|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:20
detroytred написав: Shaman написав:тобто коли Успіх накидає на воєнпенсів, то накидає й на вас - так, Кеп? про що Хотаб й каже. але ви робите вигляд, що накиди Успіха - це не про вас. й не хочете визнавати це зауваження Хотаба  тобто питання про накиди Успіха на воєнпенсів обходимо - замість визнати, так Успіх накидає й на мене якось так
Не так. І я вже декілька разів пояснив чому. От де, брехло, я роблю вигляд, що не про мене? Де? Я прямо вказую Хотабу чому Успіх саме йому закидає. І чому я не лізу в цю свару. Прямо вказую (що Успіх дає йому алаверди. Раз. І вже надав відповіді іншим на це питання. Два. І мені це не цікаво ще й втручатися в тролінг інших, бо й так вистачає відносно мене. Три.), а не роблю вигляд. В Хотаба були свої претензії, тепер ти вистрибнув зі своєю. Щоби я визнав, що і я воєнпенс, і до мене відноситься. Так це кеп-очевидність. Але до чого ще твоя хатєлка-претезія? То що там з черговістю-то? І з підтвердженням? Не брехло і не зливщик. Не помітив? Успіііх! тут detroytred каже, що він й не має воювати, що ти все це закидаєш лише через образу на Хотаба. а ще він тебе називав тебе земляним хробаком й хоч закидає він це Хотабу, до тебе ця претензія теж відноситься 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 785 раз.
- Подякували: 1661 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:21
Hotab написав:detroytred А ви гарно себе влаштували. Коли вас приходять прожарювати, то «воуки», «ач які! Вискочили тут». А сьогодні взагалі то саме ваш пітомєц розпочав срачі оцим постом. Ви не тільки не помітили «воука», але і ще вступились за нього. Ну да, його ж спортили 😅. Загалом він в своїй хамовитій манері починає більшість тутешніх перепалок.
Це ви вкотре не помічаєте, що Успіх дає вам алаверди. І це ви забули свій же спів мені - да тут тролять один одного. Звісно це кеп-очевидність, що він часто тепер починає сам першим. Ви ж змінили його. Досягли. Тепер він, як ви.. Вашими ж методами. Нападай... Кращий захист - це напад. Куштуйте-куштуйте. Й не фіг тепер до мене голосити. З.и. я вам по буквах написав же тільки но сьогодні -- і чим ви від нього (теперішнього. З нападами) відрізняєтесь? А ви мені на блакитному оці: "Коли вас приходять прожарювати, то «воуки», «ач які! Вискочили тут». А сьогодні взагалі то саме ваш пітомєц розпочав срачі". Хавайте! Тільки вашими ж методами з вами можна. Успіху подобається, то й нехай веселиться. Вчить вас... Мені набридне захищатися від ваших тупеньких брехливих тролячих наїздів (прожарювань, прочмирювань), то я розвернусь і піду. Мені це не цікаво. То чого ви добиваєтеся, вдруге запитую.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:24
Shaman написав: detroytred написав: Shaman написав:тобто коли Успіх накидає на воєнпенсів, то накидає й на вас - так, Кеп? про що Хотаб й каже. але ви робите вигляд, що накиди Успіха - це не про вас. й не хочете визнавати це зауваження Хотаба  тобто питання про накиди Успіха на воєнпенсів обходимо - замість визнати, так Успіх накидає й на мене якось так
Не так. І я вже декілька разів пояснив чому. От де, брехло, я роблю вигляд, що не про мене? Де? Я прямо вказую Хотабу чому Успіх саме йому закидає. І чому я не лізу в цю свару. Прямо вказую (що Успіх дає йому алаверди. Раз. І вже надав відповіді іншим на це питання. Два. І мені це не цікаво ще й втручатися в тролінг інших, бо й так вистачає відносно мене. Три.), а не роблю вигляд. В Хотаба були свої претензії, тепер ти вистрибнув зі своєю. Щоби я визнав, що і я воєнпенс, і до мене відноситься. Так це кеп-очевидність. Але до чого ще твоя хатєлка-претезія? То що там з черговістю-то? І з підтвердженням? Не брехло і не зливщик. Не помітив? Успіііх! тут detroytred каже, що він й не має воювати, що ти все це закидаєш лише через образу на Хотаба. а ще він тебе називав тебе земляним хробаком й хоч закидає він це Хотабу, до тебе ця претензія теж відноситься 
Тобто замість відповісти за себе ти накнопав отаке? За себе, за себе надай відповіді. Я ж навіть поза чергою на твоє відповів. Оце і є твоє гниле воуч'є нутро. Треш..
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:29
detroytred написав: Shaman написав:Успіііх! тут detroytred каже, що він й не має воювати, що ти все це закидаєш лише через образу на Хотаба. а ще він тебе називав тебе земляним хробаком й хоч закидає він це Хотабу, до тебе ця претензія теж відноситься 
Тобто замість відповісти за себе ти накнопав отаке? За себе, за себе надай відповіді. Я ж навіть поза чергою на твоє відповів. Оце і є твоє гниле воуч'є нутро. Треш..
слухай, а який зміст ти вкладаєш в слово воук? може ти його неправильно розумієш? й куди ти підеш? де ще ти будеш писати такі простирадла? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:30
detroytred Я вам сьогодні в 2 кліка показав, що воно свинотою було ще з перших постів своєї першої обліківки. .
Манера «ги-ги-ги, ну що? Обосрався? А от я -ні» у всіх, навіть перших постах. Воно завжди було гниле і провокативне. Хто кого змінив, що ви мелете! Розуйте очі! (ясно що вам зручніше не помічати , ви ж в доміку, щоб раптом і самому не перепало) Але це вам тільки здається, що я вам на нього жаліюсь чи прошу допомоги. Ви просто питаєте «що ви добиваєтесь? А мене за що?» То я вам показую «за що», коли ви впрягаєтесь. А на рахунок «їжте», та без проблем «їмо». Чморили і будемо чморити)) (якщо не змінить свою поведінку) Будете захищати - то і вас.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 12 жов, 2025 21:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2511 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:32
Shaman написав: detroytred написав: Shaman написав:Успіііх! тут detroytred каже, що він й не має воювати, що ти все це закидаєш лише через образу на Хотаба. а ще він тебе називав тебе земляним хробаком й хоч закидає він це Хотабу, до тебе ця претензія теж відноситься 
слухай, а який зміст ти вкладаєш в слово воук? може ти його неправильно розумієш? й куди ти підеш? де ще ти будеш писати такі простирадла? 
Тобто ти замість відповісти на мої питання накнопав два своїх ще? Ти тупий і продовжуєш дурно нападати далі. Саме отаких я й визначив воуками. Ну щоб не довго було -- тупий дурний нападник (гопник, в народі).
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:37
Hotab написав:detroytredЯ вам сьогодні в 2 кліка показав, що воно свинотою було ще з перших постів своєї першої обліківки. . Манера «ги-ги-ги, ну що? Обосрався? А от я -ні» у всіх, навіть перших постах. Воно завжди було гниле і провокативне. Хто кого змінив, що ви мелете! Розуйте очі! Але це вам тільки здається, що я вам на нього жаліюсь чи прошу допомоги. Ви просто питаєте «що ви добиваєтесь? А мене за що?» То я вам показую «за що», коли ви впрягаєтесь. А на рахунок «їжте», та без проблем «їмо». Чморили і будемо чморити)) (якщо не змінить свою поведінку) Будете захищати - то і вас.
Веселіться. Без мене. Чмиріть один одного хоч до схочу. Раз їсте та без проблем. Періодично буду заглядати, може це зміниться. А поки - гудбай. Не цікаво.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:39
Шаман Я помилився. Ти не два своїх питання накнопав, а чотири. 😁
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:43
detroytred написав: Shaman написав:слухай, а який зміст ти вкладаєш в слово воук? може ти його неправильно розумієш? й куди ти підеш? де ще ти будеш писати такі простирадла? 
Тобто ти замість відповісти на мої питання накнопав два своїх ще? Ти тупий і продовжуєш дурно нападати далі. Саме отаких я й визначив воуками. Ну щоб не довго було -- тупий дурний нападник (гопник, в народі).
неправильно ти слово воук розумієш, шукай далі незвичні слова можеш свої вигадати 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 12 жов, 2025 21:45
detroytred Періодично буду заглядати, може це зміниться. А поки - гудбай.
Звичайно що якщо ви «гудбай», то зміниться. Тони флуду зникнуть. А ви таки забавний. «Веселіться» - це ви адресуєте «мені і Ко»(с) , хоча визнаєте що срачі розпочинає Долярек. Проте до нього питань нема, бо «ви ж його спортили »)) Обʼєктивність яіпу)) До побачення, якщо не обманюєте))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2511 раз.
-
-
Профіль
-
-
4