Frant написав:Тобто в Києві ціни будуть падати далі, а в Іпенях - рости чи стояти на місці? В Іпенях живуть люди, успішніші за київську публіку?
В Ірпені ціни вже ближче до собівартості, а в Києві ім ще є куди падати. Дешевше собівартості+якогось профіту ніхто нічого будувати і продавати не буде. Тим більше, там нормальна придомова территорія на відміну більшості обїектів у Києві. Я припускаю,що ціни за ту хату впадуть з 14куе до 13-12. Я б сильно з цього не переживав. Ну не поїдете пару разів до Египту... В будь-якому випадку, в порівнянні з людьми які купляли у 2007 році гостинки по 80-10 куе ризик мінімальний. Плюс,якщо її дійсно можна здати за вказані гроші -не бачу проблем.
В Ірпені-Бучі зараз гостинка/1к в стані "заходь і живи" в межах до 15куе, беру його за орієнтир для відслідковування руху ОКРЖН. Були за маячок гостинки/1к в Бородянці, але чомусь зникли дешеві варіанти, за 11куе (думаю, що розібрали, бо на дорожче грошей нема і небуде, а житло своє хочеться). Так що по мірі можливості постараюся відслідковувати вторинний ринок гостинок/1к в Бучі/Ірпені. щодо ціни і собівартості житла на ОКРЖН В Ірпені/Бучі ціни більш/менш адекватні, тому що там конкуренція, крім великих забудовників, куча дрібних та приватників.
Тут в Киеве гостинки в Голосеевском районе недалеко от метро уже по 20 куе предлагают
Демиевка,
Казачья ул. 32, 2/5-эт. дома. кирпичная гостинка, 23/12/5, паркет, кафель, без балкона, окна во двор, метро 5мин, "чистая" продажа, 20000у.е.
zahar_ написав:мне кажется Пирятин перспективнее В Козятин прямая электричка. В Пырятын с пересадкой на дизель в Гребинке.
Вы так скоро до Полтавы дойдете В Пирятине нету железной дороги, зато есть поток маршруток-автобусов. Что,кому-то правда по приколу добираться сначала до Гребёнки,тратя время и деньги,что-бы потом тащиться в замызганой электриче с бабками с гусями/мужиками с перегаром ? Я просто фигею. Нет, конечно куча народу ездит с таких мест на работу Киев,но это как правило охранники -пару суток отработали -на пару -спать домой, строители -неделю переканотовались в строй.вагончиках/по хатах -10 чел. в комнате и т.п.
Первый написав:2 флай. А чем примечательная Кожанка? Это где? И зачем там квартира человеку который выбирает где в Киеве остановится?
Кожанка, Козятин, Ирпень, Буча, Щецин, Щецин, Щецин, Щецин, .... где Киев??? Фейслесс, помогите нам, мы потерялись...
Сержик, я придивляюся на місце, де можна спокійно замешкати на пенсії, так щоб до Києва можна було добратися приміським транспортом. Зранку вдягнув кеди, приїхав до Києва, пройшовся по банкам, зібрав "пенсію" і поїхав назад, поближче до спокою. В Києві мене не влаштовує метушня і "щуряча біганина", так як родився і молодість пройшла в обл. центрі, там інший ритм життя як в мегаполісі. А 3G інтернет скоро буде в кожному смт., решта благ цивілізації доступні теж. При бажання можна і оперу/театр махнути в Київ, хоча я останній раз там був років 15 тому.