Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
reef написав:Я бачу у ціх відповідях деяке протирічя.
Там автор питав якщо буде заборгованість на кінець розрахункового періоду, то під кредитом можна вважати картку з кредитним лімітом, щоб вартість була безкоштовною. Тому там немає протиріччя. Якщо на В5/PudraCard не буде заборгованості в зазначений період, то комісії не повинно бути.
reef написав:Нажаль, там про валютний у гривневому еквіваленті нічого не написано.
Тут Ви праві, про трати там зазначено, що в еквіваленті, а про депо й зберігати на поточному — ні.
reef написав:Я мав на увазі, чи може це замінити строковий депозит?
Це одна з умов безкоштовності. Але тут уточняйте в підтримці, якщо є валютні картки, то треба тільки на одній з них тримати цю суму чи на кожній. Тобто пакет уключає одну картку чи всі картки Azure в різних валютах.
Я розглядав варіант строковий на 7 днів, або депо з правом розторгнення від 3 місяців, але там не вказано на яку мінімальну суму він може бути.
Уточнив на ГЛ, якщо просто погасити картку, щоб було не більше 50 грн заборгованості, то не буде ніякого комісу. А якщо ви використовуєте ліміт більше 50 грн і у вас є іпотека чи кредит готівкою і т.д., то комісія тоді не стягується. Можна не закривати рахунки.
Howl написав:Там автор питав якщо буде заборгованість на кінець розрахунковогоперіоду, то під кредитом можна вважати картку з кредитним лімітом, щоб вартість була безкоштовною.
Ні, це не рахується. Тільки те, що перераховано в списку в тарифах (кредит готівкою, іпотека, пенсійна карта тощо).
Howl написав:flysoulfly, Ощадний це не строковий депо — це безстроковий. Навряд чи проканає.
Ну почему же? Раз набирается на 20к, то по пункту "або середньоденні залишки на поточних рахунках" может и проканать. Я, правда, не понял что такое "3 міс на Oщадому". Если про последнее время от очередного текущего дня, то месяца достаточно, а что перед ним уже не важно.