|
Работа, образование - в настоящее время |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 14 лют, 2020 11:14
Faceless написав: Faceless написав:Долярчик написав:... я ще вставлю 5коп.про роботу... - роботи є ПОВНО!!! - АЛЕ..... але дешевої!!! - а з нормальною зарплатнею для людей без кваліфікації - НЕМА!!!
... скажете - то нехай ідуть вчаться....
- АЛЕ, якщо людині 40+ і якщо є сім'я, то їй немає коли вже вчитись, а потрібно якнайшвидше знайти роботу, щоб сім'я з голоду не здохла!!!
Нормальна зарплатня за некваліфіковану роботу - то оксюморон
Вчитись - це не обов'язково вступати до ВУЗу. В наш час вчитись треба безперервно, будувати відносини, в тому числі професійні, щоб не шукати некваліфіковану роботу, маючи сім' ю. Ніде за некваліфіковану роботу не заплатять "нормальну" зарплату, ніде в світі. Бо є попит і пропозиція на ринку праці, і некваліфіковану працю може запропонувати будь-хто.
Я вот тоже хотел сказать, как раз если тебе 40+ и у тебя уже есть семья, то учится новым специальностям как раз намного проще... Дома уже все устаканено, дети уже более менее самостоятельные, все все понимают, найти время всегда можно. У меня сейчас много знакомых (и я в том числе начинают повторно учиться - или что-то новое осваивать или повышать квалификацию, или просто "освежать" старые знания, так как многое меняется лет за 10). Faceless прав. В наше время учиться нужно постоянно. Было бы желание...
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 677 раз.
-
- Профіль
-
3
1
Додано: П'ят 14 лют, 2020 11:40
Долярчик написав:- АЛЕ, якщо людині 40+ і якщо є сім'я, то їй немає коли вже вчитись, а потрібно якнайшвидше знайти роботу, щоб сім'я з голоду не здохла!!!
А чем этот человек занимался в 40-? Есть те которые в 40- ходили по кабакам и бабабм, а есть те, кто по институтам и библиотекам. В итоге "маємо те шо маємо". Не хотят люди напрягаться. Хотят все и сразу. А так можно только по праву рождения.
-
kolyuchy
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 14 лют, 2020 11:46
Patrick написав: Amat написав:Я вот тоже хотел сказать, как раз если тебе 40+ и у тебя уже есть семья, то учится новым специальностям как раз намного проще... Дома уже все устаканено, дети уже более менее самостоятельные, все все понимают, найти время всегда можно.
Дети появляются и после 40 ))
Конечно. Но мы же говорим "в общем" о тех, кто хочет найти работу, а не о исключениях.
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 677 раз.
-
- Профіль
-
3
1
Додано: П'ят 14 лют, 2020 12:01
Amat можно учиться ради собственного развития (это идет на пользу всему человечеству), но если от этой учебы нет материальной выгоды-как тогда?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3253 раз.
- Подякували: 3307 раз.
-
- Профіль
-
1
3
2
Додано: П'ят 14 лют, 2020 12:06
Amat написав:Faceless прав. В наше время учиться нужно постоянно.
Да ведь еще дедушка Ленин 100 лет назад призывал "учиться, учиться и учиться". Правда, он также предупреждал, что и кухарку нужно сперва научить управлять государством.Но мы ведь думали, что комик не чета какой-то кухарке, он же "человек вчёный, которому уже свет переворачивается вверх ногами, пардон,- вверх дыбом" (с). Кто ж знал...
-
Dobrofey
-
-
- Подякував: 152 раз.
- Подякували: 240 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 14 лют, 2020 12:11
...візьмемо умовного токаря(чи ще когось, тільки конкретно не придирайтесь саме до професії) пот він працював до 40, наче все було ок, але плавно ця професія ставала не потрібною..... і от настав той час, коли та умовна професія(чи інша) давала змогу ледь на хліб заробити.... - а вже 40+ і 2-3 дітей..... - що, тупо в Польщу на клубніку? - бо як тут вчитись, коли ти тиждень не попрацюєш - діти почнуть їсти вазонки? п. с. ... як добре, що мені ще немає 40! .... і є "фінансова подушка безпеки"..... і вмію менш-більш нормально виконувати декілька будівельних професій....
