ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 390391392393394 ... 1738>
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 20:12

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

Тихон написав:Если все действительно из-за вывода бабла и скупки,то пока кукл не пропустит через рынок всю свою гривну,а рынок все это не переварит,то перекос на рынке будет сохраняться.

Хм-м-м, а недвигу ылитную они тоже куклу сдадут?
Несмотря на мнение эксперта из КГС :wink: , считаю, что бетон, особенно ылитный малоликвиден.

Что имеем:
    негативный новостной фон (Крым, декларации, междусобойчики) - затихает
    ОВГЗ на МБ - отыграло, но рынок уже ожидаемо повернулся
    майоров на ЧР - пока играют

Пы.Сы. Для умеющих читать образ майоров с баулами - сильная вещь, особенно когда доходит - каие шевроны вероятно носили эти майоры :shock:

Пы.Пы.Сы.
  Vitl написав:да, ветку тоже стало забруднять, бум надеяться не сильно

Может попросить на авторских ветках - авторское же и модерирование? "Коньтекст" испаскудили, толерантным людям уже и не поболтать :mrgreen:
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 20:19

Очкарик написав:Пы.Пы.Сы.

Может попросить на авторских ветках - авторское же и модерирование? "Коньтекст" испаскудили, толерантным людям уже и не поболтать :mrgreen:

Когда Улан рожал :) , мы с ним советовались, и он хотел за этим обратиться к адм.Как то случилось, что о рез я не спрашивал, так долго тихо и было.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 20:20

Очкарик написав:
  Тихон написав:Если все действительно из-за вывода бабла и скупки,то пока кукл не пропустит через рынок всю свою гривну,а рынок все это не переварит,то перекос на рынке будет сохраняться.

Хм-м-м, а недвигу ылитную они тоже куклу сдадут?
Несмотря на мнение эксперта из КГС :wink: , считаю, что бетон, особенно ылитный малоликвиден.

Что имеем:
    негативный новостной фон (Крым, декларации, междусобойчики) - затихает
    ОВГЗ на МБ - отыграло, но рынок уже ожидаемо повернулся
    майоров на ЧР - пока играют

Пы.Сы. Для умеющих читать образ майоров с баулами - сильная вещь, особенно когда доходит - каие шевроны вероятно носили эти майоры :shock:

Пы.Пы.Сы.

Активировать режим диктатуры? Кто за, ставьте +
:mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 20:22

Тут скоропостижно гривна потеряла ещё 1%.Как то на фоне потерянных за считанные дни 4% негоже соглашаться с мыслью постоянной отсидки в бумагодепо.Как уже пару страниц назад писал один старый знакомый коллега, это признак не очень умных действий(я ласково) :D
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 21:28

Vitl написав:3 - я проще резюмирую происходящее - начала работать формула, вот и всё

Не впевнений. Для цього на МБ має бути надлишок валюти (писав уже про це). А зараз там ледве вистачає імпортерам. Адже НБУ вже давненько не купував і для "нерезидентів" 10-11, 14 НБУ обрізав конкурентів. Зараз на МБ гребуть "обрізані" ну і відкупляються "свої на вихід". Хіба у Вас є достовірна інформація, я поки не чув.
На ЧР "спецзамовлення" є практично постійно, наприклад сьогодні у Львові вікна світять 25,6-26,1, але нормальну суму з радістю заберуть і по 25,9.
Цей попит може зіграти злий жарт і відкат, якого я чекав наступного тижня, мабуть, не настане.
Тішить тільки надія, що "горішки" нашим най-най-най таки зажали надійно і це "лебедина пісня". Хоча і тут я б не був такий оптимістичний.
Очкарик
Та в мене також з часом не ахті. На роботі уже стартує сезон, зам у відпустці. Просто сил і енергії додає той факт, що ремонт успішно закінчений, кілька вагомих клієнтів, які весною пішли до конкурентів через нижчі ціни, спробувавши їх якості і оперативності, з вибаченнями повернулися. А аналіз ситуації (і з курсом також) роблю постійно - потрібно для роботи. Всім важливим, на мій погляд, буду ділитися і далі, тим більше, ніколи не завадить і ще чиясь думка. Головне, щоб був час і не задовбали до смерті "лаконічні критики".
П.С. Надміру безпардонних новеньких доведеться колективно виховувати, або просити на вихід. Але без нових не обійдешся, інакше б не було Тихона, Іксайта та й ЛАД тут не псував картини (шкода що пропав).
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7417 раз.
Подякували: 6800 раз.

