МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 43494350435143524353 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 17:37

Serg__A написав:таким образом ФГ утверждает что действия фагора + мих попадают под прямой запрет со стороны закона и соотв. автоматически являются неправомерными

и никаокй судья в данном случа ничем не поможет фагору, разве что если пойдёт в народ. депутаты и протащит новый закон без такой прямой забороны

Извините, а какой судье нужно протащить закон без прямой забороны, потому что я не знаю ни одного закона прямо запрещающего банку релизовать свои кредиты
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 17:55

busypit

Извините, а какой судье нужно протащить закон без прямой забороны, потому что я не знаю ни одного закона прямо запрещающего банку релизовать свои кредиты

Если банк брал у НБУ рефинанс, то он мог дать ему в залог свои кредиты (которые тогда, естественно, нельзя продать).

Кроме того НБУ может при этом запретить ему выдавать новые кредиты или продавать еще какую-то часть активов (если заложенных ему покажется недостаточно).

Но так, чтобы наложить лапу на все активы (причем без каких-то оснований для этого), то я не знаю, откуда у НБУ может быть такое право?

Если речь идет о законе, то может в Законе об СГВ написано, что проблемный банк не может продавать свои активы? Но это как-то стремно. Т.к. если нельзя продавать активы, значит нельзя расчитаться с долгами. А не расчитываешься с долгами - удавка еще больше затягивается.

Хотя, если активы обьеспечивают пассивы, то может в этом причина? Т.е. нельзя распродать все активы, т.к. пассивы станут необеспеченными? Хотя за активы же получают деньги. Но весь вопрос, видимо, в том, какие именно деньги. Если "ненастоящие" (нарисованные), значит нельзя.

Короче, думаю, что нельзя ухудшать обеспечение пассивов (депозитов). А ухудшает ли его продажа активов - это уже вопрос второй. Тут надо разбираться, кому продают и чем он платит.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 18:01

clientage написав:
  BBC написав:Ось фаги вирішили зіпсувати КІ. Прийшло повідомлення з УБКІ.
Для початку полистуюсь з УБКІ та фагами, а потім вже до суду звернусь.

Т.е. теперь нуна просить у УБКИ свою КИ (45грн через сайт или бесплатно раз в год через УкрПошту), а потом писать требование на коррекцию.
Причем кагор ссылается на какой-то левый договор от 10.05.16
Шо писать в УБКИ, который готов на грязной оборутке подзаработать? :mrgreen:

Та вы им в чате напишите, что они казлы и падонки ;).
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 18:04

newbie написав:По-перше, я не порівнював, а лише задав запитання. По якому Ви замість відповіді на ньго стали шукати аналогії. А по-друге, я пояснив, чому так зробив.

У вашому запитанні вже було порівняння мотивів дій банкіра з мотивами дій звичайної людини. Як відповідь на ваше порівнююче запитання може допомогти відповісти людині на питання "хто положив банк?"?

newbie написав:Про яку справедливість і про які пасиви може йти мова, коли їм об'являють війну?

Да-да, а на війні, як на війні... всі засоби гідні... бла-бла-бла...
Тоді чому ви особисто пред'являєте претензії фонду з питань виплат? Вимоги до однієї сторони, то і зустрічні вимоги до іншої. А якщо не так, то ваш статус "третьої сторони, яка з цікавістю на це дивиться" дещо із душком.

Хочете порівнювати ларьок з банком? Давайте. Або краще з сільгосппідприємством. Там також є керування ризиками, сучасні технології, методи ведення бізнесу і т.д.

ви сказали:
"Але якщо Ви не маєте бізнесу, то як Вам по іншому пояснити в чому була проблема в банку?"
Не думаю, що тут пишуть люди, які мають бізнес на рівні власника сільськогосподарського підприємства. Скоріше за все, на рівні власників ларків.
А ви з висоти якого бізнесу у своїй власності хотіли пояснити мені про проблеми в банку?
Тому, я не хочу порівнювати ларьок з банком. Я хочу дізнатися про рівень вашого пояснення, як особи, що для надання своїм словам значення та серйозності, писати фрази тіпа "Але якщо Ви не маєте бізнесу, то як Вам по іншому пояснити..."
VanZant

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 18:06

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

clientage написав:Или решили срубить потихому 45грн/КИ :mrgreen:

На Грушевского должны выдавать на шару.
А далее буду письменно с ними общаться все их ответы буду собирать в папочку для суда. Заодно появятся документы,, что бы полиция приняла заявление о мошенничестве. Пока же ни одного документа, о том что мой договор был кому то продан не имею.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 18:10

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

ol_zy написав:Та вы им в чате напишите, что они казлы и падонки ;).
Зачем же так? Только в офисе в личной беседе, а письменно, то, на что будут отвечать нужно грамотно обосновать не написав лишнего. Увлекательное занятие прелстоит. На борьбу с фагами готов потратить(20 кгрн) на порядок больше денег чем им должен(2 кгрн). Это вопрос принципиальный, готов пройти всю цепочку, если понадобится до ВСУ(правда тогда рассходы выростут).
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 18:27

0720 написав:
  V2 написав:
Яку ж думку нам намагаються нав'язати.

