Webracer написав:Бо тільки із стукнутою головою можна було розмістити депозит без гарантій Фонда.
с 15.07 не было еще ни одного вопроса, если не ошибаюсь, тех у кого не под фондом, а только те что под фондом, но не в реестре. А таких не единицы, и понять почему одни попали, другие нет так же не понятно. т.к. имея один и тот же вклад, кто-то в реестре, кто-то готовит письма((
формально под фондом все (капиталистам же вернули до ВА), но капиталисты тут есть и вопросы они задают, с чего вы взяли, что их вопросов тут нет?
0720 написав: писать лучше сразу в Фонд, — и не заяву а жалобу на Ирклиенко
писать заявы Петровичу — только время терять
зразок заяви можете викласти?
немає ніякого зразку, пишіть у вільній формі
ну якось так:
З А Я В А щодо протиправного невключення в Реєстр вкладників
Я, Петренко Петро Петрович, ІПН 2222222222, є клієнтом (вкладником) банку ПАТ «Банк Михайлівський».
Згідно з оголошенням від 14.07.2016 на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – «Фонд»), у зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду рішення від 12.07.2016 № 1213, «Про початок процедури ліквідації ПАТ «Банк Михайлівський» та делегування повноважень ліквідатора банку», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб – розпочав виплати коштів вкладникам банку ПАТ «Банк Михайлівський» з 15 липня 2016 року.
Вкладникам, які зареєстровані у м. Києві та Київській області, виплати здійснюються через відділення банку-агенту ПАТ «Альфа-Банк». За результатом перевірки наявності інофрмації про вклад в реєстрі вкладників через форму на сайті ПАТ «Альфа-Банк» (https://alfabank.ua/private-persons/cre ... -investors), мною було потримано повідомлення про відсутність в реєстрі інформації про вклад в ПАТ «Банк Михайлівський».
Таким чином, інофрмацію щодо належних мені коштів вкладу в ПАТ «Банк Михайлівський» протиправно не було включено в реєстр вкладників.
Звернення за додатковими роз'ясненнями до Фонду та до ПАТ «Банк Михайлівський» виявились безрезультатними. За телефоном ПАТ «Банк Михайлівський» 044-5949825 довідок не надають, на мої запитання стосовно ситуації що склалась – не відповідають. Запис на особистий прийом до Уповноваженої особи провадиться на листопад та грудень 2016 року.
За таких обставин вважаю, що право на отримання відшкодування за коштами, які обліковуються на належних мені рахунках в ПАТ «Банк Михайлівський» – грубо та безпідставно порушено Уповноваженою особою Фонду на тимчасову адміністрацію та ліквідацію ПАТ «Банк Михайлівський» Ірклієнком Юрієм Петровичем.
На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 1, 3, 26, 34, 35, 36, 37 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», –
ПРОШУ:
1. Прийняти, зареєструвати і невідкладно розглянути цю заяву. 2. Невідкладно включити в реєстр вкладників, які мають право на відшкодування за вкладами інформацію щодо належних мені вкладів (рахунків) в ПАТ "Банк Михайлівський".
Підпис, дата
о, супер! Дякую! А в шапці на чиє конкретне ім"я писати?
KIM30 Да что там гадать, на сайте же выкинули пояснение, - будем проверять еще целый месяц кого захотим.
У відповідності до вимог ч.2 ст. 38 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Фонд гарантування вкладів фізичних осіб зобов'язаний забезпечити перевірку правочинів (у тому числі договорів), вчинених (укладених) банком протягом одного року до дня запровадження тимчасової адміністрації банку, на предмет виявлення правочинів (у тому числі договорів), що є нікчемними.
Alex_Yu написав:KIM30 Да что там гадать, на сайте же выкинули пояснение, - будем проверять еще целый месяц кого захотим.
У відповідності до вимог ч.2 ст. 38 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Фонд гарантування вкладів фізичних осіб зобов'язаний забезпечити перевірку правочинів (у тому числі договорів), вчинених (укладених) банком протягом одного року до дня запровадження тимчасової адміністрації банку, на предмет виявлення правочинів (у тому числі договорів), що є нікчемними.
