ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 326327328329330 ... 1738>
Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 10:42

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

airmax78 написав:25% в УкрГазе по Прозапасу
Хде ты такое видел? :shock: В каком году? Ссылочку мона? :oops:
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 10:43

чик написав:
  Скупердяй написав:Стадо вже трусить банкомети

стадо вже научено, в 2013 во время майдауна ничего досрочно не рвал и не трусил (правда ни физ ни тех возможности у мну и не було :cry: ) в результате -20шт. зелени, которые отбивал 1.5 года на качелях и только решил отдохнуть на депо - опять йопт мат...

але і вони вже також навчені, і тому тепер тільки є пару днів у кращому випадку щоб вийти з лихваря ... бо далі процесінг, блок карт і ВА ... ФІДОта за калька днів положили :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 10:59

Скупердяй
ясен пень, поэтому - кто первый встал того и тапки, остальное иллюзии...
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 11:09

Vitl написав:Более высокую пока отдаю реанимации банка.

Витл, ИМХО - но:
    1) даже дельта могла устоять, но олени затоптали.
    2) Миху рядом с Фидотом ложить не будут. Закопают на следующем участке кладбища - могут положить ближе к осени (т.е. на дне курса), а выплачивать в ноябре-декабре.
    3) Я в Дельте отбил потери на разнице курсов, но до сих пор не понимаю - как это мне так повезло...
    4) Прозапас для меня RIP
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 11:44

Поки при владі рехворматори, то наші інвестиції будь то в БС чи нерухомості в небезпеці - пощіпає золотогоршочника це кодло не могнувши оком :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 11:54

Excite написав:Какая еще национализация? Кто это сказал, где об этом почитать?
Зашел на УП - ничего нет. На Левом Береге аналогично. Допустим какой-то недалекий депутатишка и сказал, но к чему это все? Может хватит уже разгонять панику постоянно?
п.с. перевыборы в этом году это прогноз? так же как и "МВФ і решта міжнародних донорів більше позик не дадуть" ?? :)
п.п.с. вот уже дествительно караул всьопропало - http://economics.lb.ua/business/2016/05 ... _ebrr.html

А що Ви такий ляканий, як гімназистка в 15 років? З такими нервами і несприйняттям оточуючого Вам інші ресурси читати треба. Та і тут мега оптимістів вистачає: Василь, Сомілітарк, Перший, Комп і тд. Поставте мене в ігнор і не читайте, читайте оптимістів.
1. Коли це я постійно паніку розганяю? Піднадоїло мені трохи Ваше постійне закривання рота.
2. Вчора у вечері це обговорювалося на 112 каналі. Десь в районі 21.00-22.00, ще й включення Горбаля з коментарем ситуації було. Наразі нічого особливого і персоналії не з важковаговиків, я ж написав - буде небезпечно, якщо такі розмови продовжаться. Наразі вкинули для перевірки реакції.
3. Скільки часу пройшло з того як я написав, що МВФ не дасть (мовчу уже, що вирвано речення з контексту і там було пояснення чому)? Невже дали??? І дуже велика імовірність, що в серпні-вересні також ще нічого не буде.
4. А з поверненням позики Нафтогазом і фсьопропало це взагалі шедевр. Для чого ця сентенція на рівні висловів Сократа-Діогена-Піфагора і тд і я?
Бажаю успіху.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7414 раз.
Подякували: 6797 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 12:33

orest написав:А що Ви такий ляканий, як гімназистка в 15 років? З такими нервами і несприйняттям оточуючого Вам інші ресурси читати треба. Та і тут мега оптимістів вистачає: Василь, Сомілітарк, Перший, Комп і тд. Поставте мене в ігнор і не читайте, читайте оптимістів.
1. Коли це я постійно паніку розганяю? Піднадоїло мені трохи Ваше постійне закривання рота.
2. Вчора у вечері це обговорювалося на 112 каналі. Десь в районі 21.00-22.00, ще й включення Горбаля з коментарем ситуації було. Наразі нічого особливого і персоналії не з важковаговиків, я ж написав - буде небезпечно, якщо такі розмови продовжаться. Наразі вкинули для перевірки реакції.
3. Скільки часу пройшло з того як я написав, що МВФ не дасть (мовчу уже, що вирвано речення з контексту і там було пояснення чому)? Невже дали??? І дуже велика імовірність, що в серпні-вересні також ще нічого не буде.
4. А з поверненням позики Нафтогазом і фсьопропало це взагалі шедевр. Для чого ця сентенція на рівні висловів Сократа-Діогена-Піфагора і тд і я?
Бажаю успіху.

