МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 43704371437243734374 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 19:38

Зупинення, обмеження діяльності фінансових установ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРЕДИТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР»
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНВЕСТИЦІЙНО-РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР"
http://nfp.gov.ua/content/zupinennya-ob ... ti-fu.html
Розпорядження від 21.07.2016 № 1739 "Про анулювання безстрокової ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРЕДИТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР»
Розпорядження від 12.07.2016 № 1665 "Про анулювання безстрокової ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР»
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 19:56

0720 написав:
  busypit написав:
  0720 написав:ошиблись все, кто погашал кредит после ввода ВА в банк

правы только те, кто сидит спокойно и ждёт чем всё кончится

норму закона подскажите по которой заемщик с момента ввода ВА в банк может не платить по кредиту без последующих штрафных санкций?

тут основание не платить не норма закона, — а обстоятельства передачи прав требования по кредиту, и эти обстоятельства стали известны сразу же в день ввода ВА

вот именно из-за них и не надо платить, пока не будет решения суда по оспоренной сделке передачи прав требования

водная вода. точно, как в учебниках :D
иными словами, норму сказать не можете. и я понимаю, почему :)
думаю, другие тоже понимают. но не это главное.
в чем именно ошибся должник, оплативший 24.05.16г. свой долг первичному кредитору?
тогда, когда нет никаких уведомлений от Фагора и никакой информации о наличии спора.

есть только одни обстоятельства, подтвержденное наличие которых не приводит к наступлению ответственности стороны, нарушившей обязательство. это форс-мажор. слышали про такие?
во всех остальных случаях ответственность наступает.
где-то читал, что фонд идёт на встречу и обещает не применять всех санкций.
а что у Фагора? поделитесь с нами, пож. они тоже лояльны к клиентуре? :)
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 20:02

KIM30 написав:
  BBC написав:
  KIM30 написав:Будьласка, проголосуйте за петицію президенту. Не дозволяйтн банді у НБУ і Фонді кинути вкладників Михайлівського.
https://petition.president.gov.ua/petition/25387

якщо дасте сьогодні фонду кинути нас, то завтра при банкротстві наступного банку фонд і вас кине!

320 жебраків-вкладників? Ви читали те, що пропонується до підпису?

звичайно читав. Що вас непокоїть?

Я ніколи не голосовав за петиції, якщо я авторизуюся, там буде можливість проголосувати проти цеї гнилої петиції?
Бо мене ці Капіталісти задолбали, вони хочуть щоб їм віддали їх вклади ( не депозити) з мого кармана! (Да саме з мого кармана, бо фонд грабування позичає гроші в держави, а держава їх друкує від цего інфляція, і я буду платити за це купуючи хліб в магазині, оплачуючи комуналку....)
jjjj75

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 20:12

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

jjjj75 написав:Бо мене ці Капіталісти задолбали, вони хочуть щоб їм віддали їх вклади ( не депозити) з мого кармана! (Да саме з мого кармана, бо фонд грабування позичає гроші в держави, а держава їх друкує від цего інфляція, і я буду платити за це купуючи хліб в магазині, оплачуючи комуналку....)

Та там текст цікавий. Президенту би перевірити чи дійсно жебраки підписали й надати матеріальну допомогу таким жебракам-вкладникам. Капіталісти, з якими довелось поспілкуватись вчора, стверджують, що несли на вклад до банку, а не робили інвестиції. Хоча й сумніваюсь, коли мені пропонували наголошували, що це не вклад, а розміщення грошей у фінансовій компанії й гарантії страхової надійніше за ФГВФО.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 20:17

Flicker написав:Ніякого грейсу немає бо і кредитки немає і банку капут!!
А кредитний договір продовжує діяти доки ви його не виконаєте належним чином й у договорі є поняття грейсу, так він вже скінчився, але хто вчасно погасив для них він діяв, як невід'ємна частина договору.
P.S. ФК "Фагор" також стверджує, що грейсу не було й 4,9% в місяць нараховує % починаючи з 19.05.2016. Й ніхно вас від сплати цих % не звільнить.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 20:23

Yuri_T написав:
  0720 написав:
  busypit написав:норму закона подскажите по которой заемщик с момента ввода ВА в банк может не платить по кредиту без последующих штрафных санкций?

тут основание не платить не норма закона, — а обстоятельства передачи прав требования по кредиту, и эти обстоятельства стали известны сразу же в день ввода ВА

вот именно из-за них и не надо платить, пока не будет решения суда по оспоренной сделке передачи прав требования

водная вода. точно, как в учебниках :D
иными словами, норму сказать не можете. и я понимаю, почему :)
думаю, другие тоже понимают. но не это главное.
в чем именно ошибся должник, оплативший 24.05.16г. свой долг первичному кредитору?
тогда, когда нет никаких уведомлений от Фагора и никакой информации о наличии спора.

есть только одни обстоятельства, подтвержденное наличие которых не приводит к наступлению ответственности стороны, нарушившей обязательство. это форс-мажор. слышали про такие?
во всех остальных случаях ответственность наступает.
где-то читал, что фонд идёт на встречу и обещает не применять всех санкций.
а что у Фагора? поделитесь с нами, пож. они тоже лояльны к клиентуре? :)

ошибся в том, что не прочухал фишку :)

а прочухал бы — получил бы кредитные каникулы на хз сколько времени

а про нормы я вам лично рассказывать и не собирался

в гражданском праве ответственность наступает за любое нарушение обязательства, кроме случаев отсутствия вины (впрочем, для всех субъектов публичного права и в некоторых случаях для субъектов частного права — гражданская ответственность наступает вне зависимости от вины, так называемая безвнинная ответственность)

но фишка в том, что в гражданском праве вина презюмируется, то есть нарушившее обязательство лицо считается виновным пока не докажет обратное

(в отличие от уголовного права, где презюмируется, наоборот, невиновность)

так что в гражданском праве все эти проблемы с освобождением от ответственности носят сугубо прикладной характер: то есть обязательство нарушать можно только тогда, когда есть уверенность что ответственность не наступит

то есть оглядывайся не на нормы (как в уголовке и в административке), а на обстоятельства

ну в общем, как говорил один чечен — кто не понял, тот поймёт

в контексте истории с кагорами-шмагорами всё вышесказанное означает, что взыскать с упорных (кто сам на тарелочке не принёс) заемщиков Михи можно будет только через суд, и сделать это будет не так уж просто, — а учитывая суммы судебного сбора и других расходов, которые неизбежны при массовых судебных тяжбах, никто за несколько тысяч на заемщиков иски вчинять не будет

ну разве что на особо активных особей, если они чем-то разозлят кредиторов, и конечно на тех у кого суммы посерьезнее и цель оправдывает потраченные средства
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 20:26

KIM30 написав:Зупинення, обмеження діяльності фінансових установ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРЕДИТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР»
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНВЕСТИЦІЙНО-РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР"
http://nfp.gov.ua/content/zupinennya-ob ... ti-fu.html
Розпорядження від 21.07.2016 № 1739 "Про анулювання безстрокової ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРЕДИТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР»

уривок из тексту
"За вказаною адресою знаходиться багатоповерховий житловий будинок. На першому поверсі будинку розташовані магазини, заклад громадського харчування та ательє.
Інспекційною групою Нацкомфінпослуг було опитано працівників зазначених закладів, які повідомили, що їм нічого невідомо про місцезнаходження керівника або уповноважених представників Товариства. Письмові пояснення щодо відсутності Товариства за адресою надати відмовилися.
Особа, уповноважена представляти інтереси Товариства, протягом робочого дня 05.07.2016 не з’явилась."

весёлая история - как и ожидалось
Serg__A

Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 20:27

так был ли мальчик то?
Serg__A

Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 20:32

jjjj75 написав:
  KIM30 написав:
  BBC написав:320 жебраків-вкладників? Ви читали те, що пропонується до підпису?

звичайно читав. Що вас непокоїть?

Я ніколи не голосовав за петиції, якщо я авторизуюся, там буде можливість проголосувати проти цеї гнилої петиції?
Бо мене ці Капіталісти задолбали, вони хочуть щоб їм віддали їх вклади ( не депозити) з мого кармана! (Да саме з мого кармана, бо фонд грабування позичає гроші в держави, а держава їх друкує від цего інфляція, і я буду платити за це купуючи хліб в магазині, оплачуючи комуналку....)

опять набежали эти недоделанные

запишите себе в дневничок: деньги, которыми распоряжается фонд грабування вообще никаким боком не государственные — это деньги банкиров (активы ограбленных банков) и деньги вкладчиков (счета юрилиц и фопов в полном объеме, счета физлиц свыше 200+)

а те "кредиты" которые Фонд оформляет у минфина или у НБУ — так он их для того и оформляет, чтобы такие вот фондососы могли тут рассказывать про "наші державні гроші" и про то как он платит за вкладчиков, "купуючи хліб в магазині, оплачуючи комуналку"

и возвращать эти кредиты фонд должен будет с процентами — после продажи банковских активов (то есть то что от них останется после дерибана между своими)

совок неистребим, никакие майданы не выведут совок из этой публики, у него всё равно любые деньги будут "государственными", и он будет всё равно чувствовать себя обкраденым, "купуючи хліб в магазині, оплачуючи комуналку"

тьху бл
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2016 20:38

Flicker написав:Ти лоханувся,а тепер пробуєш лице зберегти перед публікою.ТИ ж бігаєш збираєш бумажки для суду ,а не я.
І будеш Фагору чи Фонду доказувати що ти правий... :D

Взагалі-то ВВС має бодатися з УБКІ, що відновити честь мундира-кредитчика :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

#<1 ... 43704371437243734374 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор