aisolod2 написав:Подскажите, плиз, КАК ПРАВИЛЬНО (?) составить «Заяву про задоволення вимог кредитора», если на двух депозитах «Перше знайомство» ~190 тыс., а с карточного счета (ДП) я уже получил ~ 40 тыс. от Фонда, и там остались жалкие 2 тыс. Поточнi рахунки пустые. Т.е., я рассчитываю еще на «гарантоване вiдшкодування» 160 тыс.(200-40), и остаток 30 тыс.(190-160) включаю в кредиторские требования Можно ли отступить от формы Заявы с сайта Михи и писать в произвольной форме, например так: «Прошу визнати мене кредитором Публічного акціонерного товариства«БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» щодо залишків коштів на рахунках відповідно до Договорiв № 01ХХХ від 20.05.2016 р. та № 02ХХХ від 20.05.2016 р. пiсля виплати гарантованого вiдшкодування у сумi 200 тис. грн.»? Или все же надо указывать конкретные суммы - как в образце заявы? Тогда - какие? Писать всю сумму 190, или 30? А если не будет «гарантованого вiдшкодування» на эти 160?
Пишите на всю сумму или сумму не указывайте вообще. Пример Киевская Русь То, что распространялось как предложение от юристов Михи
ВВС інформуйте громаду далі, Ваш практичний досвід є корисним, у самого кредитка загашена 23.05 і кагор не бачить цієї оплати, тому скоріше фсього також напскудив в Уїбкі
Скупердяй написав:ВВС інформуйте громаду далі, Ваш практичний досвід є корисним, у самого кредитка загашена 23.05 і кагор не бачить цієї оплати, тому скоріше фсього також напскудив в Уїбкі
Обов'язково. На форумі з 2010 й не зникну, як дечкі натякали. Поки чекаю на відповідь Ірклієнка та письмові довідки Міхи. Потім копії надсилатиму до УБКІ і Фагора. Ьим паче по ВПКБ буде довідка про закриття кредиту. Далі буде...
Скупердяй написав:ВВС інформуйте громаду далі, Ваш практичний досвід є корисним, у самого кредитка загашена 23.05 і кагор не бачить цієї оплати, тому скоріше фсього також напскудив в Уїбкі
Обов'язково. На форумі з 2010 й не зникну, як дечкі натякали. Поки чекаю на відповідь Ірклієнка та письмові довідки Міхи. Потім копії надсилатиму до УБКІ і Фагора. Ьим паче по ВПКБ буде довідка про закриття кредиту. Далі буде...
А признати що ви лоханулися слабо? Ви ж всім тут розказували що треба погасити кредитки бо будуть проблеми. От ВВС погасив кредитку,а претензії не зменшилися до нього. Бульте об'єктивним як з справою Дельти. А тут ви помилилися і стали іншим радити.