|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 22 чер, 2011 19:44
budivelnik Даже если себестоимость такая как вы указываете(в чём многие сомневаются), может случиться так что скинув свои квадраты по 300-500 вы будете безмерно счастливы, потому как многие ваши коллеги не скинут вообще, на фоне объективных и субъективных причин. А причины объяснят популярно, у нашей влади(независимо от цвета) это получается лучше всего.
-
htz
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2011 19:51
jde написав: budivelnik написав:На сьогодні є ціна в 1000( мінімальна )- 1800 максимальний сегмент продаж .
Когда вы начинаете приводить какие-то цифры - мне прям страшно Если это Киев и новостройки - то максимум где-то на 2500-3000. Если все дома - то максимум где-то на 10к$ 
Ви різницю між Максимальний сегмент і максимальна ціна розумієте ? Сегмент продажів - це діапазон цін по яким закриваються продажі. Як на мене , в Києві максимальна кількість продаж закривається приблизно на рівні 1800 доларів за м2
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 чер, 2011 19:54
htz написав:budivelnik Даже если себестоимость такая как вы указываете(в чём многие сомневаются), может случиться так что скинув свои квадраты по 300-500 вы будете безмерно счастливы, потому как многие ваши коллеги не скинут вообще, на фоне объективных и субъективных причин. А причины объяснят популярно, у нашей влади(независимо от цвета) это получается лучше всего.
1 Такі як я завжди мають запасні варіанти для розхвитку бізнесу 2 Якщо ринкова ціна продажу буде нижчою від моєї собівартості виготовлення , для мене зникне потреба в продажах і я спокійно зупиню виробництво і або роздам дітям набудоване , або перекину його в розділ оренда. 6 квартир х середньомісячну зарплату в регіоні = я багатий пенсіонер , навіть в 45 років і без допомого держави + чхати я хотів на обмеження пенсійних виплат. 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 чер, 2011 19:57
budivelnik написав: jde написав: budivelnik написав:На сьогодні є ціна в 1000( мінімальна )- 1800 максимальний сегмент продаж .
Когда вы начинаете приводить какие-то цифры - мне прям страшно Если это Киев и новостройки - то максимум где-то на 2500-3000. Если все дома - то максимум где-то на 10к$ 
Ви різницю між Максимальний сегмент і максимальна ціна розумієте ? Сегмент продажів - це діапазон цін по яким закриваються продажі. Як на мене , в Києві максимальна кількість продаж закривається приблизно на рівні 1800 доларів за м2
Это называется не "максимальный сегмент продаж"  , а допустим "верхняя граница доступного сегмента жилья". Розумієте різницю? И как-то возле метро на Оболоне (а єто ж не центр) 1к по 1800 за метр в нормальном состоянии еще и поискать надо. Уже дорого и сегмент не ходовой? 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2011 20:03
budivelnik написав: htz написав:budivelnik Даже если себестоимость такая как вы указываете(в чём многие сомневаются), может случиться так что скинув свои квадраты по 300-500 вы будете безмерно счастливы, потому как многие ваши коллеги не скинут вообще, на фоне объективных и субъективных причин. А причины объяснят популярно, у нашей влади(независимо от цвета) это получается лучше всего.
1 Такі як я завжди мають запасні варіанти для розхвитку бізнесу 2 Якщо ринкова ціна продажу буде нижчою від моєї собівартості виготовлення , для мене зникне потреба в продажах і я спокійно зупиню виробництво і або роздам дітям набудоване , або перекину його в розділ оренда. 6 квартир х середньомісячну зарплату в регіоні = я багатий пенсіонер , навіть в 45 років і без допомого держави + чхати я хотів на обмеження пенсійних виплат. 
Да в том то всё и дело. Вы будете сдавать а Перцхаладзе и Ко будут стоять в сторонке, фиксировать убытки и по человечески радоваться за вас? ха-ха-ха. Что-то мне подсказывает что из 700 их останется гораздо меньше. А вам и подавно может места не хватить.
-
htz
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2011 20:06
jde написав: budivelnik написав: budivelnik написав:На сьогодні є ціна в 1000( мінімальна )- 1800 максимальний сегмент продаж .
Когда вы начинаете приводить какие-то цифры - мне прям страшно Если это Киев и новостройки - то максимум где-то на 2500-3000. Если все дома - то максимум где-то на 10к$  Ви різницю між Максимальний сегмент і максимальна ціна розумієте ? Сегмент продажів - це діапазон цін по яким закриваються продажі. Як на мене , в Києві максимальна кількість продаж закривається приблизно на рівні 1800 доларів за м2 Это называется не "максимальный сегмент продаж" , а допустим "верхняя граница доступного сегмента жилья". Розумієте різницю? И как-то возле метро на Оболоне (а єто ж не центр) 1к по 1800 за метр в нормальном состоянии еще и поискать надо. Уже дорого и сегмент не ходовой? 
1 Ще один філолог з ... на лижах . Що тяжко признати , що так спішив щоб мені пальці в очі вставити що прочитав сегмент як ціна ? 2 Те що Ваша думка складається з протилежностей типу Реальні ціни угод це ціна домік - 15-17% і Хороше житло від 2000 до 2500 Знаю не тільки я. В мене запитання А Ви самі це знаєте ? Чи в різних повідомленнях за компом різні користувачі. Якщо опонуєте будівельнику - то це злобний гном-обваліст а якщо комусь іншому - то желчний гном - растішка ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 чер, 2011 20:16
htz написав: htz написав:budivelnik Даже если себестоимость такая как вы указываете(в чём многие сомневаются), может случиться так что скинув свои квадраты по 300-500 вы будете безмерно счастливы, потому как многие ваши коллеги не скинут вообще, на фоне объективных и субъективных причин. А причины объяснят популярно, у нашей влади(независимо от цвета) это получается лучше всего. 1 Такі як я завжди мають запасні варіанти для розвитку бізнесу 2 Якщо ринкова ціна продажу буде нижчою від моєї собівартості виготовлення , для мене зникне потреба в продажах і я спокійно зупиню виробництво і або роздам дітям набудоване , або перекину його в розділ оренда. 6 квартир х середньомісячну зарплату в регіоні = я багатий пенсіонер , навіть в 45 років і без допомого держави + чхати я хотів на обмеження пенсійних виплат. 
Да в том то всё и дело. Вы будете сдавать а Перцхаладзе и Ко будут стоять в сторонке, фиксировать убытки и по человечески радоваться за вас? ха-ха-ха. Что-то мне подсказывает что из 700 их останется гораздо меньше. А вам и подавно может места не хватить.
Я бачу що Ви так щиро хочете щоб мені і до мене подібним було зле , що навіть згодні заради цього рази в півтора дорожче за житло заплатити . Мої ціни сьогодні нижчі від тих цін про які мріє Парцхладзе.І нижчі вони тому , що там де він хоче заробити 10 000 . я заробляю 5 000 . Це в місяць , але мені вистарчає , правда нюанс заключається в тому , що для того щоб бізнес подібний до мого працював , то ним потрібно керувати і його фінансувати. Керівник повинен бути грамотний , людина з потрібним рівнем кваліфікації захоче 10 000 - 15 000 грн + гроші які потрібно вкласти в цей бізнес у випадку вкладення на депо також дадуть 10 000 - 15000 в місяць. От і виходить Підсунути мене - не можливо , бо відсутній прибуток для тих хто в стані підсунути. Зрозуміли ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 чер, 2011 20:35
Наша цель - защита интересов участников строительного рынка, улучшение инвестиционного климата в стране.
а от кого защищать то, от Турбины? 
-
htz
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2011 20:58
budivelnik написав:1 Ще один філолог з ... на лижах . Що тяжко признати , що так спішив щоб мені пальці в очі вставити що прочитав сегмент як ціна ? 2 Те що Ваша думка складається з протилежностей типу Реальні ціни угод це ціна домік - 15-17% і Хороше житло від 2000 до 2500 Знаю не тільки я. В мене запитання А Ви самі це знаєте ? Чи в різних повідомленнях за компом різні користувачі. Якщо опонуєте будівельнику - то це злобний гном-обваліст а якщо комусь іншому - то желчний гном - растішка ?
Вы еще скажите что я не прав. Что это такое "максимальный сегмент" в который не попадает 1к возле метро?? Естественно. что вы ляпнули бред какой-то ... По-поводу цен - так я никогда не говорил что реальная цена это цена домика минус 15-17% - это придумано вами на лету??? Давно не врали что ли??? По-поводу цен на Оболони - так с год назад (может немного больше) все растишки дружно утверждали что найти "нормальную 1к квартиру на Оболоне ВОЗЛЕ метро" ниже чем за 80 - не реально. Сейчас такие и ниже 70 есть  Ну а если считать цену метра то получится около 2000 (пересчитайте). Так с чем не согласны??? Но называть это средними - не получится (1к стоит дороже 2 и 3к, да и ВОЗЛЕ метро и "нормальная" тоже добавляет цену). Так понятно??? Но разве это не ходовой сегмент???  Это уже что, "элита"??? Откуджа вы берете эти цифры в 1800 как максимальные? Когда речь идет о Киеве - "вам надо молчать и слушать, молчать и слушать что вам говорят!"(с) Ваша беда в том, что вы понятия не имеете о ценах в Киеве, но лезите и спорите о том, что "цены нормальные и будут расти". Куда им расти???
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2011 21:43
Dima1184 проблема что ты пытался (если не ошибаюсь)-заработать на базовых запасах
-
newman2011
-
-
- Подякував: 165 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
|