Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Libo написав:Бред сивой кобылы. Юный эксперд заявил, что рост ставки моргиджа на 1% ведет к падению стоимости жилья на 10%. Дальше можно не тратить время. Юноша в 2006 г. наверно еще в памперсах под стол ходил и не помнит, что тогда в самый разгар лихорадки на недвижимость ставка по моргиджам была в диапазоне 6-10%, а цены на недвижимость были на самом пике. А я к этому времени уже всего Маркса с карандашом в руках прочитал и активно на этом рынке работал и делал деньги. Слушай лучше меня.
Так может ты нам еще и апрельские тезисы накидаешь? "На бьянивичок, товаищ! На бьянивичок!"
Успіх написав:Тож, в мене є ще ЦІЛИЙ РІК, щоб воно підросло, а я - подумав: продавати, чи запускати в оренду!
может и повезёт. а так думаю на окончание лета / начало осени вырисовываются сюрпризы. вообщемм будет времени примерно от месяца до трёх после так сказать глобальной победы. первый вроде уже пошёл - вот хорошая новость
І це непоганий пасивний дохід. При вартості паю, скажімо $3К отримати з нього річної ренти $300, думаю, непогано. Цього року, думаю буде $400 (при середній за гектар 7 тис. грн.).
flyman написав:І це непоганий пасивний дохід. При вартості паю, скажімо $3К отримати з нього річної ренти $300, думаю, непогано. Цього року, думаю буде $400 (при середній за гектар 7 тис. грн.).
Буде скоро серйозний конкурент м2.
Рост актива будет многократным. м2 - загнанная лошадь.
На переферії імперії будинки без зручностей з ділянками 15-25 соток за 3-5 тисяч доларів. За рік на такій ділянці за 50-150 тисяч можна побудувати будинок на 150-250 м2. Віддалена робота рулить. Який сенс купувати житло в Києві, де екологічна ситуація одна з найгірших, сильне забруднення повітря автотранспортом? Логічно, що люди продають нерухомість і їдуть в села (60-500 км від Києва), де є чудова природа. Будують якісні дороги на Галичині, Волині, Буковині. За 5-15 років розподіл трудових ресурсів зміниться.