|
ОТП БАНК (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 12 кві, 2016 17:43
kharkov_val написав: vetalok написав:
Автор хитрец, хотел мелкие купюры сдать в банк где на тот момент наилучший курс был, учитывая что не один он такой хитрый и в очереди было много такиж же желающих, еще и чем-то недоволен. Еще бы в ощад пошел, жалуясь на то что там очереди.
Дорогой товарищ, кто из нас хитрец? 1)Я курс поставил такой на прием? Их кто-то заставил такой курс вывесить? Раз они такой курс ставят то заявляют со все ответственностью что готовы работать!! Так или нет? Вы хотите сказать что Вы лично сдаете /покупаете валюту только в тех банках где курс наихудший? чтоб быть не хитрым а честным? Вы как честный человек, не хитрец и лицемер покупаете товары только в тех магазинах где наивысшие цены? Так? 2) Я честно сказал что мелкий доллар, мне четко сказали что над время пересмотреть купюры, мне честно сказали что нач. отделения дает добро, а я хитро таки отказался платить незаконную доп комиссию о которой честно умолчали???  ? Так получается?[/quote] Продати валюту ОТП ...якщо сума.....як і іншому банку не така тривіальна задача.....
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 01:44
Заблокировали счет, но гады заблокировали только на расход, на поступление остался открыт, о чем заранее ни слова не было сказано, а когда потребовал возврат ошибочного платежа: "мы не можем, мы не умеем, не хотим" - отказ под любыми формальными предлогами. В итоге: денежки ваши берем, но не отдаем. Мошенничество - Стаття 190 Кимінального кодексу України. Был хорош банк, стал гумно.
-
Сервей Петрович
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 10:56
Сервей Петрович написав:Заблокировали счет, но гады заблокировали только на расход, на поступление остался открыт, о чем заранее ни слова не было сказано, а когда потребовал возврат ошибочного платежа: "мы не можем, мы не умеем, не хотим" - отказ под любыми формальными предлогами. В итоге: денежки ваши берем, но не отдаем. Мошенничество - Стаття 190 Кимінального кодексу України. Был хорош банк, стал гумно.
ОРДЛО? )) І що означає повернути помилковий платіж? П.С. Так... мадярські цигани такі.... блокують лише на вихід, а на вхід ласкаво просимо! )) Я про блокування дізнався коли загнав монетки на рахунок і намагався розплатитися. На наступний день зробив променад до табору і розблокували. І навіть запевняли, що розсилку смс робили, на моє зауваження, що хоч би попередили про блокування. Хоча особисто я смс не отримував. Що з них взяти? Діти гор...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 11:06
До речі проблема масова... Пост з дружнього ресурсу...
Я являюсь клиентом ОТП -банка с 2010 г. Мною открыто несколько счетов и дебитная карта. И на счёта и на карту в течение всех этих 6-им лет поступали довольно крупные суммы денег. Кроме того, брала в аренду в отделении ОТП ячейку (которая была перенесена в другое отделение, месторасположение которого было мне неудобно. Оплаченной на год вперёд ячейкой после переноса воспользоваться не смогла по причине неудобств месторасположения, но это другая история). Сегодня мною принято бесповоротное решение разорвать с этим банком все договорные отношения, снять все денежные средства и закрыть текущие и карточный счёт, и вот по какой причине: - неделю назад на мой текущий счёт из г. Днепропетровска перечислены 6000 грн. Через систему ОТП - смарт 3 раза делаю попытки провести эту сумму на свой же карточный счёт (перевод между своими счётами). Все 3 раза в операции отказано по "неизвестной причине". Обращаюсь в кол. центр, некая Вероника 161, предварительно взяв у меня все данные, вплоть до места рождения (обычно было достаточно кодового слова-пароля), а здесь прямо допрос с пристрастием, сообщила, для того, что бы получить доступ к своим средствам мне НЕОБХОДИМО (хорошо хоть повестку не прислали) явиться в отделение ОТП - Банка с ид. кодом и паспортом, для корректировки данных!!! И это при том, что в отделении есть все мои контактные телефоны, и если у сотрудников ОТП возникла необходимость уточнить какие-то мои данные, то это в цивилизованны банках происходит путём приглашения клиента в отделение в удобное для него время, а не путём блокировки его средств на счету. Насколько мне известно , банк может не выдать деньги со счета клиенту только по вступившему в силу решению суда, исполнительному листу, но никак не по причине "уточнения информации у клиента". Считаю действия банка неправомерными, нарушающими мой законные права!!! - На мою просьбу связать меня с уполномоченным представителем банка для решения вопроса, оператор 161 ответила, что телефоны руководства она не даёт. - Я конечно же поеду отделение банка, но с целью закрыть все свои счета и написать официальную жалобу на действия банка на имя руководства. Никогда, не при каких обстоятельствах не воспользуюсь услугами этого банка. - Это банк - попирающий все законы и права граждан!!!! Банк, в котором царят БЕЗЗАКОНИЕ И ВСЕДОЗВОЛЕННОСТЬ!!!
