Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11271128112911301131 ... 1543>
Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 00:10

dandrew написав:
  budivelnik написав:Після цього звинувачувати мене в рабовласницькому відношенні до працівників , ... - думаю не варто .

А навіщо Вас звинувачувати? Рабовласники будуть завжди, доки будуть раби. Сумлінні рабовласники про своїх рабів у деякому сенсі навіть піклувалися. Те ж саме, фактично, було і на ринку нерухомості, коли недоумки-іпотечники продаючі себе на декілька десятків років та задираючі ціни, фактично не давали людям купити житло складаючи на нього. Якщо люди згодні працювати за безцінь, чи продаватися, приватна особа в обох випадках виправити ситуацію не в змозі. Повинна бути відповідна державна політика. Але, напевне, це не за нашого життя. А поки що, можна входити в 5% найуспішнішіх і платити робітникам $300 без зайвих докорів сумління.

Може давайте так
Якщо я здатен заплатити по 300 в той час коли інші розповідають про ж опу , то памятників з бронзи по груди мені будувати не потрібно , але як мінімум поважити мене за це Ви зобовязані.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 00:10

budivelnik написав:Для тих хто не в стані зрозуміти написане іншими, пропоную дві маленьких ремарки
а - Японія , працівник як правило все життя працює на одній фірмі і це всіляко підтримується як на рівні фірми , так і на рівні держави.
б - на маленьких фірмах , а-ля моя , практично всі працівники знають один одного на протязі тривалого часу і хоча відносини не родинні , але досить тісні , тому те що дуже потрібно у великій фірмі ( контракт/юридична підтримка і так далі , в мене заміняється простим моїм словом . Цьому слову - вірять .А те як я визначаю кому його можна давати - а кому ні , це вже хай залишиться моїм ноу-хау.
На сьогодні жодного випадку , коли або я , або хтось з моїх людей не виконав обіцянного - не було .

Останнє
Тут дуже люблять порівнювати ціну житла до місячного доходу.
Думаю що Ви всі памятаєте , що я відстоюю ціну в 700 доларів= 5600 грн за квадрат.
В той самий час заробітна плата мого працівника виходить 4500-4800 грн за квадрат.
Такми чином
1 м2 = 5600/4800=1,17 місячного доходу.
Якщо в переводі до Києва , то заробітна плата моїх працівників
15 000 / 1,17 = 12 800 грн .
Після цього звинувачувати мене в рабовласницькому відношенні до працівників , чи шукати гімно в задниці - думаю не варто .

Украина не Япония (новая книга Кучмы? :D ).
Восточный менталитет таков, что хозяин отвечает за благосостояние своего работника (как феодал за вассала). Чем лучше живет работник - тем больше почестей хозяину.
Сложно сопоставимо с Украиной - особенно с сегодняшней :D
Удивлю вас, но и в крупных фирмах внутри отдела примерно такие же отношения(или мне просто везло?). Там тоже свой маленьки мирок - главное чтобы руководитель следил за "климатом".
Сазать можно все что угодно - но я не верю в жизнеспособность такой схемы (и уверен что не одинок) - она корява изначально - причины привел.

По цене...
Не сравнивайте цену голого бетона на окраинах Львова с ценой квартиры для нормальной жизни - работяге в нее еще надо немало вложить...
Поэтому человек с зарплатой 4800 на мой взгляд не сможет стать владельцем недвиги.
Причины привел выше и ответа не получил. Повторю/подитожу
- срок выплат от 10 лет
- семья вынуждена все это время экономить на мелочах и отказаться от детей (жена должна работать)
- окраина города (Львова) - наверное ужасно сложно без авто, а бюджет его не выдержит

И все это при наличии жилплощади от 30к$ !!!! Что для рабочего Львова/области (скорее области) не так уж и мало!!!

О доверии друг к другу - тут вообще поэма :D

Если говорить честно - то люди с подобными доходами не в состоянии купить себе квартиру при таих ценах...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 00:29

jde написав:
  budivelnik написав:Для тих хто не в стані зрозуміти написане іншими, пропоную дві маленьких ремарки
а - Японія , працівник як правило все життя працює на одній фірмі і це всіляко підтримується як на рівні фірми , так і на рівні держави.
б - на маленьких фірмах , а-ля моя , практично всі працівники знають один одного на протязі тривалого часу і хоча відносини не родинні , але досить тісні , тому те що дуже потрібно у великій фірмі ( контракт/юридична підтримка і так далі , в мене заміняється простим моїм словом . Цьому слову - вірять .А те як я визначаю кому його можна давати - а кому ні , це вже хай залишиться моїм ноу-хау.
На сьогодні жодного випадку , коли або я , або хтось з моїх людей не виконав обіцянного - не було .