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 14 лют, 2020 12:20
Faceless написав:Долярчик написав:Долярчик написав:... я ще вставлю 5коп.про роботу... - роботи є ПОВНО!!! - АЛЕ..... але дешевої!!! - а з нормальною зарплатнею для людей без кваліфікації - НЕМА!!!
... скажете - то нехай ідуть вчаться....
- АЛЕ, якщо людині 40+ і якщо є сім'я, то їй немає коли вже вчитись, а потрібно якнайшвидше знайти роботу, щоб сім'я з голоду не здохла!!!
... мене більше цікавить Ваша(та й інших) відповідь на виділене чорним...
Вчитись - це не обов'язково вступати до ВУЗу. В наш час вчитись треба безперервно, будувати відносини, в тому числі професійні, щоб не шукати некваліфіковану роботу, маючи сім' ю. Ніде за некваліфіковану роботу не заплатять "нормальну" зарплату, ніде в світі. Бо є попит і пропозиція на ринку праці, і некваліфіковану працю може запропонувати будь-хто.
Где нибудь, в Швеции, грузчик имеет 2-3 тыс. Программист не сильно больше. Думаю попита не сильно много на эту деятельность. Долярчику: если человеку 40+ и у него нет минимальных средств, отложений, обеспечивающих на продолжительное время, чтобы семья не дохла с голода, то он зря прожил свою жизнь.
-
Proofy
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 14 лют, 2020 12:33
budivelnik написав: Долярчик написав:Долярчик написав:- АЛЕ, якщо людині 40+ і якщо є сім'я, то їй немає коли вже вчитись, а потрібно якнайшвидше знайти роботу, щоб сім'я з голоду не здохла!!!
... мене більше цікавить Ваша(та й інших) відповідь на виділене чорним...
Та все ж просто 1 Люди не народжуються 40-ка річними і з сімєю ,а раз так, то ця людина якось давала собі раду за часів злочинних бариг.. 2 Тепер при владі свої зелені, тому а - сорокарічний з сімєю визначає де найбільше голосів було віддано за зеленського б - хапає в охапку себе і сімю і негайно переміщається в те місце3 так як там при владі всі свої...то ті хто за цих своїх голосували - отримають можливість безпроблемно прогодувати себе і свою сімю на посаді якогось зам міністра...чи кого там ще потрребують..
... так та людина буде що 5р. скитатись...
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 14 лют, 2020 13:02
Долярчик написав:...візьмемо умовного токаря(чи ще когось, тільки конкретно не придирайтесь саме до професії) пот він працював до 40, наче все було ок, але плавно ця професія ставала не потрібною..... і от настав той час, коли та умовна професія(чи інша) давала змогу ледь на хліб заробити.... - а вже 40+ і 2-3 дітей..... - що, тупо в Польщу на клубніку? - бо як тут вчитись, коли ти тиждень не попрацюєш - діти почнуть їсти вазонки? п. с. ... як добре, що мені ще немає 40! .... і є "фінансова подушка безпеки"..... і вмію менш-більш нормально виконувати декілька будівельних професій....
Якшо руки не з дупи, то умовний токар цілком може робити щось корисне, на що є попит, ті ж ремонтні роботи, наприклад. Та й коли ти бачиш, що твоя професія стає все менш затребуваною, а це не миттєво стається, то треба бути геть не при свідомості, щоб роками на то дивитися і нічого не робити, не вивчати щось суміжне чи альтернативне. Proofy написав:Где нибудь, в Швеции, грузчик имеет 2-3 тыс. Программист не сильно больше. Думаю попита не сильно много на эту деятельность.
Ну во первых больше, и существенно. Во-вторых, грузчик за 2-3 тыс - это не совсем таки неквалифицированный работник, это не как у нас "греби больше - кидай дальше", а что-то ближе к кладовщику, с умением работать со складской техникой, знанием складской логистики или как оно там называется, и пользования некоторым учетным программным обеспечением. Если речсь о неквалифицированном труде, то это условный "сбор клубники". Proofy написав:Долярчику: если человеку 40+ и у него нет минимальных средств, отложений, обеспечивающих на продолжительное время, чтобы семья не дохла с голода, то он зря прожил свою жизнь.
+
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1461 раз.
- Подякували: 8076 раз.
-
- Профіль
-
4