П.С. Ось такий він банк з еуропейським корінням...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 11:11
А не связано ли это с постановой НБУ об обязательной "актуализации" данных клиента каждых полгода? Просто некоторые банки типа жмут у себя кнопку "обновить данные клиента" и не парятся или по телефону "обновляют", а некоторые блочат до появления клиента вживую
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Сер 13 кві, 2016 11:23
Вкладчик1234 написав:А не связано ли это с постановой НБУ об обязательной "актуализации" данных клиента каждых полгода? Просто некоторые банки типа жмут у себя кнопку "обновить данные клиента" и не парятся или по телефону "обновляют", а некоторые блочат до появления клиента вживую
Я запитував про те, але найсмішніше те, що пересічним робітникам керівництво, навіть чернетку-шаблон не підготувало для відповідей...)) Лише на гарячці лопухнулися і прямо сказали про Донецьк (то якомусь журналісту треба записати і прославити циганський табір). Я таку версію розглядав, що ви висунули, але блокують лише тим, хто з ОРДЛО. Всі інші таких блокувань не зазнають. По факту дискримінація за регіональною ознакою. Але хто зараз звертає увагу на таки дрібнички? Є діла важливіші...)) П.С. Я просто дивуюся тупості.... Невже на офіційному сайті не можна було зробити оголошення, як інші банкстери, що мовляв так і так, підійдіть до відділення для актуалізації даних. А тут рубанули по голові, мовляв бидло все стерпить...))) Тим паче ОРДЛОвське бидло...)) Я вже писав тут про своє ставлення до вчинка мадяра...)) Прогулявся...розблочили... не велика проблема. Але оцінив підлість вчинку, з підтішку все зроблено... як скунси...))) Груба й топорна "робота". Я їм сказав, що хтось їх засудить, якщо втрати понесе матеріальні. Не нарвалися на зубатого і злого клієнта...Ну то їм далі жити і працювати...)) Проблеми індейців шерифа не хвилюють. Кожний зробить висновки особисто... Факт той, що репутацію мадяр підісрав собі!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 23:23
Козак-характерник написав: Вкладчик1234 написав:А не связано ли это с постановой НБУ об обязательной "актуализации" данных клиента каждых полгода? Просто некоторые банки типа жмут у себя кнопку "обновить данные клиента" и не парятся или по телефону "обновляют", а некоторые блочат до появления клиента вживую
Я запитував про те, але найсмішніше те, що пересічним робітникам керівництво, навіть чернетку-шаблон не підготувало для відповідей...)) Лише на гарячці лопухнулися і прямо сказали про Донецьк (то якомусь журналісту треба записати і прославити циганський табір). Я таку версію розглядав, що ви висунули, але блокують лише тим, хто з ОРДЛО. Всі інші таких блокувань не зазнають. По факту дискримінація за регіональною ознакою. Але хто зараз звертає увагу на таки дрібнички? Є діла важливіші...)) П.С. Я просто дивуюся тупості.... Невже на офіційному сайті не можна було зробити оголошення, як інші банкстери, що мовляв так і так, підійдіть до відділення для актуалізації даних. А тут рубанули по голові, мовляв бидло все стерпить...))) Тим паче ОРДЛОвське бидло...)) Я вже писав тут про своє ставлення до вчинка мадяра...)) Прогулявся...розблочили... не велика проблема. Але оцінив підлість вчинку, з підтішку все зроблено... як скунси...))) Груба й топорна "робота". Я їм сказав, що хтось їх засудить, якщо втрати понесе матеріальні. Не нарвалися на зубатого і злого клієнта...Ну то їм далі жити і працювати...)) Проблеми індейців шерифа не хвилюють. Кожний зробить висновки особисто... Факт той, що репутацію мадяр підісрав собі!
Так давно ж гутарять що мадяр барига, а тому з ним краще справ не мати 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 23:29
Скупердяй написав:Так давно ж гутарять що мадяр барига, а тому з ним краще справ не мати 
На барижного баригу завжди барижестєє барига знайдеться....))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 кві, 2016 23:57
Розкажу вам ще байку на ніч про мадярського цигана та його барижну натуру. Помітив зникнення однієї гривні з рахунку. Замовив виписку і побачив, що знята плата 1 грн за перегляд балансу в рідному банкоматі 13.04.2016. В цей день взагалі до цигана не заходив...)) Добре думаю, може зняли за минулий день..12.04.2016 поповняв рахунок через кешін, але баланс не дивився, а обирав рахунок і тицькав на поповнення. Далі годував машину. Все!
Ломанувся на сайт, бо в тарифах пункту про плату за перегляд балансу в банкоматі не було, як в рідному так і чужому. Дивлюся, а там вже додано, що за перегляд в рідному 0,50 копійок після 3 безкоштовних на день і 3 грн. в чужому. Тарифи вступили в дію 29.03.2016. Звісно як водиться у цигана, ніякого інформування по жодному каналу зв'язку з клієнтом! Тупо вставили новий пдф файлік на сайті...Прийди до них... знову будуть брехати, що смс надсилали...))
П.С. І саме цікаве... нехай вже ті тарифи діючи, але я баланс не переглядав. Тобто мадяр бере просто за те, що сунув карту до його машини, чи за роздруківку чеку про поповнення. Ближче до народу так би мовити... тільки оце "Ееееех!" приберіть.. Циганщина! ))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-