Останнє
Тут дуже люблять порівнювати ціну житла до місячного доходу.
Думаю що Ви всі памятаєте , що я відстоюю ціну в 700 доларів= 5600 грн за квадрат.
В той самий час заробітна плата мого працівника виходить 4500-4800 грн за квадрат.
Такми чином
1 м2 = 5600/4800=1,17 місячного доходу.
Якщо в переводі до Києва , то заробітна плата моїх працівників
15 000 / 1,17 = 12 800 грн .
Після цього звинувачувати мене в рабовласницькому відношенні до працівників , чи шукати гімно в задниці - думаю не варто .

Украина не Япония (новая книга Кучмы? :D ).
Восточный менталитет таков, что хозяин отвечает за благосостояние своего работника (как феодал за вассала). Чем лучше живет работник - тем больше почестей хозяину.
Сложно сопоставимо с Украиной - особенно с сегодняшней :D
Удивлю вас, но и в крупных фирмах внутри отдела примерно такие же отношения(или мне просто везло?). Там тоже свой маленьки мирок - главное чтобы руководитель следил за "климатом".
Сазать можно все что угодно - но я не верю в жизнеспособность такой схемы (и уверен что не одинок) - она корява изначально - причины привел.

По цене...
Не сравнивайте цену голого бетона на окраинах Львова с ценой квартиры для нормальной жизни - работяге в нее еще надо немало вложить...
Поэтому человек с зарплатой 4800 на мой взгляд не сможет стать владельцем недвиги.
Причины привел выше и ответа не получил. Повторю/подитожу
- срок выплат от 10 лет
- семья вынуждена все это время экономить на мелочах и отказаться от детей (жена должна работать)
- окраина города (Львова) - наверное ужасно сложно без авто, а бюджет его не выдержит

И все это при наличии жилплощади от 30к$ !!!! Что для рабочего Львова/области (скорее области) не так уж и мало!!!

О доверии друг к другу - тут вообще поэма :D

Если говорить честно - то люди с подобными доходами не в состоянии купить себе квартиру при таих ценах...

1 Я не месія і ніколи не претендував на це звання
2 З іншого боку , мені не зрозуміло переконання декого в тому що те що добре для 150 млн японців не може повторити один будівельник для кількох десятків українців.
3 За 20 років ( з 1991 по 2011 ) середня забезпеченість житлом в Україні змінилась на 6 м2 ( з 17 до 23 ) , моя схема позволяє для моїх найкращих працівників змінити забезпеченність житлом за такий самий період на 60 м2 ( з 0 до 60 м2 за 20 років ).
Чи не заслужив я при цьому звання Героя України ? :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 00:37

cobalt60 написав:
  убийца эфира написав:всем привет.... погулял в крыму недельку..... что тут нового?

Ничего, с пиездом, как там на волнах?

прекрасно.... крым начал прогибатся под клиента.... в дорогом сегменте конкуренция дикая... много москалей отдыхает.... кризис крыму на пользу пошол....
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 09:17

budivelnik написав:Я думаю що це не найгірший варіант входячи в 5% найуспішніщих підтягувати тих хто на тебе працює в 15% найуспішніших.

Зарплата $300 роками і 60 кв.м. - цього достатьньо щоб у Львові входити до 15% найуспішніших? Якщо це так, то, дійсно, непоганий варіант.
  budivelnik написав:Може давайте так
Якщо я здатен заплатити по 300 ... , то памятників з бронзи по груди мені будувати не потрібно , але як мінімум поважити мене за це Ви зобовязані.

budivelnik написав:Чи не заслужив я при цьому звання Героя України ? :D

1. Пам'ятник будувати дійсно зарано.
2. Поважати Вас за те, що Ви платите робітникам $300 я не зобов'язаний. Це хай робітники Вас за це поважають. Одночасно зазначу, що, на відміну від інших дописувачів, не бачу причин до неповаги до Вас.
3. Звання Героя України? А воно Вам потрібне? Дивіться кому воно зараз дається, за що, і, найголовніше, ким. Хоча, якщо добре подумати над написаним вище, можливо Ви і не найгірший претендент.
  jde написав:Сазать можно все что угодно - но я не верю в жизнеспособность такой схемы (и уверен что не одинок) - она корява изначально - причины привел.

