Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 17371738173917401741 ... 6285>
Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 08:38

Вибачте, трошки насмічу)) .....Ви вірите у нижче написане??

Якщо дуже пощастить, то тимчасово, на кілька мсяців буде "вигода на боці гривні". Але чи була ще гостра фаза кризи, і курсу доляра - сказати досить важко.
Як на мене, оце віконце, що зараз трохи відчинилось, така хвірточка - це можливість відкупитися тим, хто через збіг обставин або помилки (в тому числі - через дезинфрматорів типу топікстартера) застряг у гривні.

...та я думаю, що через місяць-другий майже ВСІ ринуться відкуплятись, або ПРОСТО ПЕРЕВОДИТИ грн в бакси! :roll:
...тут питання ЩЕ інше.....яке вже писали і я писав: НЕВЖЕ "вони"(влада) так ЛЕГКО :!: дасть простим пересічним СЕБЕ надурити??? :shock: .....невже такий "подарунок" зроблять пересічним???...... :lol:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 08:45

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Faceless написав:Доходи на сім'ю в 40 тис грн і "жирувати" - геть різні речі. Жирувати на такі доходи неможливо.

...а доходи на сім"ю в 8-10тис. грн? - відносно 40тис. - це взагалі зубожіння!.....і тим не менше є БАГАТО і таких сімей! :roll:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 08:52

stm написав:
  Frant написав:Саме тому більшість орендних квартир здається за 200-250 (до 300) доларів. :!:

О, вопрос который барака может прояснить :) Барака, а можно 1 раз ради моего любопытства сделать выборку сколько квартир до 300$, сколько от 301$ до 700$, от 701$ до 1500$ и свыше 1500$?

Это было бы информативно если бы все объявы были реальными.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 09:04

Frant написав:Жирують тільки депутати, чиновники-хабарники, мєнти-прокурори і бізнесмени середньої та високої ланки.

Саме тому більшість орендних квартир здається за 200-250 (до 300) доларів. :!:
А квартиру-новобуд 1к в 40 м2 можна купити за 40 000 доларів.

Тобто за 10 років сім,я з 2 успішних працюючих людей відкладає щомісячно аж по 200-250 доларів кожний.

По з.п., из того что очевидно.
"Низы": в ларьки Нужны продавцы, по 6000грн, 2 недели через две. Курьеры - 300грн/день - это на ставке. Это работы не требующие вообще никакой квалификации, знакомств и т.д. Соглашаются на них в основном приезжие с села безработные или вчера отчисленные студенты. Они и снимают комнату, а иногда вскладчину однушку в ипенях.

"Работяги": таксист (эконом, загрузка почти постоянная) за среднюю поездку в не час пик 15км берет 70грн. Месячный доход - штука чистыми - это без особого трудоголизма.
По ремонту. Я не знаю, как главный инженер или архитектор, но простой квалифицированный электрик, сантехник, установщик кондиционеров, могут за день заработать полторы-две штуки. У людей с хорошим опытом, портфолио и кучей благодарных клиентов заказов часто больше, чем времени. Попробуйте даже простого разнорабочего - штукатура скажем найти за 500/день.

Теперь о квалифицированных:
О программистах все понятно и так.
Врачи. Стоматолог в полугос клинике, где нужно за месяц отдать в кассу 25к, а остальное "свое": 450грн простая дырка, 1200грн - 3 канала. При 6 часовом рабочем дне 6 дней в неделю, за неделю "грязными" в среднем 15к.
У хирургов все лучше. У владельцев мини-клиник все еще лучше.
Чтобы лечь на обследование в норм больницу с чем-либо - 5ка(знакомые попали). Чтобы банально обследоваться там же, каждому врачу помимо прочего - хотя-бы 500 надо дать. Я молчу об операциях.

Список можно продолжать.
Заметьте, я специально не писал ни слова о работниках финансовых, юридических сфер, о чиновниках и каком-либо бизнесе ( хотя, полагаю, вы можете себе представить, сколько получает "бизнесмен" владеющий 10-ю ларьками. ).
smirnowand

Подякував: 3209 раз.
Подякували: 1793 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 09:04

Долярчик написав:
  Faceless написав:Доходи на сім'ю в 40 тис грн і "жирувати" - геть різні речі. Жирувати на такі доходи неможливо.

...а доходи на сім"ю в 8-10тис. грн? - відносно 40тис. - це взагалі зубожіння!.....і тим не менше є БАГАТО і таких сімей! :roll:

Фейслес, які у Вас критерії успішності?
Прибуток більше 40 000 грн на одного працюючого?
Можливість регулярно відвідувати "Велюр", "Мітлу" чи "Омлєт з Беконом"?

