|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:48
budivelnik написав: kuynka написав:мое мнение, будивельник получая квартиры от своих сотрудников продает, ведь хочет квартиры которые оценивают не менее 30000 зелени данные деньги кладет на депо и вуаля - не надо париться с зарплатой, проценты с этого объема покрывают полгода работы строителя а ведь строительство дело сезонное а бедный раб продолжает выплачивать свое жилье 
1 Я не отримую від своїх працівників квартири. 2 Я не заставляю нікого цією схемою йти 3 Право на цей варіант потрібно ще заслужити як мінімум рік-два праці в мене. 4 Мої працівники( найкращі )отримуючи середньостатистичну по Україні в вигляді премії отримують додатково 3-5 м2 в рік. Хто з Вас може похвастатись такими умовами ?
Я могу похвастаться намного лучшими условиями. Правда при этом не надо слушать всяких будивельныков... И за год средний прирост в 35 метров в Киеве обеспечен.
Востаннє редагувалось turbina в П'ят 10 чер, 2011 13:50, всього редагувалось 2 разів.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:49
budivelnik написав: kuynka написав:budivelnik тогда объясните, что вы подразумеваете под вашим изречением: твоя будет та квартира, которая была хуже? кому тогда в этому случае нужно давать в око? если было отклонения от стандарта
Теоретики свято вірять що в світі все може бути правильно. Практики - точно знають що досягнути ідеалу або неможливо , або дуже дорого , тому вибирають компромісне рішення між дорого і доступно. Тому , рівизна стіни в одного працівника може бути +-0,5 см , а в другого +-1,5 см . І в одному і в другому випадку будинок буде стояти ( бо це в межах нормативних відхилень ) . Але там де стіна кривіша - треба більше попрацювати над її вирівнюванням. Тому , якщо ті хто працюють , самі допустили гіршу якість , то чому хтось інший повинен за це платити ? Тому мої працівники - отримують те житло , яке найскладніше привести до ідеального стану, але це не знімає з мене ні обовязків по технічному нагляду , ні права матеріально впливати за неякісно виконані роботи.
А если не будет желающих среди работников купить себе жилье плохого качества??? 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:52
jde написав:Так и не смог представить более-менее реалистичной схемы каким образом рабочий, получающий 4800, имеющий 1к квартиру в 30 тыс.$, может приобрести 2к за 45 тыс. и жить в ней (ремонт, мебель и т.п.). Даже за 10 лет Или тогда дети отменяются (допрасходы+жена в декрете)? Это ж просто нереально! Наверное и кредит ему дают не под 0-е проценты Тем более непонятен механизм защиты работника от вашей недобросовестности. А если не будет премиальных? Или они будут выплачиваться из размера минимальной оплата труда  Сомневаюсь что кто-то на такое пойдет. Но если и найдуться - то скорее от отчаяния, которое их охватывает, при виде цен на РН...
суть в рассказах будивельника, только в том, что только один или два сотрудника вообще СМОГУТ иметь возможность приобрести по такой схеме жилье только админперсонал держится годами (да и то, редко кто покупает квартиры), а рабсила меняется как перчатки так что покупка квартиры у своей фирмы это не тенденция, а редкое исключение
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:58
jde написав:Так и не смог представить более-менее реалистичной схемы каким образом рабочий, получающий 4800, имеющий 1к квартиру в 30 тыс.$, может приобрести 2к за 45 тыс. и жить в ней (ремонт, мебель и т.п.). Даже за 10 лет Или тогда дети отменяются (допрасходы+жена в декрете)? Это ж просто нереально! Наверное и кредит ему дают не под 0-е проценты Тем более непонятен механизм защиты работника от вашей недобросовестности. А если не будет премиальных? Или они будут выплачиваться из размера минимальной оплата труда  Сомневаюсь что кто-то на такое пойдет. Но если и найдуться - то скорее от отчаяния, которое их охватывает, при виде цен на РН...
Всі Ваші твердженнявиходять з того , що людина під ніком Будівельник - це вселенське зло . Допустити , що під цим ніком ховається економічно грамотний фахівець і порядна людина - для Вас як я бачу неприпустимо . Тому в черговий раз мушу повторити свою приказку. Кожен судить в міру своєї розпущенності/порядності/фаховості. 1 На сьогодні 80% населення України живе при середній зарплаті не вище в 2400 грн 2 Я крім цієї зарплати в вигляді преміальних даю ще 2400 ( не всім і не поголовно ) , чим піднімаю своїх працівників в 20% найуспішніших . В чому моя вина ? В тому що я не можу підняти їх ще вище ? Так я сам знахожусь десь в 5-10% найуспішніших .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:59
jde хорошо подмечено, почему передается квартира с огрехами своим, да потому, что своими силами строители доделают, но время больше займет
а вот квартира по нормам быстрее купят вот весь расклад
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:00
kuynka написав: jde написав:Так и не смог представить более-менее реалистичной схемы каким образом рабочий, получающий 4800, имеющий 1к квартиру в 30 тыс.$, может приобрести 2к за 45 тыс. и жить в ней (ремонт, мебель и т.п.). Даже за 10 лет Или тогда дети отменяются (допрасходы+жена в декрете)? Это ж просто нереально! Наверное и кредит ему дают не под 0-е проценты Тем более непонятен механизм защиты работника от вашей недобросовестности. А если не будет премиальных? Или они будут выплачиваться из размера минимальной оплата труда  Сомневаюсь что кто-то на такое пойдет. Но если и найдуться - то скорее от отчаяния, которое их охватывает, при виде цен на РН...
суть в рассказах будивельника, только в том, что только один или два сотрудника вообще СМОГУТ иметь возможность приобрести по такой схеме жилье только админперсонал держится годами (да и то, редко кто покупает квартиры), а рабсила меняется как перчатки так что покупка квартиры у своей фирмы это не тенденция, а редкое исключение
1 В мене не має адмін персоналу . Весь адмін персонал - це я 2 За останніх 6 років , в мене змінилось 30% працівників ( з урахуванням скорочень під час кризи )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:01
budivelnik написав: dandrew написав:Тож він вже навів всі потрібні цифри 7*50000/20000 = 17.5 років. 3.4 метри на рік, якщо існувати на $300/міс.
Шановні Ви будь ласка полегше з цифрами .
А з цифрами що не так?
-
dandrew
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:04
jde написав: budivelnik написав: kuynka написав:budivelnik тогда объясните, что вы подразумеваете под вашим изречением: твоя будет та квартира, которая была хуже? кому тогда в этому случае нужно давать в око? если было отклонения от стандарта
Теоретики свято вірять що в світі все може бути правильно. Практики - точно знають що досягнути ідеалу або неможливо , або дуже дорого , тому вибирають компромісне рішення між дорого і доступно. Тому , рівизна стіни в одного працівника може бути +-0,5 см , а в другого +-1,5 см . І в одному і в другому випадку будинок буде стояти ( бо це в межах нормативних відхилень ) . Але там де стіна кривіша - треба більше попрацювати над її вирівнюванням. Тому , якщо ті хто працюють , самі допустили гіршу якість , то чому хтось інший повинен за це платити ? Тому мої працівники - отримують те житло , яке найскладніше привести до ідеального стану, але це не знімає з мене ні обовязків по технічному нагляду , ні права матеріально впливати за неякісно виконані роботи.
А если не будет желающих среди работников купить себе жилье плохого качества??? 
Ви цікаво сформулювали запитання Не має житла поганої якості. Є або сарай , або житло . Якщо це житло , а я спеціалізуюсь саме на ньому , то є те яке легше привести до ідеалу і те яке тяжче привести до ідеалу , але привести завжди можна , були б гроші . Якщо проблеми настільки суттєві , що потребують додаткових капіталовкладень для їх усунення , то як завжди в ринковій економіці , на цю величину + бонус опускається ціна цього товару.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:06
kuynka написав:jde хорошо подмечено, почему передается квартира с огрехами своим, да потому, что своими силами строители доделают, но время больше займет а вот квартира по нормам быстрее купят вот весь расклад
А що в цьому поганого ? Хто погано зробив - той хай і виправляє . На сьому до вечора , обід закінчився , в мене сьогодні по плану після обіду прийом бетону. 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:06
budivelnik написав: jde написав:Так и не смог представить более-менее реалистичной схемы каким образом рабочий, получающий 4800, имеющий 1к квартиру в 30 тыс.$, может приобрести 2к за 45 тыс. и жить в ней (ремонт, мебель и т.п.). Даже за 10 лет Или тогда дети отменяются (допрасходы+жена в декрете)? Это ж просто нереально! Наверное и кредит ему дают не под 0-е проценты Тем более непонятен механизм защиты работника от вашей недобросовестности. А если не будет премиальных? Или они будут выплачиваться из размера минимальной оплата труда  Сомневаюсь что кто-то на такое пойдет. Но если и найдуться - то скорее от отчаяния, которое их охватывает, при виде цен на РН...
Всі Ваші твердженнявиходять з того , що людина під ніком Будівельник - це вселенське зло . Допустити , що під цим ніком ховається економічно грамотний фахівець і порядна людина - для Вас як я бачу неприпустимо . Тому в черговий раз мушу повторити свою приказку. Кожен судить в міру своєї розпущенності/порядності/фаховості. 1 На сьогодні 80% населення України живе при середній зарплаті не вище в 2400 грн 2 Я крім цієї зарплати в вигляді преміальних даю ще 2400 ( не всім і не поголовно ) , чим піднімаю своїх працівників в 20% найуспішніших . В чому моя вина ? В тому що я не можу підняти їх ще вище ? Так я сам знахожусь десь в 5-10% найуспішніших .  Вселенское зло  Насмешили... Ну я так точно не считаю и никогда не считал Вы путаете доходы и среднюю зарплату. Люди получают деньги в конвертах, вместо сверхурочных выращивают урожай на дачах или подрабатывают на ремонтах... Прожить на 2400 грн у мужа и 2000 у жены - ой как не просто. На жилье не хватит по любому, или отказаться от всего на свете И при чем тут ваша вина как работодателя??? Не понимаю кто об этом тут говорил? Все уже давно сделали вывод что при зарплате 4800 у мужа и скажем 2000 грн у жены квартиру себе купить просто нереально!!!
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
|