|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 22 лип, 2016 11:56
lubopytnaya написав: MrDime написав:Колеги, маю таке питання: Як перерахувати людині гроші на картку або на рахунок в Приваті (він має і то і друге) з мінімальною комісією? Гроші маю готівкою. Маю карту Універсальна в Приваті. На стандартних умовах (якщо перераховувати з моєї карти) банк рубає 0,5% з мене і 0,5% з отримувача, тобто загалом 1%. Чи можна зробити загалом менше 1%?
А у Вашего знакомого есть карта Универсальная? Или у него только карта для выплат? 0,5% и 0,5% снимают только в том случае, если перевод с Универсаной идет на Карту для выплат. На карту Универсальная без комиссии можно переводить деньги в П24 через меню "Перевод на карту Приватбанка" с приватовской Универсальной или с КДВ. Снятие наличных с Универсальной 1%. Но Ваш знакомый может на поступившие от Вас деньги купить в Привате евро по курсу "для карт" и бесплатно расплачиваться картой, если у него есть евровая карта Привата.
Не знаю, яка карта в отримувача, скоріше за все - для виплат. Отже наскільки я бачу, я не зможу перерахувати людині гроші з загальною комісією меншою ніж 1%, вірно?
-
MrDime
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 12:01
MrDime написав:Не знаю, яка карта в отримувача, скоріше за все - для виплат.
Ну так, пусть откроет себе Универсальную. Это 5 минут времени. Отже наскільки я бачу, я не зможу перерахувати людині гроші з загальною комісією меншою ніж 1%, вірно?
На Универсальную сможете без комиссии.
-
lubopytnaya
-
-
- Подякував: 1332 раз.
- Подякували: 558 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 лип, 2016 12:06
MrDime написав:Не знаю, яка карта в отримувача, скоріше за все - для виплат. Отже наскільки я бачу, я не зможу перерахувати людині гроші з загальною комісією меншою ніж 1%, вірно?
Якщо будете перераховувати гроші зі своєї Універсальної на Універсальну, то комісії не буде, якщо зі своєї КДВ на КДВ, то буде 0,5% з одержувача, якщо з Універсальної на КДВ, то тоді втратите 1% - по 0,5% з відправника і з одержувача. В залежності від того, що планує робити одержувач із отриманими грошима, залежить якиа схема буде найоптимальнішою.
-
Sanio
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 12:22
Sanio написав: MrDime написав:Не знаю, яка карта в отримувача, скоріше за все - для виплат. Отже наскільки я бачу, я не зможу перерахувати людині гроші з загальною комісією меншою ніж 1%, вірно?
Якщо будете перераховувати гроші зі своєї Універсальної на Універсальну, то комісії не буде, якщо зі своєї КДВ на КДВ, то буде 0,5% з одержувача, якщо з Універсальної на КДВ, то тоді втратите 1% - по 0,5% з відправника і з одержувача. В залежності від того, що планує робити одержувач із отриманими грошима, залежить якиа схема буде найоптимальнішою.
Одержувачу потрібно буде купити Євро і потім розрахуватись ними в клініці в Німеччині. Однак, оскільки всієї суми він ще немає, то ці гроші певний час будуть лежати в нього на рахунку. Він має ще рахунок в Євро, теж в Приваті. lubopytnaya написав: MrDime написав:Не знаю, яка карта в отримувача, скоріше за все - для виплат.
Ну так, пусть откроет себе Универсальную. Это 5 минут времени. Отже наскільки я бачу, я не зможу перерахувати людині гроші з загальною комісією меншою ніж 1%, вірно?
На Универсальную сможете без комиссии.
Ок. Зрозуміло. Як варіант. Однак, отримувач - інвалід 1 групи і самому йому пересуватися досить складно, живе в маленькому містечку, відповідно не знаю наскільки швидко він зможе відкрити Універсальну карту.
-
MrDime
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 12:35
MrDime написав:Одержувачу потрібно буде купити Євро і потім розрахуватись ними в клініці в Німеччині. Однак, оскільки всієї суми він ще немає, то ці гроші певний час будуть лежати в нього на рахунку.
А карты других украинских банков у него есть, которые с бесплатным пополнением? Если деньги будут лежать на счету, т.е. не к спеху, то Вы можете внести деньги на свою Универсалку, открыть в П24 на месяц депозит, который по окончании упадет на Вашу карту для выплат. И тогда со своей карты для выплат Вы сможете за 3 грн перечислить деньги на карточный счет вашего знакомого в любой украинский банк.
-
lubopytnaya
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 лип, 2016 13:39
Не могу пополнить вал.депо с грн. КДВ (проба -3 у.е).Пишет - "неизвестная ошибка".Начался А-банк???
-
shu-m
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 13:42
shu-m Просто заблокували на кілька годин, бо долар дорожчає.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 13:45
shu-m написав:Не могу пополнить вал.депо с грн. КДВ (проба -3 у.е).Пишет - "неизвестная ошибка".Начался А-банк???
Не, в А-банке (да и в Привате) система предупреждает еще до всяких проб, на какую сумму можно пополнить в текущем месяце.
-
lubopytnaya
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 лип, 2016 13:59
lubopytnaya написав: shu-m написав:Не могу пополнить вал.депо с грн. КДВ (проба -3 у.е).Пишет - "неизвестная ошибка".Начался А-банк???
Не, в А-банке (да и в Привате) система предупреждает еще до всяких проб, на какую сумму можно пополнить в текущем месяце.
Да , предупредила(вкладываюсь 300 раз) и что??? А на 3 у.е пополнять отказывает -"неизвестная ошибка". Думаю -прав DIV.
-
shu-m
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 14:01
lubopytnaya написав: MrDime написав:Одержувачу потрібно буде купити Євро і потім розрахуватись ними в клініці в Німеччині. Однак, оскільки всієї суми він ще немає, то ці гроші певний час будуть лежати в нього на рахунку.
А карты других украинских банков у него есть, которые с бесплатным пополнением? Если деньги будут лежать на счету, т.е. не к спеху, то Вы можете внести деньги на свою Универсалку, открыть в П24 на месяц депозит, который по окончании упадет на Вашу карту для выплат. И тогда со своей карты для выплат Вы сможете за 3 грн перечислить деньги на карточный счет вашего знакомого в любой украинский банк.
Дякую. Це варіант. Карти для виплат я поки не маю, але відкрити для мене не проблема. Думаю, що в нього в інших банках ні карт, ні рахунків немає. Якщо я вас правильно зрозумів, то на мою карту для виплат (яку я відкрию), через місяць (наприклад) повернеться депозит і потім з неї без комісії я зможу перерахувати суму, яка дорівнює сумі депозиту, отримувачу на рахунок в будь-якому банку і на його карту для виплат в Приватбанку в тому числі, чи лише в будь-який банк за виключенням Приватбанку?
-
MrDime
-
-
-
-
Профіль
-
-
|