ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Красиво пишет Адам Смит, всегда интересно читать, но всё же вот специально посмотрел ситуацию по денежным агрегаторам, вроде всё без серьезных колебаний, хотя конечно за июль данных нет пока. Если что, искать в гугле:
Огляд депозитних корпорацій, за станом на кінець періоду
он и есм, уже 25,60/25,70 , ешо школьной гривны много + праздник, одни сдают - другие сразу откупают. можно слить было бы чуток на пробу, но у мну нет физ.возможности, а быстро подписать кого то сложно...
он и есм, уже 25,60/25,70 , ешо школьной гривны много + праздник, одни сдают - другие сразу откупают. можно слить было бы чуток на пробу, но у мну нет физ.возможности, а быстро подписать кого то сложно...
У нас 25,3(35-40) на 25,55(60), ніхто особливо не звертає уваги, люди святкують Медовий Спас (з чим всіх і вітаю принагідно). В центрі дуже багато туристів, мабуть половина - українці з інших регіонів. Сьогодні бачив багато військових, з нагородами, був якийсь рух і військових і людей в цивільному в будинку офіцерів. П.С. Переглянув "Контекст...", до старих звичних тролів додалося пару нових, особливо активні мінстецівські з заспокійливими заклинаннями (правда якось не активно і не переконливо), прийшлося кількох нових "юрчиків" в ігнор відправити (цікаво, чому вони всі номеровані, як в тюрмі?). Лібо-Джин третій день відволікає увагу на всяку хрень, особливо на перетасування колоди в кремлі, знову з тупими багатозначними виводами, висмоктаними з пальця. Усе в купі заставляє засумніватися в швидкому відкаті.
По контексту...Там коллега Тихон взбунтовался против приветственного отношения обитателей к росту заокеанских денег.Пугает маманом с секатором Не, я ни сколько не подкалываю застрявших в гривне товарищей.Со всеми бывает, и это слава Богу не 2008 или 2014 год.Но около 3% чей то секатор отсекатил, не успели и глазом моргнуть.Теперь смысл в следующем...Некий Чай считает, что это начало плавного похода к плановому курсу 27,2.Если так, то откатом не пахнет.Лично я сумневаюсь в этом, и однако надеюсь на остановку роста курса со значением близким к 25.А для этого, как обычно говорил Снупик, нужно пару-тройку дней уверенное падение бакса на МБ.Тогда ЧР испугается дорогой валюты на руках и побежит вниз.Имхо.
По контексту...Там коллега Тихон взбунтовался против приветственного отношения обитателей к росту заокеанских денег.Пугает маманом с секатором Не, я ни сколько не подкалываю застрявших в гривне товарищей.Со всеми бывает, и это слава Богу не 2008 или 2014 год.Но около 3% чей то секатор отсекатил, не успели и глазом моргнуть.Теперь смысл в следующем...Некий Чай считает, что это начало плавного похода к плановому курсу 27,2.Если так, то откатом не пахнет.Лично я сумневаюсь в этом, и однако надеюсь на остановку роста курса со значением близким к 25.А для этого, как обычно говорил Снупик, нужно пару-тройку дней уверенное падение бакса на МБ.Тогда ЧР испугается дорогой валюты на руках и побежит вниз.Имхо.
http://www.eurointegration.com.ua/exper ... 4/7053373/ http://www.pravda.com.ua/news/2016/08/14/7117719/ http://www.eurointegration.com.ua/artic ... 4/7053339/ Це для початку. Отже маємо наступну ситуацію: - 99% без безвізу, 99% без траншу, 99% без 1 млрд США, без інвестицій, наглим чином, навмисно і свідомо послано на йух ЄС, ООН, США і тд. - вже вчора надавав посилання на наїзд людей Порошенка на Гройсмана з приводу негараздів по е-декларуванню, крім того, розгориться скандал довкола Турчинова, навіть не хочу описувати завтрашні воплі ляшка-тимошонки-наді і інших - також вчора давав посилання на факт побиття прокурорів працівниками НАБУ, не буду повторювати загальнодоступну (дещо не дуже, але...) інфу, чому ГПУ прийшло з обшуком в НАБУ, який "делікатесний" презент отримав Холодницький від воєнної прокуратури, чому саме зараз "взяли на взятці" ручного суддю Банківської і тд Після подій цього вікенду не маю навіть думки дивитися в сторону валютних заощаджень, нехай собі лежать Зрештою, за пятницю-суботу і сьогодні я написав дуже багато і досить конкретно, спокійно можу залишити форум на тиждень-два