|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:20
Serg__A да я на той ветке тоже хилял ))))
Нет. Там с другим логином был. Но доставал похожей фигней.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:22
set написав: Козак-характерник написав: Serg__A написав:но фагор+михайловский показали то до чего даже ммм себе не позволяло... я аплодую стоячи
Пропади нечиста!
Да ладно уж, Козака то обижать, человек расстроенный, но шутить умеет, и как раз на украинском у него отлично получается саме жартувати) P.S. у Михи сидели очень грамотные финансисты, которые сейчас уже видимо на бэхах рулят, а может и нет 
с чего вы взяли, что он расстроен? у него как раз лучше всех, потому он и кайфует... а суд то для души и остроты ощущений 
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:23
Козак-характерник Вперед, за скарбами гетьмана!
Та у Вас же, кажись, той деньги непереводно было. Или денег никогда много не бывает? 
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:24
newbie написав:Serg__A да я на той ветке тоже хилял ))))
Нет. Там с другим логином был. Но доставал похожей фигней.
наверное я рано отстыковался , получив своё
-
Serg__A
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:24
newbie написав: И хоть 0720 правильно говорит, что в админсудах должен будет защищаться ФГВ,
В адміністративному дрюкатимуть Іраклія як посадову особу, а в цивільному (можливо карному) сам Фонд . От нехай правохоронці розберуться, що там відбувається у понді і хто вкрав монетки козака! Я звинувачую понд у незаконному привласненні приватної власності і крадіжці, а також є ознаки діяльності ОЗГ, що нанесла шкоду масі громадян. Діло надзвичайної сурйозності, громадський резонанс, тре викликати поліцію і складати протокол. Свідків тьма-тьмуща! З нами правда. З нами Бог! На святе діло йдемо.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:31
newbie написав:Козак-характерник Вперед, за скарбами гетьмана!
Та у Вас же, кажись, той деньги непереводно было. Или денег никогда много не бывает? 
Я козак ідейний... за справедливість! Я не те що засмучений, а розгніваний, що людей за ло хів тримають і знущаються! Сьогодні прокинули одного і ми змовчали, завтра і до нас черга дійде. Я завжди за кума, а не ведмедя! Тред-юніон золотогоршочників захищає своїх!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:31
Serg__Aслучай с михайловским это вообще прецендент, такой наглости не знала украинская банковская система даже в дикие 90е, когда меня хотели присадить на капитал я подумал вот оно дно вот оно МММ в чисто виде, согласитесь когда вам предлагают депозит неокему юрлицу с непонятными активами непонятно чем и кем регулируется его деятельность и т.д. надо быть на всю голову больным что бы туда деньги ложить, это фирма 3 стула 2 стола, сегодня есть завтра нет, директора купили себе машины виллы яхты поменяли внешность и свалили из страны Шото я уже начинаю сомневаться, что Вы в ФГВ работаете. Скорее в НБУ (судя по риторике). Но все равно охранником.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:32
Козак-характерник Я козак ідейний... за справедливість! Я не те що засмучений, а розгніваний, що людей за ло хів тримають і знущаються! Сьогодні прокинули одного і ми змовчали, завтра і до нас черга дійде. Я завжди за кума, а не ведмедя! Тред-юніон золотогоршочників захищає своїх!
Підтримую і солідарний 
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:33
ol_zy написав: Козак-характерник написав:Троляки-засланці, я вас сурйозно попереджаю, не губіть свою душу остаточно! Не робіть зла людям! Не підспівуйте дияволу! Покайтеся! Бог милосердний!
как-то вы скартавили на слове "засланці"... 
Мона і так...)) Обісравшимся бандитам - тюрми!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-