Козак-характерник написав:Навіщо ви оті надписи з забору постите? )) Я більшими літерами можу написати...))
Чомусь ні Фонд ні Михалич не викладають цидулу якою 30 травня нікчемили фактдоговір з Плеядою.
Юрок хитрован хоче, щоб сам клієнт приїхав до царя на поклон і розписався, що має борг...))) Хоча того боргу немає......))) А Піфагор має інфу, але знає, що занікчемлять його.. і лячно, що гроші втратить.... ото й бєснуються і хочуть з хворої голови на здорову перекласти...))) Щоб позичальник переймався і шукав кому в кишеню занести... а штанці то ті самі...)) А боргу то немає.....))
Юрок хоче щоб побільше грошенят капнуло на рахунок Михалича. А суд заборонив щоб капало.
Вообщем прислал мне сегодня этот Фагор смску о том что нужно до 10 числа вносить сумму такую такую то (по кредитке), и звонили, настойчиво говоря что нельзя ничего Фонду платить и что если я не буду платить им то могут потребовать досрочного погашения... это смех просто, я не получал никакого заказного письма от них да и вообще мне просто тупо звонят и смски шлют...плюс с какого перепуга условия договора с Михой изменились? Я думаю что в данной ситуации надо тупо ждать кто кого, но даже если так то всеравно все хрупко, доказать потом что платить я ничего не должен или по крайней меньше вполне возможно будет...
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звертає увагу позичальників ПАТ «Банк Михайлівський» на необхідність погашати свої кредити тільки за реквізитами банку. 19 травня 2016 року відбулося переуступлення прав вимоги за кредитами від первісного кредитора ПАТ «Банк Михайлівський» іншим фінансовим компаніям.
Кредитний портфель складався з кредитів, які були видані готівкою через картки та точки продажу в магазинах-партнерах банку. Йдеться про майже 111 тисяч кредитних договорів, балансовою вартістю понад 682 млн грн.
Відступлення прав вимоги за цим кредитним портфелем відбулося за значно нижчою ціною, що дає усі підстави, відповідно до ст. 38 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», вважати ці правочини нікчемними.
Фондом гарантування вкладів уже готується заява про вчинення кримінального правопорушення керівним складом та службовими особами ПАТ «Банк Михайлівський». На сьогодні ПАТ «Банк Михайлівський» залишається єдиним дійсним кредитодавцем за укладеними раніше договорами.
Враховуючи усе вищевказане, Фонд зазначає: погашення усіх кредитів, виданих ПАТ «Банк Михайлівський», має здійснюватись на рахунки банку за реквізитами, наведеними нижче.
Реквізити для погашення кредитної заборгованості клієнтів в ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»:
Отримувач: ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Рахунок : 29092038619024 МФО: 380935 ЄДРПОУ: 38619024 Призначення платежу: погашення заборгованості по кредитному договору №… від…. (ПІБ, ІПН).
Фонд і сам не розуміє шо тим самим він демонструє власну протиправність, — бо прийняття платежів на ці реквізити заборонено ухвалою суду від 03.06.2016.
Тобто Фонд цією об'явою (яку він незрозуміло чому називає прес-релізом, бо вона адресована не пресі, а насамперед клієнтам банку) — прямо і відверто порушує закон и обов'язкове до виконання судове рішення (звертаю увагу: ухвала про забезпечення негайно надсилається до суб'єкта владних повноважень, та є обов'язковою для виконання).
Козак-характерник написав:Якщо хтось вважає по іншому
Все таки я полностью согласен с 0720 в том, что уважающий себя и банк Заёмщик должен объявить, что он готов платить по своим долгам. Но не знает, не понимает скока, куда и как Плиииз, дайте козу подобного заявления со ссылками на актуальные заявы ВА(Фонда) и Суда. Отправлю заказным на Спортивную 1-А
Ну підписуйте собі смертний вирок... )) Я зайвих рухів робити не збираюся....))) Доведе хтось мені, що я маю борг - сплачу як сумлінний позичальник! Наразі боргу немає і ніхто не вимагає...))
0720 написав:Фонд і сам не розуміє шо тим самим він демонструє власну протиправність, — бо прийняття платежів на ці реквізити заборонено ухвалою суду від 03.06.2016.
Тобто Фонд цією об'явою (яку він незрозуміло чому називає прес-релізом, бо вона адресована не пресі, а насамперед клієнтам банку) — прямо і відверто порушує закон и обов'язкове до виконання судове рішення (звертаю увагу: ухвала про забезпечення негайно надсилається до суб'єкта владних повноважень, та є обов'язковою для виконання).
Квесторе_поверніться написав:Юрок хоче щоб побільше грошенят капнуло на рахунок Михалича. А суд заборонив щоб капало.
Vorlon написав:Кстати, размер суммы в СМС не равен размеру задолженности, делённой на 12 месяцев. А заметно больше - то есть там уже нехилые проценты заложены!
Vitaka написав:0720, у меня кредитка погашена 26 мая (по сроку 30.05) Мне нужно только подтверждающий документ. Посему я и писал, что кто хочет официальный ответ - обращайтесь в Киев.
ваша кредитка, как и все остальные погашена 19го средства 26го числятся как собственные. Такая картина у большинства. А кредит открыт.
anis, меня не волнует, как кредитор (Михайловский) сделал у себя проводку - я на фин. деятельность кредитора влиять не могу. Я отвечаю за свои действия/бездействия. Со своей стороны обязательства должника я выполнил. Если у кредитора есть претензии к сумме, срокам, способам исполнения обязательств с моей стороны - пожалуйста в суд. По факту: сумма задолженности поступила кредитору от меня в срок.
Востаннє редагувалось Vitaka в Чет 09 чер, 2016 12:52, всього редагувалось 1 раз.