Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 261262263264265 ... 4770>
Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 15:31

Frant В Києві стоїть велика черга бажаючих дядьків працювати ТОПами за високу з-ту, та чомусь їх не беруть. Я вже більше року не можу знайти професійних фахівців на вакантні посади на дуже достойну зарплатню. Приходять дядьки, які дуже хтять високу зарплатню, але професійно працювати не вміють. Для того, щоб комбайнеру платили 20 000грн., він повинен бути дуже професійним і мати досвід та постійно підвищувати свою кваліфікацію. Це вам не якийсь дармоїд з НДІ))
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 15:44

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

reus написав:вакантні посади на дуже достойну зарплатню.
а пример можно?

какие суммы считает высокооплачиваемыми человек в колпаке с интегралом мы уже знаем, хотелось бы услышать ваши примеры
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 15:47

reus написав:
  airmax78 написав:Ок, ребята, я долго думал - всю ночь. И пришел к выводу, что вчера в Лавине был объявлен конец кризиса. Все, кризис закончился. Теперь только рист впереди. Первым вырастет доллар. За ним госдолг. Параллельно вырастут уровень безработицы, смертности, преступности. Будут однозначно и дальше расти пенсионный возраст и дефицит гос бюджета. Будет расти число трудовых мигрантов, отъезжающих на ПМЖ и молодежи, едущей учиться за границу, чтобы уже никогда не вернуться. Короче, жду сплошного и непрерывного роста. И, конечно, на фоне всего этого роста, цены на недвигу просто не могут не расти. Надабрать.

Вы забыли добавить, что мы все умрем и уже сейчас нужно готовиться.

Это вообще без вариантов. Вопрос только в том когда, где и как.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 15:49

Как лихо потерли ветку

Ну, раз сегодня активность на форуме не нужна - всем до завтра
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 15:51

Frant А при чому тут льотчик-винищувач. Про нього хай держава дбає. НДІ (Науково-дослідний інститут) У свій час в мене там працювали родичі, і по їх словам 90% там дармоїди, які «працюють» за копійки, то хто їм лікар. У нас у багатьох робітників совкові бажання що до зарплатні – нічого не робити і отримувати за це великі гроші.
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 15:51

Хомякоид написав:Что так все плохо ? Если да то все. Приплыли. Второй по величине город в Украине.
УИШ надвигается... (с)
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 15:54

reus написав:Frant А при чому тут льотчик-винищувач. Про нього хай держава дбає. НДІ (Науково-дослідний інститут) У свій час в мене там працювали родичі, і по їх словам 90% там дармоїди, які «працюють» за копійки, то хто їм лікар. У нас у багатьох робітників совкові бажання що до зарплатні – нічого не робити і отримувати за це великі гроші.

Реус, в совке не платили больших денег. Вне зависимости от того, делаешь ты что-то или нет. Не работать и хорошо жить - это национальная идея современной Украины.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 16:03

reus написав:Я вже більше року не можу знайти професійних фахівців на вакантні посади на дуже достойну зарплатню.

У Эйра контракт как раз заканчиваеться :wink: И стм прикольно графики рисует.
peresichnij

Подякував: 39 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 16:05

airmax78 написав:
  reus написав:Frant А при чому тут льотчик-винищувач. Про нього хай держава дбає. НДІ (Науково-дослідний інститут) У свій час в мене там працювали родичі, і по їх словам 90% там дармоїди, які «працюють» за копійки, то хто їм лікар. У нас у багатьох робітників совкові бажання що до зарплатні – нічого не робити і отримувати за це великі гроші.

Реус, в совке не платили больших денег. Вне зависимости от того, делаешь ты что-то или нет. Не работать и хорошо жить - это национальная идея современной Украины.

Желание не работать и хорошо жить – это последствия политики совка, когда большевики уничтожили предпринимателей и интеллигенцию в т. ч. и в Украине, а люмпенам пообещали, что они будут хорошо жить, и меньше работать т. к. их нещадно эксплуатировали капиталисты. Правят сейчас в Украине комсомольцы, которые не оч. жалуют предпринимателей, самим бы успеть нажраться.
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 січ, 2017 16:05

Frant написав:Так-так.
"Вимоги до комбайнера вищі, ніж до льтчика-винищувача")))) :mrgreen:
:mrgreen:

Франт, мені здається що ви живете в якомусь своєму вигаданому ідеалістичному світі, який не має відношення до реальності.
В мене серед однокласників один доктор наук і декілька кандитатів, не бачу що-б вони були найуспішнішими та найщасливішими.
Наскільки я бачу, в середньому вони заробляють менше ніж учні , що вчилися в нашій школі в "В" классі ,куди позбирали всих хуліганів-недоумків і які в своїй більшості працюють будівельниками, водіями та комерційними агентами.
Чи це справедливо -думаю ні.
Але таке життя.
І заперечення та несприйняття очевидних речей -це тільки гірше для Вас.

Щодо льотчика-винищувача -поняття не маю, скільки вони заробляють, але їм платить держава по посадовим сіткам та надбавкам і вище своєї голови не пригнеш, а комбайнеру -комерційна установа, у якої в полі урожаю на десятки-сотні мільйонів гривень і спроби економії тисячі гривень на зарплаті ключових спеціалістів ні до чого доброго не призводять...

Між іншим, думаю той-же льотчик-винищувач може найнятися на роботу до якоїсь іншої країни (наскільки знаю, в Африці/Азії таких повно) і отримувати в десятки разів більшу зарплатню, але це не значить ,що його кваліфікація також підвищилася в десятки разів, правда ?
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 261262263264265 ... 4770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему