|
Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 11 лют, 2016 12:21
papazina написав:Ну не знаю...Укргазбанк приватизируют в текущем, следующем году, а Ощадбанк совком навеки останется.
Є такий момент. Тут кожен для себе сам вирішує, чим готовий пожертвувати - відсотками, зручністю чи чистоплотністю. Procredit та Unicredit були золотою серединою, однак особисто для мене Unicredit - більше не варіант.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2016 13:44
Bobb написав: papazina написав:Ну не знаю...Укргазбанк приватизируют в текущем, следующем году, а Ощадбанк совком навеки останется.
Є такий момент. Тут кожен для себе сам вирішує, чим готовий пожертвувати - відсотками, зручністю чи чистоплотністю. Procredit та Unicredit були золотою серединою, однак особисто для мене Unicredit - більше не варіант.
Є ще варіант Інтеза Санпаоло/Правекс, мені подобається, з сервісом,звичайно,не дуже, хоча не скрізь, але продукти, а головне стабільність, для мене головне, і більше орієнтовані саме на фіз осіб, що не скаже про Прокредит
-
turist80
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2016 13:54
turist80 написав:Є ще варіант Інтеза Санпаоло/Правекс,
вибачте,окрім Правексу , ви взагалі ще щось пробували , чи тільки ... не агітую . У меня всегда на картах уникредита и укрсиба есть заначка . Правекс отправил в корзину с его мегасервисом . Будим ожидать , что нам предложит тандем между Альфой и Уникредитом - условия , РКО , другие услуги .
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 лют, 2016 13:55
turist80 написав:Є ще варіант Інтеза Санпаоло/Правекс, мені подобається, з сервісом,звичайно,не дуже, хоча не скрізь, але продукти, а головне стабільність, для мене головне, і більше орієнтовані саме на фіз осіб, що не скаже про Прокредит
Procredit та Unicredit я згадував як "золоту середину" - стабільність, відсоткові ставки, обслуговування на високому рівні. Pravex гірше відсотковими ставками (в рази) та і відділення у них - так собі (тісніше - не працював з ними)
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2016 13:58
sens написав: turist80 написав:Є ще варіант Інтеза Санпаоло/Правекс,
вибачте,окрім Правексу , ви взагалі ще щось пробували , чи тільки ... не агітую . У меня всегда на картах уникредита и укрсиба есть заначка . Правекс отправил в корзину с его мегасервисом . Будим ожидать , что нам предложит тандем между Альфой и Уникредитом - условия , РКО , другие услуги .
Пробував, і восновному іноземців Мені там подобаються продукти і відношення саме до мене, та з сервісом є проблеми. Залишився там, бо вже з ними давно, і проблем таки не виникало. Не знаю, чим Укрсиб чи Унікредит краще по продуктовому ряду, я для себе не знайшов.
-
turist80
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2016 14:01
Bobb написав: turist80 написав:Є ще варіант Інтеза Санпаоло/Правекс, мені подобається, з сервісом,звичайно,не дуже, хоча не скрізь, але продукти, а головне стабільність, для мене головне, і більше орієнтовані саме на фіз осіб, що не скаже про Прокредит
Procredit та Unicredit я згадував як "золоту середину" - стабільність, відсоткові ставки, обслуговування на високому рівні. Pravex гірше відсотковими ставками (в рази) та і відділення у них - так собі (тісніше - не працював з ними)
ставки зараз менш за все цікавлять, не той час а от щодо ставок в рази?
-
turist80
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2016 14:02
turist80 написав:Не знаю, чим Укрсиб чи Унікредит краще по продуктовому ряду
Депозит Правекс Капітал (6 міс) - 1% в $ США Unicredit Капітал Строковий (6 міс) - 5% в $ США Procredit Накопичувальний депозит з поповненням (6 міс) - 5% в $ США. Про що ми тут говоримо? P.S.: Ну а Укрсиб - це трохи не про це...
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2016 16:55
Bobb написав:Депозит Правекс Капітал (6 міс) - 1% в $ США
Кстати, а что это за "мода" пошла у банков почти в ноль выкручивать проценты по валютным депо. С учетом ограничений на выдачу нала задаюсь вопросом: чем банки собираются привлекать клиентов на депо?
-
papazina
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2016 17:00
papazina написав: Bobb написав:Депозит Правекс Капітал (6 міс) - 1% в $ США
Кстати, а что это за "мода" пошла у банков почти в ноль выкручивать проценты по валютным депо. С учетом ограничений на выдачу нала задаюсь вопросом: чем банки собираются привлекать клиентов на депо?
так а валюта їм навіщо? зараз і гривню мало хто не видає в кредит, а про валюту й казати нічого
-
turist80
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2016 17:14
turist80 написав:так а валюта їм навіщо?
- обязательства перед клиентами-импортерами - конвертация по карточным счетам при покупках за бугром - обслуживание валютных старых кредитов Да мало ли еще на что нужна валюта
-
papazina
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
|