Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
BBC написав:Alfa_Bank Лимит на снятие по картам Альфы в банкоматах Укрсоца не по 200 грн надеюсь?
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк встановлюють «домашні» тарифи на зняття готівки та перекази в мережах одне одного Новини 14 Грудня 2016 - 16:16
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк оголосили про встановлення звичних вигідних тарифів на зняття готівки у банкоматах одне одного та переказ коштів у національній валюті між рахунками клієнтів у двох банках.
Так, з 15 грудня 2016 року клієнти обох фінустанов, що входять до міжнародного фінансового холдингу АВНН, зможуть знімати готівку за «домашніми» тарифами свого банку в 1087 банкоматах об’єднаної мережі: 872 банкоматах Укрсоцбанку та 215 банкоматах Альфа-Банку Україна.
Позитивні зміни також торкнуться тарифної політики щодо грошових переказів. Перекази між поточними рахунками в гривні в Укрсоцбанку та Альфа-Банку Україна стануть безкоштовними вже з 1 січня 2017 року.
«Уніфікація тарифів – один з перших кроків на підтвердження того, що анонсовані вигоди для клієнтів від угоди між групою UniCredit та ABH Holdings S.A. – це не просто слова. Завдяки поступовій інтеграції двох банків ми отримуємо значно більше ресурсів для розвитку та можемо запропонувати клієнтам вигідніші умови обслуговування. Так, тепер до послуг наших клієнтів банкоматна мережа з понад 1000 банкоматів по всій Україні, а комісія на грошові перекази для фізичних осіб, наприклад, зменшилась у більш ніж 5 разів, – зауважив Артур Атанов, член правління та директор центру роздрібного бізнесу Укрсоцбанку. – Повторюся, це тільки перші кроки з уніфікації тарифів та продуктів двох банків. Наступні кроки ми анонсуємо вже найближчим часом».
BBC, добрый день! В Контакт-Центре «Укрсоцбанка» сообщили, что для карт Альфа-Банка класса Gold и выше нет ограничений по сумме снятия за одну операцию. Для других карт на данный момент еще действуют ограничения (которые в дальнейшем будут сняты): на одну операцию cнятия - 200 грн., за день - 15 000 грн.
Yarosvet, по некоторым неперсонифицированным картам, выданным в ноябре, был выявлен технический сбой с занесением в бонусный модуль. Над данной проблемой работают технические специалисты Банка. Приносим извинения за причиненные неудобства и просим Вас ожидать. Бонусы будут выплачены в январе, после устранения проблемы.
Лимиты мне не критично 15-20 грн в месяц на оплату пакета Думаю создать регулярный платёж пусть платится само кажых пару месяцев.
сэп уходит 3 раза в день пулами ... в 10.00, 14.00 и 17.00 если вы создали платеж в 13:59 - его отправят в 14:00, а если в 14:01, к примеру, - его оправят только в 17.00 )
отправьте сразу 180 грн. на год и забудьте )
Деякі зарубіжні банки взагалі всі зовнішні перекази роблять після 18:00 ( не для бізнесу ).
osya1964 написав:Скажите есть ли сейчас бонусы при открытии депо,или при переразмещении старого вклада?
osya1964, добрый день! На сайте Банка по ссылке https://alfabank.ua/storage/tb-tree.nod ... 973pdf.pdf указаны процентные ставки по Депозитам при условии размещения вклада через интернет-банкинг «My Alfa-Bank» и/или на сумму от 100 000 грн., 5 000 дол., 5 000 евро и/или при оформлении пакетов банковских услуг, для вкладов с выплатой процентов в конце срока. Другие бонусные программы на данный момент не предусмотрены.
Alfa_Bank Круто вы придумали! Значит, когда я просрочу кредит, вы выписываете мне штраф, потому что я не выполняю свои долговые обязательства перед банком, а когда я жду 2 месяца %, то извините?
Yarosvet написав:Alfa_Bank Круто вы придумали! Значит, когда я просрочу кредит, вы выписываете мне штраф, потому что я не выполняю свои долговые обязательства перед банком, а когда я жду 2 месяца %, то извините?
Yarosvet, в качестве компенсации можем предложить Вам подарок. Укажите, пожалуйста, в каком отделении Вам будет удобно его получить.