Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
dim.ua написав:extreme_lviv_ua ви не знаєте, відмовитись від кредитного ліміту по UnexSmart можна якось письмово у договорі? Для мене це принципове питання, щоб потім він "раптово" не відновився з часом.
Так, ви можете відмовитись
Мені повідомлено та я згоден з тим, що після першого зарахування на розсуд Банку мені може бути встановлено Кредитний ліміт на умовах визначених Публічною пропозицією. З умовами Публічної пропозиції, умовами кредитування, Тарифами ознайомлений та прошу встановити Кредитний ліміт на поточний рахунок з використанням ПК
dim.ua написав:І як відмовлюсь від СМС, то пуші будуть, чи ні?
joik написав:А якщо у моєму обласному центрі не має відділення Юнекс? Іншого шляху отримання кредитної картки не має?
Можливо є пункти продаж, де дають як дебетні так і кредитні картки. Наприклад у Львові є такий пункт біля Головної пошти на Коперніка. Можливо на теплій лінії банки Вам підкажуть про Ваш обласний центр?
Мені, ФОПу після погодження кредитного ліміту банк відмовив у видачі картки через кур'єра у іншу область, пославшись. Ми не можемо вам видати картку через те що ви ФОП, і нам спочатку потрібен ваш підпис на угоді, потім рахунок передається в податкову на облік, після цього він розблоковується і лише тоді ви можете отримати картку. Банк відмовляється прийняти підписану та відскановану угоду, відмовляється прийняти підписану ЕЦП, відмовляється передати мені угоду кур'єром на підпис. Для ФОПів кур'єрська доставка неможлива. Перепрошуємо. Приїжджайте у відділення. Посилаються на якусь норму НБУ, при цьому я отримував кур'єром спортбанк, обанк, БВР взагалі без документів був. І завжди рахунок береться на облік податковою після отримання картки. А не до. Вони неорієнтуються...Поїхати у іншу область щоб відкрити картку мені - витратити день, не працювати та ще 500 грн.
Так за три квартали 2021 року: Збитки отримали: Правекс Банк (-135 млн грн), Промінвестбанк (-46 млн грн), Юнекс Банк (-30 млн грн), БТА Банк (-26 млн грн), УБРР (-16 млн грн), Альпарі Банк (-8 млн грн), Траст-Капітал (-2,5 млн грн).