Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
cohan написав:посмотрел Аваль - там же 1% за конвертацию, или можно валютную сделать?
Так я ото туди і не пішов із за того 1% Валютні можна, є в пакетах, тільки для безкоштовності преміального пакету треба виконувати умови по ГРИВНЕВІЙ картці.
В кожного банка якісь свої заморочки, так і бігаємо вибираємо що нам найбільше підходить.
p.s. їхні картки що до фішки окковскої прив'язані, непогано, начебто і бали більше нараховують...
Я тут ще дещо надибав, КОНВЕРСІЙНА ОПЕРАЦІЯ зветься По ходу в ОТП немає обмін валют між своїми картками, а якщо захочеш зробити обмін то тільки Заявка може бути прийнятою лише в робочий день з 09:30 до 17:35. і буде виконана протягом дня... жесть. Але сподіваюсь виживу
root написав:Я тут ще дещо надибав, КОНВЕРСІЙНА ОПЕРАЦІЯ зветься По ходу в ОТП немає обмін валют між своїми картками, а якщо захочеш зробити обмін то тільки Заявка може бути прийнятою лише в робочий день з 09:30 до 17:35. і буде виконана протягом дня... жесть. Але сподіваюсь виживу
да, я по счетам менял, так держу доллар на бессрочном, меняю редко - курс неплох, но у других выше на моменте все же - Рада, Львов, ПУМБ иногда, и даже Альфа ))