Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Панове, а хтось тестив вільний вклад по 13% на 100 днів ? Там є і вільний по 5%на місяць Щось я не вловив різниці. Як він працює? Як спокійний пумба? Тобто поповнювати можна, а зняти частково - ні? Лише треба розривати. Але відсотки зберіжуться?
flysoulfly написав:SMS по свежеоткрытым картам надо отключать?
По гривневым картам можно не отключать, там смс бесплатны.
та нет, оказалось, что по "Платіжна Ідея" 5грн за SMS .
кстати, а SMS нужны для подтверждений переводов
Безнал с другого банка как правильно на гривнекарту Платіжна Ідея завести чужой толкалкой или тянучкой в приложении О.Банк_2.0 или СЕПом ? Глянул, вроде по тарифам это всьо бесплатно.
Востаннє редагувалось flysoulfly в Пон 02 жов, 2023 00:21, всього редагувалось 1 раз.
1finanсier написав:Панове, а хтось тестив вільний вклад по 13% на 100 днів ? Там є і вільний по 5%на місяць Щось я не вловив різниці. Як він працює? Як спокійний пумба? Тобто поповнювати можна, а зняти частково - ні? Лише треба розривати. Але відсотки зберіжуться?
1finanсier написав:Панове, а хтось тестив вільний вклад по 13% на 100 днів ? Там є і вільний по 5%на місяць Щось я не вловив різниці. Як він працює? Як спокійний пумба? Тобто поповнювати можна, а зняти частково - ні? Лише треба розривати. Але відсотки зберіжуться?
Ідея подає до УБКІ спотворену інформацію. При наявному в мене кредлімі в 75к Ідея 13.09.23 подала інфу про суму обов'язкового платежу за серпень аж на 299904,26!!(не пройшло і 10ти днів як Абанк обнулив кредлім - совпаденіє?)