Профіль

8
19
1
22
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 21:35

Vitl написав:
  Очкарик написав:Пы.Пы.Сы.

Когда Улан рожал :) , мы с ним советовались, и он хотел за этим обратиться к адм.Как то случилось, что о рез я не спрашивал, так долго тихо и было.

ответ был такой - модератор один на большую папку. на нашу "теми форумчан" был ДС. типа так работает система. Можно банить просьбой к ДСу.

парни, реально, очень хорошая аргументация, интересные стратегии. я выпал из темы, изучаю как с нуля.
ulanusa1

Подякував: 775 раз.
Подякували: 562 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 21:57

orest написав:
  Vitl написав:3 - я проще резюмирую происходящее - начала работать формула, вот и всё

Не впевнений. Для цього на МБ має бути надлишок валюти (писав уже про це). А зараз там ледве вистачає імпортерам. Адже НБУ вже давненько не купував і для "нерезидентів" 10-11, 14 НБУ обрізав конкурентів. Зараз на МБ гребуть "обрізані" ну і відкупляються "свої на вихід".

Видимо кто то кого то чего то не понял :D В написанном не вижу противоречий.Как раз подтверждается работа формулы мб=чр - 1(примерно).Вопреки многим и многих ожиданиям сближения рынков мб и чр, этого не произошло.Рост одного вынуждает к росту другого.Т е заработал сообщающийся сосуд, точную природу кот мы так и не выяснили месяцами ранее.А всякие опять рассказы о монетарной базе, о тетрадках в школу, о балансах - это чушня.Просто потому, что ручной режим.А вот моя теория о мвф в силе.Стало известно. что с траншем дело плохо, результат налицо.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 22:27

Vitl У нас фундамент очень часто подгоняется кому как выгодно. Впрочем, не только у нас, даже ФРС этим грешит, чего уж там.
Вот сейчас - нефть набрала 20% за пару недель, рубль около 4%. А гривна упала на 5%. Явно что сейчас рулят факторы, не связанные с фундаментом. Но как долго они протянут :roll:
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 22:37

Snoopik написав:Vitl У нас фундамент очень часто подгоняется кому как выгодно. Впрочем, не только у нас, даже ФРС этим грешит, чего уж там.
Вот сейчас - нефть набрала 20% за пару недель, рубль около 4%. А гривна упала на 5%. Явно что сейчас рулят факторы, не связанные с фундаментом. Но как долго они протянут :roll:

Подожди.А почему я тебе и всем тут коллегам сказал , что будет рост доллара просто сезонный.Не зная абсолютно цифр, какие ты написал.Вот и все факторы...
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 22:49

Vitl Ці ринки не можуть бути не залежними. Як мінімум тому, що вони практично співмірні в обємах і дуже часто обслуговують одних і тих самих клієнтів. Крім того, з певного часу ЧР став, також, практично монополією. Просто минулого року МБ підживлював ЧР, цього року, до недавнього часу, ЧР підживлював МБ (методи і принципи регуляції обох ринків цього року були спільні). Але саме зараз, ситуативно, цілі і завдання їх розділилися. Як на мене, саме зараз пуповина знову відсутня. Тому зараз курси різні і 1 грн може бути далеко не межею в найближчі тижні.
Тобто,я мав на увазі трохи інше. Ну, то таке, проїхали.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7417 раз.
Подякували: 6800 раз.

Профіль

8
19
1
22
  #<1 ... 390391392393394 ... 1738>
Форум: