|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Чет 18 сер, 2016 20:12
Тихон написав:Если все действительно из-за вывода бабла и скупки,то пока кукл не пропустит через рынок всю свою гривну,а рынок все это не переварит,то перекос на рынке будет сохраняться.
Хм-м-м, а недвигу ылитную они тоже куклу сдадут? Несмотря на мнение эксперта из КГС  , считаю, что бетон, особенно ылитный малоликвиден. Что имеем: негативный новостной фон (Крым, декларации, междусобойчики) - затихает ОВГЗ на МБ - отыграло, но рынок уже ожидаемо повернулся майоров на ЧР - пока играют Пы.Сы. Для умеющих читать образ майоров с баулами - сильная вещь, особенно когда доходит - каие шевроны вероятно носили эти майоры  Пы.Пы.Сы. Vitl написав:да, ветку тоже стало забруднять, бум надеяться не сильно
Может попросить на авторских ветках - авторское же и модерирование? "Коньтекст" испаскудили, толерантным людям уже и не поболтать 
-
Очкарик
-
-
- Подякував: 833 раз.
- Подякували: 570 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 сер, 2016 20:19
Очкарик написав:Пы.Пы.Сы. Vitl написав:да, ветку тоже стало забруднять, бум надеяться не сильно
Может попросить на авторских ветках - авторское же и модерирование? "Коньтекст" испаскудили, толерантным людям уже и не поболтать 
Когда Улан рожал  , мы с ним советовались, и он хотел за этим обратиться к адм.Как то случилось, что о рез я не спрашивал, так долго тихо и было.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 18 сер, 2016 20:20
Очкарик написав: Тихон написав:Если все действительно из-за вывода бабла и скупки,то пока кукл не пропустит через рынок всю свою гривну,а рынок все это не переварит,то перекос на рынке будет сохраняться.
Хм-м-м, а недвигу ылитную они тоже куклу сдадут? Несмотря на мнение эксперта из КГС  , считаю, что бетон, особенно ылитный малоликвиден. Что имеем: негативный новостной фон (Крым, декларации, междусобойчики) - затихает ОВГЗ на МБ - отыграло, но рынок уже ожидаемо повернулся майоров на ЧР - пока играют Пы.Сы. Для умеющих читать образ майоров с баулами - сильная вещь, особенно когда доходит - каие шевроны вероятно носили эти майоры  Пы.Пы.Сы. Vitl написав:да, ветку тоже стало забруднять, бум надеяться не сильно
Активировать режим диктатуры? Кто за, ставьте + 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 18 сер, 2016 20:22
Тут скоропостижно гривна потеряла ещё 1%.Как то на фоне потерянных за считанные дни 4% негоже соглашаться с мыслью постоянной отсидки в бумагодепо.Как уже пару страниц назад писал один старый знакомый коллега, это признак не очень умных действий(я ласково) 
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 18 сер, 2016 21:28
Vitl написав:3 - я проще резюмирую происходящее - начала работать формула, вот и всё
Не впевнений. Для цього на МБ має бути надлишок валюти (писав уже про це). А зараз там ледве вистачає імпортерам. Адже НБУ вже давненько не купував і для "нерезидентів" 10-11, 14 НБУ обрізав конкурентів. Зараз на МБ гребуть "обрізані" ну і відкупляються "свої на вихід". Хіба у Вас є достовірна інформація, я поки не чув. На ЧР "спецзамовлення" є практично постійно, наприклад сьогодні у Львові вікна світять 25,6-26,1, але нормальну суму з радістю заберуть і по 25,9. Цей попит може зіграти злий жарт і відкат, якого я чекав наступного тижня, мабуть, не настане. Тішить тільки надія, що "горішки" нашим най-най-най таки зажали надійно і це "лебедина пісня". Хоча і тут я б не був такий оптимістичний. ОчкарикТа в мене також з часом не ахті. На роботі уже стартує сезон, зам у відпустці. Просто сил і енергії додає той факт, що ремонт успішно закінчений, кілька вагомих клієнтів, які весною пішли до конкурентів через нижчі ціни, спробувавши їх якості і оперативності, з вибаченнями повернулися. А аналіз ситуації (і з курсом також) роблю постійно - потрібно для роботи. Всім важливим, на мій погляд, буду ділитися і далі, тим більше, ніколи не завадить і ще чиясь думка. Головне, щоб був час і не задовбали до смерті "лаконічні критики". П.С. Надміру безпардонних новеньких доведеться колективно виховувати, або просити на вихід. Але без нових не обійдешся, інакше б не було Тихона, Іксайта та й ЛАД тут не псував картини (шкода що пропав).