Я є свідком, коли подібна схема декілька разів успішно спрацювала у нас на фірмі. Правда, це було від чотирнадцяти до семи років тому. Якби я сам скористався цією схемою, зараз мав би дещо кращі умови життя. Але втрата незалежності на близько десяти років тоді, як і зараз, мене не надихала. Тому, маємо те, що маємо.
dandrew

Подякував: 1 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 09:20

убийца эфира написав:всем привет.... погулял в крыму недельку..... что тут нового?

в каком городе отдыхали?
почем аренда жилья недалеко от моря?

как там недвига строится?
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 10:05

budivelnik А памятник надо ставить АМЕРИКОСАМ, и уже сейчас! За что? А за то что так красиво и культурно кинули нашу 5%-ную "элиту", тем самым обновив жилой фонд Украины, обеспечив украинцев новым и качественным(а в перспективе не дорогим) жильём. :mrgreen:
htz

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 10:44

htz написав:budivelnik А памятник надо ставить АМЕРИКОСАМ, и уже сейчас! За что? А за то что так красиво и культурно кинули нашу 5%-ную "элиту", тем самым обновив жилой фонд Украины, обеспечив украинцев новым и качественным(а в перспективе не дорогим) жильём. :mrgreen:

Саме найлегше у своїх негараздах звинуватити когось.
Одного разу вже писав.
Якщо Ви переїдете з свого містечка де у Вас є житло в Київ ( де житла не має ) - Ви станете від цього розумнішим ?
Явно що ні.
Тоді навіщо Ви їдете туди , куди Вас заманюють ?
Ви будете платити по 4000 грн в місяць за оренду більш менш нормальної квартири.
Вам прийдеться на протязі від 10 років заощаджувати від 50 000 грн в рік , для того щоб з часом мати можливість купити однокімнатну .
Таким чином тільки на київське житло на протязі 10 років Ви повинні будете заробити близько 1 млн грн .
Ви в стані це зробити ?
Ні !
Тому , якщо Ви можете заробляти в місяць в Києві від 15 000 - 20 000 грн - можете їхати , якщо ні - не мучтесь , адже не всім потрібно стати Киянами , можна прожити чудове життя в якомусь запупінську отримуючи заробітну плату в 3000 грн і це буде еквівалентно 15 000 в Києві.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 11:02

budivelnik написав:
  htz написав:budivelnik А памятник надо ставить АМЕРИКОСАМ, и уже сейчас! За что? А за то что так красиво и культурно кинули нашу 5%-ную "элиту", тем самым обновив жилой фонд Украины, обеспечив украинцев новым и качественным(а в перспективе не дорогим) жильём. :mrgreen:

Одного разу вже писав.
Якщо Ви переїдете з свого містечка де у Вас є житло в Київ ( де житла не має ) - Ви станете від цього розумнішим ?
Явно що ні.
Ви будете платити по 4000 грн в місяць за оренду більш менш нормальної квартири.
Вам прийдеться на протязі від 10 років заощаджувати від 50 000 грн в рік , для того щоб з часом мати можливість купити однокімнатну .
Таким чином тільки на київське житло на протязі 10 років Ви повинні будете заробити близько 1 млн грн .
Ви в стані це зробити ?
Ні !
Тому , якщо Ви можете заробляти в місяць в Києві від 15 000 - 20 000 грн - можете їхати , якщо ні - не мучтесь , адже не всім потрібно стати Киянами , можна прожити чудове життя в якомусь запупінську отримуючи заробітну плату в 3000 грн і це буде еквівалентно 15 000 в Києві.

Как говорится: ответили непонятно-но здорово! :roll:да и вопроса собственно никакого не было.
htz

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2011 11:23

budivelnik написав:

Одного разу вже писав.
Явно що ні.
Ви в стані це зробити ?
Ні !

вот зачем агитировать всем ехать в Киев?
вот киевлянам наоборот в выходные хочется вырваться на природу, на свежий воздух, от пробок, шума городского

нужно строить качественно дома и областях, чтобы людям хорошо жилось в комфортных домах и в пригороде

в той же Германии шик жить в пригородном городке рядом озеро, лес

и на электричке, которая ходит по расписанию ехать по делам, по работе в город

за то вечером на своем участке, отдыхать и плавать в своем бассейне и ужинать в своей беседке
и сбрасывать негатив от трудового дня :wink:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

#<1 ... 11271128112911301131 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей