Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11521153115411551156 ... 1543>
Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 18:15

SSerg написав:Danilov777

Почему по 11,80, а не по 15,60???

или по 18-20 ???
turbina

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 18:17

Serg-ik написав:
  budivelnik написав:Обіцянка цяцянка.
Ви вже обіцяли вивести мене на чисту воду з кошторисом , тепер обіцяєте що знайдете варіант .
А може правильніше не обіцяти , а робити ?
Спочатку показуєте варіант , а вже потім розпускаєте хвіст , а так
... дурний запах з води .

На рахунок того що земля нічого не вартує .
Кожен з нас може розповідати , що золото це просто жовтий метал , а долари - зелені папірці.
Але при цьому ми будемо обмінювати свій робочий день за 1 грам цього металу , або за 1 купюру з вартістю виготовлення 0,06 долара .
Так що є ринок , є ціни які склались на цьому ринку. Вплинути на ці ціни ми можемо або викидання надлимшкового товару , або не купуванням наявного.

А Вы решили поманипулировать. Вас попросили расписать смету дома, а Вы-вписали то, что к строительству дома не имеет никакого отношения. У меня и у многих есть участки земли. И к ним есть подъезд. Просто было слабо сделать смету с низкой стоимостью. Так же было слабо признать. Что при низкой зарплате Ваших работников цена готового дома-высокая. Значит большую часть заработанного Вы забираете себе. И так на каждом этап: при продаже энергоносителей, производстве бетона, кирпича, стекла, песка....

Для тих хто любить звинувачувати , при цьому не перевіривши факти.
Отже
Кошторис на хлопський розум з детальною розбивкою , з якої можна зрозуміти що куди йде , датований цим роком/місяцем - у Вас є .
Тепер пропоную по дивитись те саме , але в загальному варіанті , також мого авторства - написану набагато раніше:
Ціна продажу і все що з цим повязано
Сообщение Добавлено: Ср 17 фев, 2010
Сообщение Добавлено: Ср 17 фев, 2010 14:54
Ціна продажу і все що з цим повязано
За рік спілкування проведенному на сторінках форуму , для мене стало очевидно кілька речей .
Одна з таких речей - це те , що люди змішують поняття ціни. Для них заявка
Можна побудувати за 400 доларів квадрат і
Можу продати за 400 доларів квадрат - це тотожні твердження .
Насправді ціна продажу кв м житла складається ( якщо грубо )
1 Вартість матеріалів
2 Заробітна плата
3 Вартість земельної ділянки
4 Прибутку
5 Відчислень місту
6 Податків
7 Вартості грошей
8 Вартості продажу

В залежності від типу обєкта його розміщення і кінцевого призначення , будь який з вищеназваних 8 під-пунктів має різну частку в кінцевій сумі , не говорячи вже про те , що й сама сума може плавати в широкому діапазоні.
Давайте розглянемо слідуючу табличку по приватному будинку
_______ Приватний будинок для себе ___ Приватний будинок на продаж
___________________ _______ _$_ _ _%_ _ _$_ _ _%_
___________________ _______ 450 _ 100 _ 731 _ 100
1 Вартість матеріалів _______ 250 __ 55 __ 250 __ 34
2 Заробітна плата ___________ 150 __ 33 __ 150 __ 21
3 Вартість земельної ділянки _ 100 __ 22 __ 100 __ 14
4 Прибутку _________________ 0 ____ 0 ____ 100 ____ 14
5 Відчислень місту ___________ 0 ____ 0 ____ 10 ____ 1
6 Податків ___________________ 0 ____ 0 ____ 50 ____ 7
7 Вартості грошей ____________ 0 ____ 0 ____ 50 ____ 7
8 Вартості продажу ___________ 0 ____ 0 ____ 21 ____ 3

Отже :
При будівництві для себе можна уникнути податків , і не враховувати прибуток і вартість грошей , по тій простій причині , що будуючи для себе людина може собі не рахувати заробляє вона на цьому чи втрачає .
Як бачите виходить що будівництво собі і аналогічне будівництво комусь може коштувати як мінімум на 60 % - дорожче . ( 731-450)/450 = 62 %

Таким чином , все в чому Ви мене спробували звинуватити , в максимально доступному для всіх варіанті , максимально спрощено і зрозуміло , було описано , ще півтора року тому.
Сьогодні у Вас є можливість , детально перевірити на підставі моєї сьогоднішньої інформації - правдивість того що я писав роки тому.

Потому цены и высоки и нет рынка. Чтобы коровы меньше ели и больше давали молока , их надо меньше кормить и больше доить. Правильно, пан Будивэльнык
?
Тепер щодо зарплат моїх працівників.
Як яскраво видно з приведенної мною таблички , розмір грошей які отримують мої працівники становить від 20 до 33 % кінцевої ціни товару.
Ви хочете щоб я будував взагалі з повітря ?
В
ы не правительство, все претензии к Вам по этому поводу не предъявляю. Но хотя бы можно было честно написать-и про себестоимость и про перспективы на своё жильё Ваших работников.

Тепер про перспективи житла для моїх працівників , тобто по схемі яку я описував вище.
Вона логічна і економічно обгрунтована.
1 За 7 років мій працівник збудує 300 м2 житла.
2 Продавши свою однокімнатну , він зможе закупити матеріалів на будівництво 2 кімнатної і з моєю допомогою ( проект , здача і так далі ) , отримати це житло у власність.

Висновок
Таким чином я просто дозволяю своєму ( обовязково одному з найкращих ) працівнику 20% часу , яки він знаходиться в мене на роботі , працювати виключно на себе і отримати від цієї праці 100% того що він створить ( не має продажу , не має прибутку , не має рієлторських , не має оплати мені за тех нагляд , проект) + не має оплати за користування грошима - тому й не має ніяких додаткових затрат.
Тому ті хто вміють працювати - за 7 років міняють свої 30 м2 на 60 м2 , ті хто не вміють - жаліються на тяжку долю на сторінках цього форуму.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 19:29

-Іване скажи щось.
-Мій тато вчора кота забив.
-А то до чого?
-Та як до чого, за хвіст, та й до одвірка.

От десь така розмова з Будя-1.

В мене тільки одне питання залишилось: якщо в купленому у нього житлу виявити недоліки, скільки потрібно нервових клітин, щоб переконати Будю-1, що то його недолік? :?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 19:39

буитдешеветь

КИЕВЕ «СРЕДНЕСТАТИСТИЧЕСКАЯ» КВАРТИРА ДОЛЖНА СТОИТЬ НЕ ДОРОЖЕ $30 ТЫС.
16.06.2011
Эксперты утверждают, что адекватная стоимость 1 кв. м жилья на «первичке» - $1 тыс.

На сегодняшний день стоимость 1 кв. м на первичном рынке недвижимости Киева должна составлять 1 тысячу долларов. Об этом на пресс-конференции в Киеве заявил глава Национального совета «Риелторской палаты Украины» Александр Бондаренко.

Таким образом, стоимость 1-комнатной квартиры в новостроях столицы площадью 30 кв. м должна составлять не более $30 тыс. По мнению эксперта, такая цена является приемлемой как для застройщика, так и для рядового потребителя с учетом его реальных доходов.

В свою очередь, как отметил Александр Бондаренко, цена 1 кв. м жилья на вторичном рынке столицы должна составлять максимум $1200/кв. м. Эта цена формируется за счет таких факторов, как престижность района, наличие ремонта в квартире, наличие мебели, наличие в высотке ОСМД и так далее.

Однако, как известно, на сегодняшний день средняя стоимость жилья в Киеве составляет почти $2 тыс./кв. м. Г-н Бондаренко считает такую цену явно завышенной и такой, которая не отвечает возможностям покупателей.

Поэтому, как отметил Александр Бондаренко, до конца 2011 года жилье в Киеве на «вторичке» подешевеет на 15-20%. Ведь жилье по нынешним ценам сейчас никто не покупает: запросы продавцов просто космические, а финансовые возможности покупателей ограничены.

Напомним, с начала мая в Киеве жилье подешевело на 1,55% и снизилось количество сделок.
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 20:09

Андрей_В
согласен с Бондаренко. только боюсь таких цен надо будет ждать еще минимум пару лет, и обвала гривны.
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 20:14

Товаришу в Києві пропонують 45 кв.м. хрущ в академмістечку за 60 у.о.
Десь так і получається, як по прогнозам.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 20:22

vasul_lviv написав:

-Іване скажи щось.
-Мій тато вчора кота забив.
-А то до чого?
-Та як до чого, за хвіст, та й до одвірка.

От десь така розмова з Будя-1.

В мене тільки одне питання залишилось: якщо в купленому у нього житлу виявити недоліки, скільки потрібно нервових клітин, щоб переконати Будю-1, що то його недолік? :?
Цікаве запитання :D
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 919 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 20:32

SeTh написав:
  Тори написав:Откуда информация, что сейчас потребкредиты разгребают?

Коллеги говорят :) Мож не разгребают так, чтоб очередь, но пользуется спросом. За себя скажу, что взял кредитку "на всякий случай", иногда пользуюсь по мелочи - типа пару дней перекантоваться. Мотивы остальных берущих мне не известны, тем более кто берет наличкой (за нал сразу % включаются)

ЗЫ Аваль очень консервативен. Короче читайте выше.

Сейчас Вы сказали, что взяли кредитку и многие берут, но не пользуются. А до этого утверждали, что берут потребкредиты. Что с того, что у меня тоже овердрафт на карточке, но я в него не влазила уже два года. А потребкредит и кредитная карта это абсолютно разные вещи, там даже проценты разные, гораздо выше, чем по карте.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 20:49

Cricetus cricetus написав:
И еще один вопрос. Откуда информация, что сейчас потребкредиты разгребают? Действительно, их многие предлагают, но чтобы массово брали

За последние 2-3 месяца портфель кредитов ФЛ банков начал рости впервые с 2008 года. До этого только сокращался. Помаленьку правда так, инфа была на валютной ветке.

Посмотрим что итоги полугодия покажут. Одно могу добавить, что в мае, впервые за 14 месяцев в банках зафиксирован значительный отток депозитов.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 20:59

Тори imho, отток будет продолжаться
- в связи с "покращенннями вже сьогодни" постепенно жирок тает
- часть людей летом (вторая половина июля - август) будет уходить из бумаги, и далеко не факт, что все переложат на валютные депо.
Ваш Кэб :)
yopti

Подякував: 16 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

#<1 ... 11521153115411551156 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей