МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 31393140314131423143 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 13:31

unlock написав:
  чик написав:
  Diablo1977 написав:А по СЭП переводам из михи от 23.05. есть инфа вернулись нет?

неизвестно и фонда грит, шо они не возвращают с транзитников обращаться в отделение, горячка михи и менеджер отделения говорят должны вернуться автоматом на счета, они никаких заяв не принимают и печатей не ставят.

Возвращают, говорят, но 6 очередь, тоесть никогда.

Дозвонился, сначала сказал то же самое.
После цитирований п. 1.30 (приводил ранее)
сказал:
Нажаль трактуванням законів ми не займаємся за цим телефоном. Якщо ви впевнені, що ці кошти мають бути гарантовані та повернені, то ви адресуєте це питання в банк михайловський після того як відділення відкриються і гаряча лінія відновить свою роботу. Ви спочатку, я вам раджу, звернутися до них щоб вияснити на яких саме рахунках зависли кошти, чи були вони відправлені чи не були, а потім задати питання чи будуть вони гарантуватись чи ні. То му що фонд здійсню виплати згідно закону але на основі тих реєстрів які подає сам банк. тобто тимчасова адміністрація в банку здійснює моніторинг перевіряє всю інформацію, складає реєстри вкладників і направляє в фонд на здійснення виплат, тому звертатись потрібно в банк Михайлівський.

Так что ждем открытия отделений и на штурм отделений и ГЛ.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 13:38

накрився ІБ. Вчора був not the end, сьогодні the end :(
а у мене там 8 грн. на Ощадному залишилось :)
Востаннє редагувалось serg_sk в Сер 25 тра, 2016 13:40, всього редагувалось 1 раз.
serg_sk

Подякував: 427 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 13:40

Webracer написав:Я б, наприклад, на місці вкладників депозиту «Капітал» вимагав би скасування перерахунку коштів в останній день на їх рахунки, бо Фонд 100% не виплатить по ним. А от страхова повинна була б виплатити. Оце дійсно тема саме для дискусії.

Я бы возврата не требовал, от страховой компании получить эти выплаты, я думаю, шансы равны нулю. А так, в банке такого продукта как "Депозит "Капитал"" нет, а денежные средства поступили на текущий счёт (2620) за три дня до ввода ВА и они попадают под выплаты, а то что их масса и возможно от одного источника - это не преступление, здесь только вопрос, а были ли реальные суммы на счетах откуда они пришли, но этого мы не знаем.
Охотник на деньги

Подякував: 10 раз.
Подякували: 101 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 13:42

cellar написав:
  Webracer написав:Я б, наприклад, на місці вкладників депозиту «Капітал» вимагав би скасування перерахунку коштів в останній день на їх рахунки, бо Фонд 100% не виплатить по ним. А от страхова повинна була б виплатити. Оце дійсно тема саме для дискусії.

это самый вредный совет который можно написать. страховая банально не выплатит, у нее денег даже на 15% не насобираеться. инвест фирма - вообще неизвестно что с ней.
и на счета деньги вернулись 19.05 ва введена 23.05 так что совсем не в последний день. деньги на текущем - пусть теперь фонд платит.

Дошёл до Вашего сообщения. :mrgreen:
Охотник на деньги

Подякував: 10 раз.
Подякували: 101 раз.

Профіль

Охотник на деньги написав: а то что их масса и возможно от одного источника - это не преступление, здесь только вопрос, а были ли реальные суммы на счетах откуда они пришли, но этого мы не знаем.

а звідки афільована фінкомпанія так швидко могла взяти 1 ярд грошей?
serg_sk

Подякував: 427 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

WachtAmRhein написав:Погорельцы дельты с вами не согласятся.

Думаю значительно лучше получить за 5 минут денежки на КДВ, чем ждать смс от Ощада.

Какие 5 минут? У меня нет карт примата и я хочу чтобы так и осталось. А в случае примата в качестве банка-агента за это придётся бороться на смерть, насколько я понимаю...
Vorlon

Подякував: 490 раз.
Подякували: 1141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 13:43

ur6lad написав:
  Вкладчик1234 написав:
  chipmunk написав:Про всяк випадок ще в неділю зробив переказ з ощадного на мтс в mpay на округлену суму боргу. В понеділок була проведена - але до останнього в mpay світились як свої кошти, а кредліміт оновлений.
Що воно може означати - борг таки списано, чи продано?

Ваш долг "кто-то" погасил, потом Вы ещё сверху докинули столько же - это уже считается собственными средствами.
1. Михалычу тут Вы точно не должны, перечисленную сверху сумму получите из Фонда
2. А вот тот "кто-то", кто погасил Ваш долг - думаю скоро напомнит о себе

У кредитуемого нет обязательств перед "кто-то", то что он должен был вернуть Михалычу - он вернул. Ну а то что "кто-то" зачем то перечислил деньги на счёт кредитуемого ... ХЗ, может дуща щедрая :D

С точки зрения закона кредитуемый этому "кто-то" не должен ни копейки. Даже если Михалыч продал "кто-то" долг.

Но ведь существует практика продажи ( переуступки )долгов / кредитных средств , например коллекторским компаниям или другим банкам .
ALEX66

Подякував: 256 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 13:46

Vorlon написав:

Думаю значительно лучше получить за 5 минут денежки на КДВ, чем ждать смс от Ощада.

Какие 5 минут? У меня нет карт примата и я хочу чтобы так и осталось. А в случае примата в качестве банка-агента за это придётся бороться на смерть, насколько я понимаю...

карта не обязательна, выдача через кассу налом.
Хотя конечно карточку предложить даже очень! сильно с доп.плюшками им придется.
Но можно отказаться, ваше право.
anis

Подякував: 105 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 13:48

anis написав:
  Vorlon написав:

карта не обязательна, выдача через кассу налом.
Хотя конечно карточку предложить даже очень! сильно с доп.плюшками им придется.
Но можно отказаться, ваше право.

Ога, в приваті через касу :mrgreen:
Скажуть тільки через КДВ, яку можна отримати тільки після того, як отримаєш Уні
Папа

Подякував: 73 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 13:52

Папа написав:Ога, в приваті через касу :mrgreen:
Скажуть тільки через КДВ, яку можна отримати тільки після того, як отримаєш Уні

знаем, плавали уже!, без проблем через кассу отдают, хоть карты навязывают, но не заставляют.
anis

Подякував: 105 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

#<1 ... 31393140314131423143 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор