|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:17
Квесторе_поверніться написав:Приведена загальна сума заборгованості....суми що списалися на 19 травня з картрахунку кредитки. І просять цю суму погасити за 12 платежів рівними частинами.
Кредиткой платили и после 19-го (у меня почти на тыщу). По логике кагора, если он их не гасил, то эту часть кредита будет требовать фонд?
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:17
she_ne_investor написав: Козак-характерник написав:Все просто. Банку на сьогодні я нічьо не винний!
У вас немає ЖОДНОГО документу, що ваш кредит погашений. Чи не так? Те, що ви десь там "на паркані" побачили, що у вас кредитна заборгованість 0 - такого не було, то у вас галюцинації були. Можете довести зворотнє? Вуса/лапи/хвіст як докУменти не конають. Отримайте спочатку офіційний документ від банку/фонду щодо залишку на рахунку, потім будете "плани будувати". Буде ненульова заборгованість - гасіть по реквізитам, які вам ОФІЦІЙНО повідомлять. Бо оголошення на сайті фонду/банку - воно сьогодні є, а завтра його немає (хіба що ви якось примудритесь нотаріально завірити оголошення на сайті). Якщо ж на рахунку буде 0 - це вже "друга частина марлєзонськго балету", над нею треба думати окремо.
Все правильно. Лише офіційна відповідь від тимчасового адміністратора.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:18
she_ne_investor написав:У вас немає ЖОДНОГО документу, що ваш кредит погашений. Чи не так? .
Так! Але ви не уважні...)) Я питаю, навіщо він мені? ))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:18
z Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:А як при цьому буде жити кредитна історія? Якщо вона погіршиться....то інші банчики можуть почати різати кредитні ліміти. Ні?
А чому їй погіршуватися? Кредит в мене погашений. Вважаю, що моя стратегія найоптимальніша в плані ризиків. Бо можна помилитися з кредитором і попасти на бабос двічі! Як нам дізнатися хто реальний власник кредитного портфелю? Де юре на сьогодні - Піфагор, що визнав у своєму повідомленні на сайті Фонд. Але Фонд там же оголошує про НАМІР оскаржувати угоду і вимагає платити на транзит. Які юридичні підстави на то? Наміри лише наміри... і чим воно обернеться для пересічного невідомо...То чого нам бігти поперед паравозу? Шукати пригод, очкуя, що зіпсуємо кредитну історію (що теж не факт)? Можете запропонувати кращий варіант?
Потрібно щоб хтось зайшов в Плеяду і витягнув звідти договір факторингу між Михаличем і Плеядою і Плеядою і Фаготом....диявол може критися в дрібницях.
Я уже предлагал, чтобы кто-то сходил на приём к раклиенку. Но никто не хочет. Нет сплочённости у форумчан. Придётся всё решать каждому индивидуально...
-
_Sergey
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:24
someone написав::lol: парни. пишите еCЧе...просто праздник читать вас...а особенно обосР..вшегося кАзака...
 вдогонку: "аркадий ценные советы так неожиданно давал что говорили все спасибо тебе аркадий с.ка бл.ть..."
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:25
Квесторе_поверніться написав:Все правильно. Лише офіційна відповідь від тимчасового адміністратора.
Папірець потрібний лише тому хто щось довести хоче.... Я доводити нічого не збираюся, то він мені без потреби! В мене ж мета не занікчемти свій борг і уникнути сплати, а з'ясувати хто є власник кредитного портфелю, кому платити і по яких реквізитах...)) Але претензіянти вже стільки напартачили, що мабуть обоє в калюжу попадуть...)) А козак залише монетки собі... якщо справжній кредитор грубитиме...бо тільки ласкою козака можна брати...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:28
Козак-характерник написав:...В мене ж мета не ... уникнути сплати, а...
свежо предание, да верится с трудом. Козак-характерник написав:...Бо я вже звик до грошей Михалича і вважав їх своїми... жаба душить віддавати ..))
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:30
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Про мецената тільки виписка з кредитного рахунку може підтвердити.
А я нікому і нічого доводити не збираюся...)) То тьорки Піфагора і Фонда...)) Я не при ділах...)) Розмовляти буду лише з власником кредитного портфелю, якого визначить суд! От він нехай і доводить, є борг в мене чи ні? )) Якщо аргументи і докази будуть залізні, то чом не сплатити кредитору? )) Але тоді я точно знатиму кому плачу і на якій підставі! А не буде потрібних аргументів, то кредитор може мене ПРОСИТИ сплатити, але бути ласковим-ласковим...)) А я подумаю...))
А как быть с % ? тот кредитор, которого определит суд насчитает вам проценты за все время. Возможно сумма и так увеличится в 2 раза
-
Джек
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:30
Bosstone написав: Квесторе_поверніться написав:Приведена загальна сума заборгованості....суми що списалися на 19 травня з картрахунку кредитки. І просять цю суму погасити за 12 платежів рівними частинами.
Кредиткой платили и после 19-го (у меня почти на тыщу). По логике кагора, если он их не гасил, то эту часть кредита будет требовать фонд?
Виглядає що так. Списання по 19.05 віддали кагору....а все що після вже Фонд буде розгрібати.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:38
Козак-характерник написав: she_ne_investor написав:У вас немає ЖОДНОГО документу, що ваш кредит погашений. Чи не так? .
Так! Але ви не уважні...)) Я питаю, навіщо він мені? ))
Ну ви ж законослухняний громадянин, правильно?  У вас був кредит (пам'ятаєте ?), ви по ньому щось там сплачували (квитанції є?). Ви ж його не погасили, то чому не гасите? Чи погасили (довідка є?) Чи у вас склероз (довідка є ?) і ви не пам'ятаєте, погасили чи ні? Може, вам хтось сказав, що його не треба гасити(довідка є?)? Чи ви пробували погасити, але у вас не вийшло (чим докажете?). Коротше, рекомендую для перегляду:
-
she_ne_investor
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
|