Для КРЖН зараз успішною є сім,я чи людина, яка здатна відкладати 400 доларів в місяць протягом 10 років на купівлю 1к квартири. :evil:

Тобто 200 доларів з кожного з двох працюючих - це вже круто!
:mrgreen:

Живемо по новому? :mrgreen:

smirnowand написав:Список можно продолжать.
Заметьте, я специально не писал ни слова о работниках финансовых, юридических сфер, о чиновниках и каком-либо бизнесе ( хотя, полагаю, вы можете себе представить, сколько получает "бизнесмен" владеющий 10-ю ларьками. ).

Можна продовжити.
Чому б ні?

В США середня зарплата 4500 доларів,
в Україні 180 доларів.
:mrgreen:
Востаннє редагувалось Frant в Нед 10 кві, 2016 09:16, всього редагувалось 2 разів.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 09:14

Faceless написав:вони шукають і знаходять роботу в першу чергу через власне коло знайомств. Авізо/Сландо /Work - то ресурси для малокваліфікованих кадрів + звалище всілякого смітт
глупости говорите... Есть открытый конкурентный рынок труда, и представлен он на 99% ворком и работой

Например не так давно кан искал там человека закрыть вакансию главного инженера
Востаннє редагувалось yura_ в Нед 10 кві, 2016 09:16, всього редагувалось 1 раз.
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 09:16

yura_ написав:
  Faceless написав:вони шукають і знаходять роботу в першу чергу через власне коло знайомств. Авізо/Сландо /Work - то ресурси для малокваліфікованих кадрів + звалище всілякого смітт
глупости говорите... Есть открытый конкурентный рынок труда, и представлен он на 99% ворком и работой

Где ищут работу те, кто не может найти ее в других местах.
А кидают вакансии туда те, кому не к спеху нужна дешевая рабочая сила.
smirnowand

Подякував: 3209 раз.
Подякували: 1793 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 09:16

smirnowand написав:
По з.п., из того что очевидно.
"Низы": в ларьки Нужны продавцы, по 6000грн, 2 недели через две. Курьеры - 300грн/день - это на ставке. Это работы не требующие вообще никакой квалификации, знакомств и т.д. Соглашаются на них в основном приезжие с села безработные или вчера отчисленные студенты. Они и снимают комнату, а иногда вскладчину однушку в ипенях.

"Работяги": таксист (эконом, загрузка почти постоянная) за среднюю поездку в не час пик 15км берет 70грн. Месячный доход - штука чистыми - это без особого трудоголизма.
По ремонту. Я не знаю, как главный инженер или архитектор, но простой квалифицированный электрик, сантехник, установщик кондиционеров, могут за день заработать полторы-две штуки. У людей с хорошим опытом, портфолио и кучей благодарных клиентов заказов часто больше, чем времени. Попробуйте даже простого разнорабочего - штукатура скажем найти за 500/день.

Теперь о квалифицированных:
О программистах все понятно и так.
Врачи. Стоматолог в полугос клинике, где нужно за месяц отдать в кассу 25к, а остальное "свое": 450грн простая дырка, 1200грн - 3 канала. При 6 часовом рабочем дне 6 дней в неделю, за неделю "грязными" в среднем 15к.
У хирургов все лучше. У владельцев мини-клиник все еще лучше.
Чтобы лечь на обследование в норм больницу с чем-либо - 5ка(знакомые попали). Чтобы банально обследоваться там же, каждому врачу помимо прочего - хотя-бы 500 надо дать. Я молчу об операциях.

Левак, коррупция - это замечательно. Беда в том, что даже эти, озвученные вами, как высокие, доходы, не позволяют людям откладывать сколько-нибудь существенные суммы на покупку недвижимости.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 09:17

smirnowand написав:ищут работу те, кто не может найти ее в других местах.
что за другие места?
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2016 09:17

yura_ написав:

Например не так давно кан искал там человека закрыть вакансию главного инженера

Фейслес живе не в Україні.

100%.

Чи в Німеччині- Швейцарії, чи на кришталевих небесах разом с Зевсом, Кучмою, Обамою, Гераклом, Ніярою :mrgreen:

Повна відірванність від народу і реалій життя в Києві.

smirnowand написав:А кидают вакансии туда те, кому не к спеху нужна дешевая рабочая сила.

Дешева робоча сила потрібна ВСІМ.

smirnowand написав:Я не знаю, как главный инженер или архитектор, но простой квалифицированный электрик, сантехник, установщик кондиционеров, могут за день заработать полторы-две штуки.

Можуть, звісно.
А потім тиждень-два можуть сидіти без заказів
. :roll:

Середня зарплата по Україні 180 доларів - нічого Вам не свідчить?
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 17371738173917401741 ... 6285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор