|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 01 чер, 2025 19:15
Sense Bank написав:всі розуміємо в який час живемо
Особисто я зрозумів, зараз буде сума у межах 100 тис., враховуючи ОВДП, далі, якщо банк ще знизить до 50 тис., відповідно сума особистих коштів буде зменшена. Ви коли приймали мої гроші з зарплатної картки в вашому-ж банку, то вам було всеодно звідки вони, а зараз ви вимагаєте якісь документи. За цей період банк може сам переглянути надходження зарплати.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 чер, 2025 21:35
Так що, в цьому місяці акція по кешбеку в АТБ закінчилась? Банк мені взагалі не запропонував категорії продукти.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 00:41
pavyak написав:Так що, в цьому місяці акція по кешбеку в АТБ закінчилась? Банк мені взагалі не запропонував категорії продукти.
Ни продуктов, ни лекарств не дали в этом месяце, гулем с Моней по этим позициям. В Sense для АТБ остался 2% акционный только.
-
Arien
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 00:44
Скажите, пожалуйста, мне нужно посмотреть в движении по белой карте период больше года. При чем с фильтром (фрагмент текст). И как это реализовать, что, только через отделение?
-
Arien
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 00:48
Arien написав: pavyak написав:Так що, в цьому місяці акція по кешбеку в АТБ закінчилась? Банк мені взагалі не запропонував категорії продукти.
Ни продуктов, ни лекарств не дали в этом месяце, гулем с Моней по этим позициям. В Sense для АТБ остался 2% акционный только.
Всё индивидуально. У меня есть продукты. Лекарств нет, но их и раньше не было. А Моня по этим категориям странный выбор. На продукты топ всё ещё Глобус, хотя у него с этого месяца и подрезали, а на аптеки - Тазик.
-
moveton
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 687 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 02 чер, 2025 00:59
Arien написав:Скажите, пожалуйста, мне нужно посмотреть в движении по белой карте период больше года. При чем с фильтром (фрагмент текст). И как это реализовать, что, только через отделение?
Не ясно что такое "в движении по белой карте". SSA ж не приложение для, например, реалтаймовой торговли на бирже. Если сойдёт "движений по счёту белой карты", то сейчас спокойно сгенерировал такую справку с 1 января прошлого года по сегодня в XLSX и там фильтруй не хочу.
-
moveton
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 687 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 02 чер, 2025 01:54
moveton написав:то сейчас спокойно сгенерировал такую справку с 1 января прошлого года по сегодня в XLSX и там фильтруй не хочу.
Спасибо большое, я и забыла что выписка позволяет выбрать полный период.
-
Arien
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 02:07
Сформировала и вспомнила, в чем дело: в выписке нет отправителя в отличие от движения по карте в приложении  . Мне нужно отфильтровать по основной части его фамилии.
-
Arien
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 07:25
Water написав: Sense Bank написав:всі розуміємо в який час живемо
Особисто я зрозумів, зараз буде сума у межах 100 тис., враховуючи ОВДП, далі, якщо банк ще знизить до 50 тис., відповідно сума особистих коштів буде зменшена. Ви коли приймали мої гроші з зарплатної картки в вашому-ж банку, то вам було всеодно звідки вони, а зараз ви вимагаєте якісь документи. За цей період банк може сам переглянути надходження зарплати.
наразі отримати будь-яку суму можна лише через Фонд хоча з деякими обмеженнями, отримати готівку чи переказ на суму більше 100000 по будь-якому питанню лише на розсуд банку , будь то кошти від довготривалого депозиту чи просто велика сума на поточних рахунках. Від зараз є чітке положення що на депозит можна покласти лише те що заробив не більше 3 років , відсотки по вкладах або виплати по ОВДП чи навіть власні заощадження не впливають взагалі.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 02 чер, 2025 07:41
Amethyst написав: sens написав:як меморандум впливає на 3-річний депозит?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+
Ага-ага. Ви давайте приготуйте всі папірці за останній рік, що підтверджують надбання тих мільонів три роки тому. Ща вам Валерія покаже де раки зимують, за всі три роки  ПС. Колись Валерія просили без кровопролиття вирішувати проблеми з Сенсом 
А чого за останній рік? Начебто справку о доходах Сєня враховує за три роки. Нє?
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
|