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7417 раз.
- Подякували: 6800 раз.
-
-
Профіль
-
-
8
19
1
22
Додано: Чет 18 сер, 2016 21:35
Vitl написав: Очкарик написав:Пы.Пы.Сы. Vitl написав:да, ветку тоже стало забруднять, бум надеяться не сильно
Когда Улан рожал  , мы с ним советовались, и он хотел за этим обратиться к адм.Как то случилось, что о рез я не спрашивал, так долго тихо и было.
ответ был такой - модератор один на большую папку. на нашу "теми форумчан" был ДС. типа так работает система. Можно банить просьбой к ДСу. парни, реально, очень хорошая аргументация, интересные стратегии. я выпал из темы, изучаю как с нуля.
-
ulanusa1
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 562 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 сер, 2016 21:57
orest написав: Vitl написав:3 - я проще резюмирую происходящее - начала работать формула, вот и всё
Не впевнений. Для цього на МБ має бути надлишок валюти (писав уже про це). А зараз там ледве вистачає імпортерам. Адже НБУ вже давненько не купував і для "нерезидентів" 10-11, 14 НБУ обрізав конкурентів. Зараз на МБ гребуть "обрізані" ну і відкупляються "свої на вихід". Видимо кто то кого то чего то не понял  В написанном не вижу противоречий.Как раз подтверждается работа формулы мб=чр - 1(примерно).Вопреки многим и многих ожиданиям сближения рынков мб и чр, этого не произошло.Рост одного вынуждает к росту другого.Т е заработал сообщающийся сосуд, точную природу кот мы так и не выяснили месяцами ранее.А всякие опять рассказы о монетарной базе, о тетрадках в школу, о балансах - это чушня.Просто потому, что ручной режим.А вот моя теория о мвф в силе.Стало известно. что с траншем дело плохо, результат налицо.
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 18 сер, 2016 22:27
Vitl У нас фундамент очень часто подгоняется кому как выгодно. Впрочем, не только у нас, даже ФРС этим грешит, чего уж там. Вот сейчас - нефть набрала 20% за пару недель, рубль около 4%. А гривна упала на 5%. Явно что сейчас рулят факторы, не связанные с фундаментом. Но как долго они протянут 
-
Snoopik
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 сер, 2016 22:37
Snoopik написав:Vitl У нас фундамент очень часто подгоняется кому как выгодно. Впрочем, не только у нас, даже ФРС этим грешит, чего уж там. Вот сейчас - нефть набрала 20% за пару недель, рубль около 4%. А гривна упала на 5%. Явно что сейчас рулят факторы, не связанные с фундаментом. Но как долго они протянут 
Подожди.А почему я тебе и всем тут коллегам сказал , что будет рост доллара просто сезонный.Не зная абсолютно цифр, какие ты написал.Вот и все факторы...
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 18 сер, 2016 22:49
Vitl Ці ринки не можуть бути не залежними. Як мінімум тому, що вони практично співмірні в обємах і дуже часто обслуговують одних і тих самих клієнтів. Крім того, з певного часу ЧР став, також, практично монополією. Просто минулого року МБ підживлював ЧР, цього року, до недавнього часу, ЧР підживлював МБ (методи і принципи регуляції обох ринків цього року були спільні). Але саме зараз, ситуативно, цілі і завдання їх розділилися. Як на мене, саме зараз пуповина знову відсутня. Тому зараз курси різні і 1 грн може бути далеко не межею в найближчі тижні. Тобто,я мав на увазі трохи інше. Ну, то таке, проїхали.
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7417 раз.
- Подякували: 6800 раз.
-
-
Профіль
-