заяви про те що фонд виплачує вкладникам державні кошти — безпідставні

Так ніхто з адекватних людей такі заяви й не сприймає ;)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 18:36

Vasyl Guley
Тепер по суті справи.
Я десь години дві тому запропонував наш заклик/лозунг мітингу 9-го серпня, а саме:
"Ограблені державою громадяни!
Всі на святкування 25-ї річниці Незалежності!"
Пропозиція ця десь загубилася, по суті. Ні, вона не зникла, але десь опинилася далеко від сьогодення.
Відповідно, відгуків на неї майже немає. Звичайно, не наполягаю на тому, що ця моя пропозиція має бути у центрі уваги всього нашого Співтовариства, але хочу пояснити, що мається на увазі.
МИ 9-ГО СЕРПНЯ ПОПЕРЕДЖУЄМО, що якщо наші вимоги негайно не будуть виконані (повна виплата усім вкладникам усіх їхніх коштів), то тоді МИ ПІДЕМО СВЯТКУВАТИ 25-ту РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.
Ще треба щось додатково пояснювати?
Гарне буде свято... Об"єднаємося з Тарифним Майданом, з усіма іншими, і ЗРОБИМО СПІЛЬНУ СВЯТКОВУ ПРОМОВУ перед трибуною (якщо трибуна не повтікає звідти, бо слухати побоїться).
А це нас назбирається (якщо ми постараємося об"єднатися) ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ людей. Це у Києві. А ще як ми постараємося у всіх областях/містах/селах також організувати СВЯТКОВІ ПРОМОВИ (як ми "вдячні" державі за її "турботи" про нас), то тоді може і сотні тисяч.
Ось що я маю на увазі.
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 18:47

Суд змусив НБУ відновити ділову репутацію екс-голови наглядової ради "Форуму"
Суд зобов’язав Національний банк України відкликати інформацію про те, що колишній голова наглядової ради банку “Форум” Олександр Морозов нібито є банкіром з небездоганною діловою репутацією.
Відповідне рішення за позовом Морозова ухвалив учора Печерський районний суд Києва, повідомила адвокат позивача Ірина Шевчук.
У листопаді 2015 року Морозов не був допущений до рейтингового голосування щодо кандидатів у члени наглядової ради НБУ за парламентською квотою. Банкіра висувала кандидатом фракція БПП. Підставою для відмови в розгляді його кандидатури став лист НБУ до профільного комітету, в якому серед іншого зазначалося, що кандидат встиг пропрацювати в наглядовій раді банку “Форум” більше півроку перед введенням в банк тимчасової адміністрації, що, на думку НБУ, “було ознакою відсутності бездоганної ділової репутації”.
“Суд задовольнив нашу вимогу в частині того, що Національний банк України повинен відкликати з профільного комітету цю недостовірну інформацію. Вимога про відшкодування 1 гривні моральної шкоди залишилася без задоволення”, – сказала Шевчук.
Вона пояснила, що суд прийняв доводи позивача щодо принципової неможливості застосування нормативного “Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків” стосовно особливих процедур призначення членів наглядової ради НБУ. Крім того, за її словами, одним з головних аргументів на процесі було те, що саме Морозов після приходу в банк виявив створені попередніми власниками фінансові проблеми, повідомив регулятора і робив все можливе для фінансової стабілізації банківської установи.
http://news.finance.ua/ua/news/-/381730 ... ady-forumu

Цікаво, а чим займався в Михайлівському куратор від НБУ?!
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 18:49

vinny написав:
  KIM30 написав:Дзвонив знову в банк-агент Кредо: про оновлені списки навіть не чули. Спитали звідки я це взяв. Я їм сказав: з сайту фонду за 21.07 про щотижневе оновлення
За результатами перевірки рахунків фізосіб в «Банку Михайлівський», сума до виплат за Реєстром збільшиться на 83 млн грн

ПРЕС-РЕЛІЗ

За результатами проведеної Фондом гарантування перевірки рахунків фізичних осіб в «Банку Михайлівський», сума гарантованого відшкодування до виплат за Реєстром збільшиться на 83 млн грн, і вже з 26 липня вкладники зможуть отримати свої кошти. Про це на зустрічі з вкладниками банку, яка відбулась 21 липня у Фонді, повідомила заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Наталія Рудуха.

«У вівторок ми поновимо Реєстр. У цей перший пул буде додана інформація на суму близько 83 млн грн. Перевіркою встановлено, що сформовані залишки на вже перевірених рахунках клієнтів не мають відношення до схем з «ІРЦ» і «КІЦ», - сказала Н.Рудуха.

При цьому, вона підкреслила, що під час перевірки Фонд гарантування вносив до Реєстру інформацію виключно про тих клієнтів, на рахунках яких залишки сформовані реальними коштами, а не шляхом недійсних записів у бухгалтерських документах.

Н.Рудуха підкреслила, що перевірка триває, і за її результатами інформація у Реєстрі вкладників буде поновлюватись щотижнево.

Виявляється їм про щотижневе оновлення ніхто не повідомляв.
Черговий раз нас намахали! :evil:

мені вони раніше впевнено говорили-до 26.08 оновлень не буде, так їм повідомив михайлівський. Але скорше за все так і буде....

27.07. было обновление реестра по Михе, ибо я попал в это обновление. Другое дело, что фонд и юпи об этои факте не сообщил. В ТАСе было сообщение, что продолжает выплату с 27.07.
ПС.Сегодня, по состоянию на 16-40 обновлений не было. По кр.мере, у ТАСечки
guntherhouse777

Подякував: 2 раз.
Подякували: 346 раз.

Профіль

#<1 ... 43494350435143524353 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей