Поясніть мені будь ласка чому несприятливі погодні умови? Це ж як невідомі дрони над військовими частинами ЄС. Чому там не фігурує хохли б'ють по критичній інфраструктурі?
|
|
![]() Розумію, пропагандонам хочеться продати перемогу гречкосіям, але у вас все так криво виходить, як і у вашою зе-влади загалом. В Бєлгороде більший ефект був від спрацьовування захисної автоматики, майже усе відновили за першу добу. Ну, це приблизно як потужно побили шибки в москва-сіті, ви маєте пам'ятати, теж це обсмоктували - "атака на маскву!". І по-друге, а скільки на вашу думку в наявності є тієї самої "американської зброї"? Бо в цьому році щось не густо наче з поставками було. Чи ви по своїх каналах щось знаєте? Ракети для хаймарсів, які начебто були використані по бєлгороду, мають дуже не великий радіус дії. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМої очі від того що програміст отримує більше від підприємця - кров не заливає. Є море людей які отримують БІЛЬШЕ ніж я, в тій самій Україні тих хто має більше від мене 2 000 000 , а тих хто має більше від тебе 10 000 000... і що ? Тому ще раз для захланного фантазера Людина може жити так як хоче і це ВИДНО по поведінці людини Якщо людину не цікавлять фантазій про матриці, фуфло-агітації що хтось винуватий у її тих чи інших негараздах, якщо їй вистарчає того що вона заробляє... - значить вона +/-щаслива і виходить що робить те що хоче... І якщо якийсь в заштопаному тріко , розповідає що йому шинельного сукна не доклали , можновладці для нього недопрацювали і світом керує матриця.... - починає відносно щасливого і точно успішного вчити як треба було жити і чого б він міг досягти.. це виглядає навіть не смішно - це сумно.. ПС по їжі чи авто. Якщо курсант в 1990 жер кірзуху в училищі а я те саме в цивільному житті потім він ходив в чоботах і їздив на танку а я поступово змінював авто з найпростішого до авто Є-класу. таврія-сенс-такума-міцубісі-емгранд х7-хавал н6-пежо2008е - мерседес еqa300-айвейс у6- -фіскер То це що показує моє погане життя бо я починав не з мерседеса? І що багато тут народилось з золотою ложкою в роті? Тому ще раз Той хто захоче жити не тільки за доходи з власної праці А так само той хто захоче останніх років 20 свого життя мати можливість не працювати.. Ті зобовязані будуть накопичити капітал який їм це дозволить зробити... або будуть жити на пенсію, яка в кращому випадку дорівнює мінімалці працюючого. А раз зобовязані будуть накопичувати - то змушені будуть проходити ВАЖКІ часи які я описував про себе в період 1990-2000 роки. І ніякий дурник, висмикнувши ці описи( і забувши їх же порівняти з своїм життям в цей же період) не зможе на цій фігні побудувати теорію що так робити не треба. Ждунани й так нічого робити не будуть і колись проснуться у власному лайні А активні мають час спробувати змінити своє майбутнє Це хоч тобі зрозуміло ?
![]()
Не сміши підміною предметів. Суть описів вище була не у порівнянні з моїм життям, і навіть не у твоє важке життя, а у порівнянні твоїх співів. Тебе з самим собою. Це ж тебе бентежить життя інших і ти постійно лізеш зі своїми досягненнями та брехнею про іншого. То ж макнув тебе у твої співи про твою ранку та китайську цеберку, про працю на когось троїх з чотирьох дітей і т.д. Ти овсім не в стані зрозуміти суті думки в повідомленнях? Лише дурні рефлексії.. *І ніякий дурник, висмикнувши ці описи( і забувши їх же порівняти з своїм життям в цей же період) не зможе на цій фігні побудувати теорію що так робити не треба.* --- знов брехня. Від мене жодного разу не було, що так робити не треба. Було: - це рішення для індивідуума, а не для ринку країни - молодь не хоче і навряд схоче отак - за більш сприятливих умов від можновладців-управлінців-регуляторів твої досягенння були б СУТТЄВО більшими. Не будуй на брехні. Востаннє редагувалось detroytred в Вів 30 вер, 2025 09:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я завжди писав Найважче - спочатку Потім легше В кінці найкраще бо зробив те що хотів.. При чому Те що САМ в СЕБЕ забрав спочатку - в кінці обросло відсотками на капітал і тому - на кожен забраний в 1990-2000 роках долар - в 2025+ можеш витратити як мінімум 5.... Ось що я писав а ти здурі поліз дойобуватись до мишей.... А про працю трьох дітей- я щось не зрозумів Один працює зі мною , двоє так як самі вибрали, одна вчиться.. Ясно що той хто зі мною - керує моїм капіталом( і буде керувати після того як я повністю від цього відійду...) При цьому відносини в них між собою - кращі ніж відносини кожного з них зі мною... і це нормально, різні покоління.. І останнє ти мене може й пробуєш кудись макати.... але з урахуванням того що ти по голову в лайні... то толку то з твоїх макань я в лайні жити так як ти не буду ти з лайна вибратись шансів вже не маєш єдине що в тебе залишились це фантазувати що ти можеш когось кудись макнути.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну1 Ложка дорога до обіду. В мене і в тебе не було іншого життя і ми жили при тих можновладцях які були. Ти заліз в лайно(бо там тепло) і вирішив перечекати Я пішов іншим шляхом. 2 Одне покоління вже пройшло Ти як був в лайні на початку тавк і залишився вже там до смерті 3 Ти пару повідомлень тому погодився що РЕФОРМИ тягнуть за собою ПОГІРШЕННЯ.. Так от це погіршення тягнеться не 2 роки ( це видиме , коли рівень життя падає в рази) погіршення тягнеться 5-7 років( це коли впали нижче плінтуса, а потім вибираємось до рівня плінтуса) і тільки потім стає легше. Так от Для мен й так ВАЖКО було перших 5-7 років, далі стало легше. От в цьому і складається вся різниця між нами Я РЕФОРМУВАВ, ти ЧЕКАВ.. ну і чого дочекався?
![]()
Ти до чого оцей спів притулив? Аби щось накнопати? Кумедний. По буквах спробуй вловити предмет розмови. Я тобі на нього вже не раз вказав. Про дітей. В пику твоїм же співам. Виявляється, що не обов'язково йти твоїм шляхом накопичення первинного капіталу отак, як ти(( Виявляється, що працювати найманим, на когось - це норм.
![]()
1.2. Не вигадуй дурниці, що я "заліз у лайно". Ти знов будуєш на дурній брехні. 3. Ти читати вмієш? Я ж тобі вказав, що на те, як реформи впливають в перший час їх проведення, я, я, я тобі ж в лоба тицяв давно. То про яке я погодився ти несеш? 4. Нічого ти не реформував. Ти накопичував капітал. І все. Ще й через банальні -- важку працю та сильне самообмеження. Ти знов вигадуєш дурницю і на ній будуєш. Ітого: знов все зводиться до спростування твоїх дурниць, вигадок та брехні. Які ти безперестанно генеруєш.
![]() КулебаДивіться, таке запитання має сенс, якщо ви встановите крайній термін.
– Немає терміну. – Ну тоді в мене є тільки безстроковий оптимістичний сценарій. Україна виживає в цій війні як держава, виходить з неї сильнішою, скривавленою, але як держава, як нація сильнішою, повертається до Західного світу, звідки нас було вкрадено 300 років тому, без частини територій, але й без юридичного визнання втрати цих територій. Далі запускаються два можливі шляхи розвитку подій. Перший – умовно фінський або данський. Данія в XIX столітті втратила Шлезвіг і Гольштейн, велику територію на межі з Прусією, яка її анексувала. Данія змирилася з цим і сказала, окей, будуємо на тому, що є, і побудувала успішну країну. Фінляндія програла війну СРСР. Фінляндія сказала, дуже прикро, ми втратили, але окей, ми змирилися, і ми будуємо нормальну країну в кордонах, які є. Ще раз наголошую (оскільки у нас зараз усе виривається і перетворюється на гучні заголовки) – я не прихильник цього сценарію, але це історичні приклади, коли народ та еліта ухвалюють таке рішення. Це перший тоді буде сценарій розвитку. Другий сценарій розвитку полягатиме в тому, що ми рухатимемося за умовним азербайджано-вірменським алгоритмом: готуватимемося до відвоювання або дипломатичного повернення цих територій. Витратимо на це десятиліття і дочекаємося моменту, коли зможемо ці території повернути. Ми набагато сильніші, ніж здається. І довели, що нічого неможливого не буває. Тому питання буде тільки в тому, хто ефективніше використає час після припинення вогню.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|