Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
M-Audio написав:Втім, залишається відкритим питання, чи дійсно потрібно вивести карту "в ноль" для відновлення застосування грейс-пільги, чи може достатньо розрахуватись повністю за попередній місяць.
Саме так, не обов'язково виводити в ноль, достатньо розрахуватись повністю за попередній місяць. Перевiрено на практицi.
У разі якщо Ви не погашаєте до 25 числа звітного місяця суму заборгованості попереднього місяця повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються проценти з дати початку використання кредитних коштів. На нові трати пільговий період поширюватися не буде до моменту повного погашення всієї заборгованості.https://privatbank.ua/1809/
Я так розумію нема повного погашення - 0, нема пільгового періоду.
Captain Obvious написав:Смысл вообще для банков в долларовых депозитах, если в долларах в Украине не могут кредитовать никого? Так что и такие проценты это пир.
Смисл тоді в кредитах від МВФ або кредитних гарантіях від США для України ? Вони теж не в гривні
Captain Obvious написав:Смысл вообще для банков в долларовых депозитах, если в долларах в Украине не могут кредитовать никого? Так что и такие проценты это пир.
Смисл тоді в кредитах від МВФ або кредитних гарантіях від США для України ? Вони теж не в гривні
Наверное в том, что международные расчеты ведутся не в гривне?
Наверное в том, что международные расчеты ведутся не в гривне?
Євро бонди Приват банку по яких він платить більше ніж по депозитам навіщо залучались
Юрлиц ведущих торговлю с зарубежными партнерами могут кредитировать в валюте. Да и валютные ОВГЗ есть.
pavyak написав: У меня подключено округление дневного остатка до 10 грн. По этому проблем с копейками не существует.
Вы что же, погодились з твердженням, що успішні люди більше схильні до заощаджень?
Я поставив собі мету на скарбничці відкласти 500 грн і впевнено йду до неї. Ось тепер думаю, що буде коди я досягну цієї мети, а рік на скарбничці ще не закінчиться.