Visky написав:0720 Спасибо, я сам себе юрист, конечно, подам в оба суда в пн., а по гражданскому ещё и 3% в день потребую по ЗоЗПП
3% в день по ч.5 ст.10 ЗУоЗПП на правоотношения с Фондом не распространяются, ни один судья такого не присудит — но заявить-то конечно можно
гораздо перспективнее сделать как я говорил выше — открыть вклад в другом банке и задокументировать упущенную выгоду
кстати, можно требовать и возмещение морального ущерба, поскольку у вас с Фондом нет договорных отношений, — нормативно обосновывать ст.ст. 23, 611, 1167 ЦК Украины, ч.2 ст.25 ЗУ "Про звернення громадян", ст.4 ЗУ оЗПП
но сначала нужно провести и задокументировать всю претензионную переписку с Фондом и его упал намоченным, — так что торопиться с иском не стоит, голый иск без доказательств имеет слабую перспективу, надо сначала создать и задокументировать доказательную базу
Это само-собой, коллега. Ранее мы с вами общались в личке, я Вам писал, что сдёр с ФИ иском 5 т.$ чистой прибыли (только пени и штрафов), надеюсь заплатит мне и Фонд, только, бл., это гос. орган, а судьи против власти не очень...
На счёт "не торопиться", я подаю уточнения к иску и тяну процесс сколько нужно.
KIM30 написав:а хіба джерело надходження грошей не вказується в системі?
можливо я ще забув дробильщиків в придачу до капіталів. Найрозумніші (чи в кого інтуїція є) гроші з капіталів (чи дробильщики) типу знімали через касу готівкою і типу готівку вносив родич на свій рахунок. Звісно, ніякої готівки, принаймні 23 в касі не було. От родичів гарненько взяли.
Webracer написав:А по інших рахунках вам виплатили чи рахунків більше не мали?
anis написав:если кто не в реестре, то он не в реестре, а не так что что-то выплатили, а что-то нет
От про те і мова. Це я і хотів вияснити. Тобто виходить, що нікчемлять клієнта.
да по ИНН, а вот понять как, тут тяжело. т.к. есть случае абсолютно одинаковые, одни в реестре, другие нет. Есть люди в реестре, которые попали в спорные пункты и они прошли.
практически все описанные тут случаи не попадания в реестры я свел в несколько критериев мои критерии полностью совпали с критериями выложенными кем-то от фонда. Единственный замеченный мною нюанс (у фонда этого нет). Что также не попали некоторые с валютными счетами, но таких тут мало или они не описали свою ситуацию и определить правило по ним я пока не могу. viewtopic.php?p=3676462#p3676462
До реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду гарантування вкладів фізичних осіб не включено інформацію про осіб, які укладали договори позики з ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНО-РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР" та ТОВ "КРЕДИТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР".
Крім того, з метою дотримання вимог Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», забезпечення захисту інтересів кредиторів, вкладників Банку та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб тимчасово призупинена виплата коштів за рахунками фізичних осіб, по яких в період з 19 по 23 травня 2016 року відбулись одна чи декілька наступних подій: - Зарахування коштів через касу Банку на вкладний(депозитний) рахунок фізичної особи. - Зарахування коштів через касу Банку на поточний рахунок фізичної особи. - Переказ коштів, в межах балансу Банку, на поточний рахунок фізичної особи (в тому числі з поточних рахунків суб’єктів господарювання). - Фізична особа є одночасно позичальником та вкладником (кредитором) Банку.
1. кредитка не в 0 - это только одна из причин. 2. наличие капитала 3. поступление денег с 19-го через кассу или с другого счета в михе. возможно вообще извне, но не думаю 4. Если до 19-го было 200К+ и с 19-го начались движения.
ol_zy написав:формально под фондом все (капиталистам же вернули до ВА), но капиталисты тут есть и вопросы они задают
немного теории мне в ЛС написал из Клиентов банка у него был капитал на 55000 были карты голд кредитка для вкладчика - своих 44000 также были национальная,ощадки и дебетная виза голд за несколько дней он снял по текущему остаток свыше 100 000 грн осталось чуть более 100 000 на разных картах теоретически капитала и денег по капиталу уже нет в реальности - нету в реестре Это норма такая?