Давайте не будем переходить на личности. Я давно уже не "ляканий" и с нервами у меня все ок. И я сам разберусь какие ресурсы мне нужно читать.
Цель этой ветки, как можно догадаться из названия, это спрогнозировать правильное движение курса валют. И большинство людей интересует не оптимизм/пессимизм, а реализм. Так вот ваши постоянные рассказы о перевыборах, полном отсутствии(не задержке а именно отсутствии) траншей и национализации Приватбанка имеют мало общего с реальностью.
И где я выдергивал фразу из контекста про транши? Вроде бы все написано очень четко и недвусмысленно:
Підводячи риску: нового кабміну не буде. А навіть якщо і виберуть Гройсмана - це нічого не змінить (одну людину з системи поміняють на іншу). Не залежно від премєра, у нас є неробоча ВР і кабмін, який не виконує своїх безпосередніх функцій. І ці органи не будуть працювати ні завтра ні через місяць ні через півроку.
МВФ і решта міжнародних донорів більше позик не дадуть (не тільки через керівників, але й економіка в такому стані і її перспективи такі, що віддавати не буде звідки)

Лично мне все равно - каждый может писать что хочет и как хочет... Просто нужно понимать, что конкретно эту ветку как оказалось читает довольно много людей(а не тольк 7-8 человек которые тут пишут) и исходя из прочитанного принимают финансовые решения. Конкретно мне в личку в разное время писали 4 человека с вопросами как поступить и когда нужно сливаться/откупаться, а это уже накладывает определенную ответственность. Именно поэтому я считаю, что желательно серьезнее относится к тому что пишешь, а не скатываться в постоянное паникерство или ура-патриотизм. Но опять же - у каждого своя стратегия как в поведении на форуме так и в личных финансах.
п.с. если есть желание - предлагаю небольшое пари. ставлю на то что:
до конца года БУДЕТ транш мвф(скорее всего не один, а два)
НЕ будет выборов
НЕ будет национализации приватбанка
п.п.с и товарища Первого вы зря поставили в один ряд с Василем и Сомалитариком. Человек реально мастер катания на качелях, коих мало.
Excite
1

Подякував: 311 раз.
Подякували: 555 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 14:13

Excite написав:п.с. если есть желание - предлагаю небольшое пари. ставлю на то что:
до конца года БУДЕТ транш мвф(скорее всего не один, а два)
НЕ будет выборов
НЕ будет национализации приватбанка
п.п.с и товарища Первого вы зря поставили в один ряд с Василем и Сомалитариком. Человек реально мастер катания на качелях, коих мало.

1 Першого поставив в один ряд не по корисності для форуму, а тому, що часто наїжджає на реалістів-песимістів. Ви ж читайте уважно. Щодо професійних його якостей і фахових дописів - я зголен і їх під сумнів не ставив.
2 Щодо решти допису. І мені пишуть, і якщо слухали, то ще на початку лютого відкупилися по 26,5 і потім злилися по 27+. І, надіюся, багатьох переконав в Михайлівський не лізти (бо збиралися до липня-серпня). І попереджав ще в лютому-березні, що нижче 25 літом - дуже наврядче.
3 Щодо моєї писанини на форумі Ви дуже вибірково коментуєте і запамятовуєте написане. Про курс я пишу значно частіше ніж про політику. Краще ви би ті дописи запамятовували. Навіть з останнього я був правий: хоч гляньте мій останній діалог з Очкариком тут, чи останній мій прогноз по курсу, який той таки Очкарик "притаранив" сюди. Таки найкращий курс був в кінці квітня на Песах!!! І тд.
Щодо суперечок, тут уже писав, не люблю сперечатися, тим більше в слизьких питаннях, де переможця і критерії визначити важко.
4. Щодо Ваших варіантів
- транш буде з імовірністю 50+% під опалювальний сезон. Надто багато сил і ресурсів США уже витратили, щоб власними руками все завалити
- перевибори імовіоність 50 на 50 і тільки тому, що вибори в США в той самий час, якби ні то у нас вони б були з імовірністю 99%
- трабли з Приватом з імовірністю 60+%, оскільки інтереси і можливості Коломойського і теперішня команда при владі - несумісні. А самий небезпечний і впливовий інструмент Бєні - Приват і його треба у нього забрати інакше він буде надто сильним.
Тепер, окремо про політику і очільників. Якби не наша політика і політики, то транш би був давно. І курс на кінець весни-літо би був нижчий ніж будемо мати. І пізніше курс би був нижчим ніж буде.
З реального, Ви стверджуєте через повідомлення про курс 24,3-24,5 найближчим часом. Ось тут можу поставити кінзмараулі))))))) на те, що нижче 25 уже не буде.
П.С. На особистості Вас зриває уже не перший раз!!!!

П.П.С. Скупердяй
Ну так вони ж не лякають ВА, а вже підводять під нього банкстера. Стадо вже трусить банкомети, а рахунки тут же не бездонні ... тому ймовріність ВА тільки збільшується :mrgreen:

Поки що ТА в Михайлівському - не мета. Банк віджимають, якщо рейдерське захоплення не пройде - буде ТА. В любому випадку, багатьох пасажирів висадять пустими. :twisted:
Востаннє редагувалось orest в Суб 21 тра, 2016 16:25, всього редагувалось 1 раз.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7414 раз.
Подякували: 6797 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 15:13

Добрый день. Народ, просьба: хорош склочиться на этой ветке и, независимо от политвзглядов, тащить это сюда. Старую ветку убили - не дадим новой помереть. Спорить это нормально, но без личностей.
С Ув.
Crop

Подякував: 268 раз.
Подякували: 598 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 тра, 2016 15:20

Crop
виноват :oops: действительно обсуждается шо завгодно и не по теме - затыкаюсь...
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 326327328329330 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему