ в ветке о КИЕВЕ. Рынок расставил приоритеты. И к сожалению, хрущ над трасой приоритетней, чем 2 години на потязі до жд вокзалу. Ваши ИПЕНЯ сдесь НИКОГО НЕ ИНТЕРЕСУЮТ. Зы. студпарт, Вы?
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2016 13:03
Первый написав: es77 написав: Первый написав:Скільки км будинок від роботи Вашої, дружини, школи дитини? як часто ходить комунальний транспорт? скільки авто у Вашій сімї? Хто чистить дороги? каналізація? і т.д. і т.п.... Передбачаючи питання,це не Київ ,і навіть не обласний центр  ,що не заважає заробляти в рази більше від киян, до Києва їхати 2 години на авто/потязі/автобусі ,з подивом з'ясував що бувать ціни на потяг до Києва 34 грн в одну сторону  і це навіть не електричка. З)
мечта... правда не моя. рад что Вы осуществили свою. У вас прекрасный дом в лучшем райцентре лучшей области Украины. ТОЛЬКО КАКОГО ХРЕНА ВЫ ПОНОСИТЕ ВСЕХ ОСТАЛЬНЫХ в ветке о КИЕВЕ. Рынок расставил приоритеты. И к сожалению, хрущ над трасой приоритетней, чем 2 години на потязі до жд вокзалу. Ваши ИПЕНЯ сдесь НИКОГО НЕ ИНТЕРЕСУЮТ.
Прохожий - а чому Ви поносите всіх, хто з тих чи інших причин не бажає інвестувати гроші в київські новобуди???? es77 написав:звичайна більш менш успішна людина заробляє десь 7000-8000 грн.
Це заробки кваліфікованого офісного планктону, не більше))) 
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2016 13:11
es77 написав:в Києві звичайна більш менш успішна людина заробляє десь 7000-8000 грн.,
якесь у вас дивне розуміння "більш-менш успішна", ну якщо є спадщина, у вигляді хруща, де можеш спокійно жити сам або з дружиною/коханкою, то таки "більш-менш успішна" із 7..8Кгрн
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 12 січ, 2016 13:12
es77 написав:Не кажучи вже про те, що сидіти в себе у дворі за столиком з ноутбуком під щебет пташок набагато приємніше чим у квартирі 300м2 на печерські.
В стране 6 месяцев зима. о каких птичках у дворі за столиком например в январе идет речь? О 300 квадратах на Печерске не знаю. может и лучше с ноутом у дворі за столиком в январе сидеть чем в 300 квадратах на Печерске... Скоро начну ремонт, отпишусь, как оно. Правда с гораздо скромней площади.
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2016 13:14
Frant написав: Faceless написав: Frant написав:Прохожий - а чому Ви поносите всіх, хто з тих чи інших причин не бажає інвестувати гроші в київські новобуди?
Де це ви таке побачили?
На всій гілці. Це стосується більшості "растішок-оптимішок". Вони вважають - якщо людина хоче інвестувати у вторинку, а не в "неохрущ" - то вона тупа, бідна, неосвічена, ніщєброд і т.д. і т.п.)))) 
Це Ваш сленг і тільки Ви так вважаете. то вона тупа, бідна, неосвічена, ніщєброд і т.д. і т.п.))))
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2016 13:18
Первый написав: У вас прекрасный дом в лучшем райцентре лучшей области Украины. ТОЛЬКО КАКОГО ХРЕНА ВЫ ПОНОСИТЕ ВСЕХ ОСТАЛЬНЫХ в ветке о КИЕВЕ. Где я кого-то поношу ? Прозвучал вопрос, у кого сколько счета по новым тарифам,я написал, это как-то зависит от Киев/не Киев ? Или тенденции РН как-то меняются от того, в Киеве это в Харькове и Малой Хацапетовке ? Так в хацапетовках д***** может быть еще выше, чем в Киеве, цены в долларе за два года практически не изменились, при зарплатах в 3000 грн. Первый написав: Зы. студпарт, Вы? Похмеляйиесь
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1