Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Совершенно верно, коллега! Есть с чем сравнить, так я вам скажу, что приватовский консьерж упрощает жизнь, хотя им тоже (как ни странно) надо учиться пользоваться)
3A3968M написав:якщо ви бажаєте лити сльози на форумі - то нічого й далі не робіть. якщо ви бажаєте захистити свої права та повернути власні кошти від протизаконного користування приватбанком на власну користь - то звертайтесь до контролюючих, правоохоронних оргагів і до суду, судовим рішенням приватбанк буде зобов"язано повернути вам ваші кошти.
Це не сльози а попередження для інших клієнтів приватбанка. А кудись звертатися гадаю ще рано. Да і не в цьому суть мого повідомлення.
p.s.
Доречі, Ви 3A3968M я так розумію більшість своїх постів тут залишаєте з тієюж метою. Одно погано що люди не помічають наскільки банк прогнивший і бюрократичний. А тільки вже як самі зіткнуться з проблемою починають розуміти що помилялись і ігнорували попередження від інших.
Востаннє редагувалось root в Нед 21 сер, 2016 22:22, всього редагувалось 2 разів.
root написав:Повідомляю, вже четвертий день як в мене заблоковані всі карткові рахунки в привабанку! І що саме сумне ніхто не може назвати причину і дату коли рішиться ця проблема. Ні 3700 ні хелп мило, ні в відділенні, ніхто не може нічого пояснити та допомогти.
Кліентом банка вже є більше десятка років, і в тяжкі часи для банку не виносив грошей. А тепер по ходу я для привата не потрібний клієнт.
Пішов в магазин за хлібом з молоком і залишився без вечері Вже в магазині дізнався про те що всі мої картки заблоковано.
Просто якийсь бюрократ робітник вечером вирішив заблокувати і пішов собі спокійно додому вечеряти(а може і в ресторан) А позвонити сказати що картки заблоковано і є якась проблема(може і нема?) яку треба вирішити...
Пішов в магазин за хлібом з молоком і залишився без вечері Вже в магазині дізнався про те що всі мої картки заблоковано.
Просто якийсь бюрократ робітник вечером вирішив заблокувати і пішов собі спокійно додому вечеряти(а може і в ресторан) А позвонити сказати що картки заблоковано і є якась проблема(може і нема?) яку треба вирішити...
Ну пишіть в мордокнизі Гороху і Дубу, тільки вони зможуть Вам допомогти оперативно вирішити питання, якщо звісно захочуть. А так у Вас попадос, може бути блок всіх рахунків, і прийдеться карти перевипускати, головне щоб гроші можна було вивести