|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 01 чер, 2016 21:29
Козак-характерник написав: Вкладчик1234 написав:Козак-характерник правильно говорит Вот была у него кредитка, он имел и имеет деньги погасить долг на ней. Но перед тем как гасить самому, на его кредитный счёт зашла сумма от неизвестного благодетеля (без спроса Козака). Банк зачислил сумму, долг погасился, банк обнулил кредитный лимит по своей инициативе. 1. Козак ничего не должен банку, т.к. на его счёт поступили средства (от анонимного добродетеля) 2. Козак не должен добродетелю, т.к. ни о чем с ним не договаривался, не просил перечислять средства на его кредиnку. Грубо говоря - добродетель ошибся реквизитами, и попал в кредитку Козака. И Козак тут уже сам решает - возвращать или нет. (типа как добродетель ошибся номером телефона и пополнил чужую мобилу) 3. PROFIT!!!
Якщо діяти грубо і цинічно... то так все і є! ))) Свій сценарій розвитку ситуації описав вище....))
Про мецената тільки виписка з кредитного рахунку може підтвердити.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 21:33
ol_zy Пожалуйста , не ерничайте ! И так тошно .
-
tenn
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 21:35
Квесторе_поверніться написав:Фагот просить всю суму розбити на 12 платежів без всяких відсотків. А може з ними ще й поторгуватися можна? Типу сплатити зразу півсуми а зарахувати повне погашення. Ні?
..а чрму ви вирішили що без % ? скоріше зроблений розрахунок і в кожний платіж включені %
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 чер, 2016 21:40
-VICTOR- написав: Квесторе_поверніться написав:Фагот просить всю суму розбити на 12 платежів без всяких відсотків. А може з ними ще й поторгуватися можна? Типу сплатити зразу півсуми а зарахувати повне погашення. Ні?
..а чрму ви вирішили що без % ? скоріше зроблений розрахунок і в кожний платіж включені %
Приведена загальна сума заборгованості....суми що списалися на 19 травня з картрахунку кредитки. І просять цю суму погасити за 12 платежів рівними частинами. Платити до 10 числа кожного місяця.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 21:41
Квесторе_поверніться написав:Про мецената тільки виписка з кредитного рахунку може підтвердити.
А я нікому і нічого доводити не збираюся...)) То тьорки Піфагора і Фонда...)) Я не при ділах...)) Розмовляти буду лише з власником кредитного портфелю, якого визначить суд! От він нехай і доводить, є борг в мене чи ні? )) Якщо аргументи і докази будуть залізні, то чом не сплатити кредитору? )) Але тоді я точно знатиму кому плачу і на якій підставі! А не буде потрібних аргументів, то кредитор може мене ПРОСИТИ сплатити, але бути ласковим-ласковим...)) А я подумаю...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 21:47
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Про мецената тільки виписка з кредитного рахунку може підтвердити.
А я нікому і нічого доводити не збираюся...)) То тьорки Піфагора і Фонда...)) Я не при ділах...)) Розмовляти буду лише з власником кредитного портфелю, якого визначить суд! От він нехай і доводить, є борг в мене чи ні? )) Якщо аргументи і докази будуть залізні, то чом не сплатити кредитору? )) Але тоді я точно знатиму кому плачу і на якій підставі! А не буде потрібних аргументів, то кредитор може мене ПРОСИТИ сплатити, але бути ласковим-ласковим...)) А я подумаю...))
А як при цьому буде жити кредитна історія? Якщо вона погіршиться....то інші банчики можуть почати різати кредитні ліміти. Ні?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 21:59
Квесторе_поверніться написав:А як при цьому буде жити кредитна історія? Якщо вона погіршиться....то інші банчики можуть почати різати кредитні ліміти. Ні?
А чому їй погіршуватися? Кредит в мене погашений. Вважаю, що моя стратегія найоптимальніша в плані ризиків. Бо можна помилитися з кредитором і попасти на бабос двічі! Як нам дізнатися хто реальний власник кредитного портфелю? Де юре на сьогодні - Піфагор, що визнав у своєму повідомленні на сайті Фонд. Але Фонд там же оголошує про НАМІР оскаржувати угоду і вимагає платити на транзит. Які юридичні підстави на то? Наміри лише наміри... і чим воно обернеться для пересічного невідомо...То чого нам бігти поперед паравозу? Шукати пригод, очкуя, що зіпсуємо кредитну історію (що теж не факт)? Можете запропонувати кращий варіант?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:07
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:А як при цьому буде жити кредитна історія? Якщо вона погіршиться....то інші банчики можуть почати різати кредитні ліміти. Ні?
А чому їй погіршуватися? Кредит в мене погашений. Вважаю, що моя стратегія найоптимальніша в плані ризиків. Бо можна помилитися з кредитором і попасти на бабос двічі! Як нам дізнатися хто реальний власник кредитного портфелю? Де юре на сьогодні - Піфагор, що визнав у своєму повідомленні на сайті Фонд. Але Фонд там же оголошує про НАМІР оскаржувати угоду і вимагає платити на транзит. Які юридичні підстави на то? Наміри лише наміри... і чим воно обернеться для пересічного невідомо...То чого нам бігти поперед паравозу? Шукати пригод, очкуя, що зіпсуємо кредитну історію (що теж не факт)? Можете запропонувати кращий варіант?
Потрібно щоб хтось зайшов в Плеяду і витягнув звідти договір факторингу між Михаличем і Плеядою і Плеядою і Фаготом....диявол може критися в дрібницях.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:12
Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:А як при цьому буде жити кредитна історія? Якщо вона погіршиться....то інші банчики можуть почати різати кредитні ліміти. Ні?
Потрібно щоб хтось зайшов в Плеяду і витягнув звідти договір факторингу між Михаличем і Плеядою і Плеядою і Фаготом....диявол може критися в дрібницях.
Що то вам дасть? Все одно власника кредитного портфелю визначатиме суд! А зараз нас поставили в позицію дурня, мовляв шукайте самі кому винні...)) А щось не так вийде... не туди сплатили вийде по кінцівці... то вибачайте скажуть, помилочка вийшла....))) А грошенята тю тю... платіть ще раз! Я в рулетку не граю! П.С. Так альтернативу пропонуєте? Чи лише критикуєте? Ваше бачення яке? Може ви мене переконаєте в іншому плані дій..))
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 01 чер, 2016 22:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 чер, 2016 22:13
Козак-характерник написав:Все просто. Банку на сьогодні я нічьо не винний!
У вас немає ЖОДНОГО документу, що ваш кредит погашений. Чи не так? Те, що ви десь там "на паркані" побачили, що у вас кредитна заборгованість 0 - такого не було, то у вас галюцинації були. Можете довести зворотнє? Вуса/лапи/хвіст як докУменти не конають. Отримайте спочатку офіційний документ від банку/фонду щодо залишку на рахунку, потім будете "плани будувати". Буде ненульова заборгованість - гасіть по реквізитам, які вам ОФІЦІЙНО повідомлять. Бо оголошення на сайті фонду/банку - воно сьогодні є, а завтра його немає (хіба що ви якось примудритесь нотаріально завірити оголошення на сайті). Якщо ж на рахунку буде 0 - це вже "друга частина марлєзонськго балету", над нею треба думати окремо.
-
she_ne_investor
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
|