Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12131214121512161217 ... 1543>
Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 20:04

Тори написав:

А что мне за идею полагается? Мартини будет? :wink:
Желаю здоровья близким!

будет.куда подъехать :?:
ВИТУС

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 20:08

Тори написав:
  Андрей_В написав:
  Тори написав:А в чем я села в лужу с шамотным кирпичом?

строитель дома "строит" из бетона, все, и стены и межкомнатные перегородки (как сарай или гараж)
а вы ему про шамот)))

Будивельник и о теплоизоляционном кирпиче не в курсе. Но что мне еще сказать? Я младше его, да еще и не мужчина. И к строительному бизнесу отношения не имею. Оскорблять себя не буду, увижу и так по ответам.

здорева :!: саме то шо доктор прописал :!:
Востаннє редагувалось ВИТУС в Суб 25 чер, 2011 20:20, всього редагувалось 1 раз.
ВИТУС

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 20:14

budivelnik
Оповідання про те що товщина зовнішнього шару якимось чином впливає в кращу сторону на теплоізоляцію -хай так і залишиться оповіданням жінки яка не має базової освіти і вірить всім на слово.

Это где я такое говорила?
Вы понятия не имеете о подогреве крыши, теплоизоляционном или шамотном кирпиче и обвиняете меня, что я дилетант? Я не имею строительного образования, но это не значит, что я не разбираюсь в качественных вещах.
И последнее. Лично я предпочитаю брендовые вещи, а не товары с Хмельницкого рынка.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 20:25

тори,
так кирпичный дом почти в два раза дороже будет, чем газоблок или бетон с утеплением. Будивельнику нужно ж продать и еще заработать. нафиг ему дорогие материалы, если все знают, что спроса нет и все хотят подешевле? :-)
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 22:03

budivelnik написав:На рахунок електричного обігріву даху.
Можна поставити електрокабель і платити за електрику , а можна поставити снігоутримувачі .

снегоудержатели можно поставить и без подогрева
а подогрев ставится со снегоудержателями в комплексе, потому как есть опасность включения системы, кохда уже снега слой приличный нападал
а не шо то одно
праФФесианал одним словом)))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 22:13

Cricetus cricetus написав:кирпичный дом почти в два раза дороже будет, чем газоблок или бетон с утеплением. -)

дом со стенами из монолитного бетона в эксплуатации Хуже чем старая панель
бо панель не так плотно привязана к полу и потолку
здесь же обычный бункер - любой чих пер за две квартиры передается прямо к вам в ухо :lol:
+ вапрос паропроницаемости встает жестко

вобще пенопласт на стену это зло и дешевка не здоровая
вентфасад, либо просто на отопление больше тратить
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 22:27

о Андрей, для вас новость :-)
pda.korrespondent.net/business/realestate/1233187
растет, грит господин Арбузов
:-)
та понятно, что бетонная коробка это просто дешевый вариант, ну сипы еще дешевле.
при вентфасадах тоже есть утеплитель - та же мин. вата или как ее там базальт плиты. одни говорят лучше пенопласта, другие - та же фигня. кстати, в парковой мисти типа вентфасад, а под ним на стенах пенопласт.
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 22:40

Cricetus cricetus написав:о Андрей, для вас новость :-)
та понятно, что бетонная коробка это просто дешевый вариант, ну сипы еще дешевле.
при вентфасадах тоже есть утеплитель - та же мин. вата или как ее там базальт плиты. одни говорят лучше пенопласта, другие - та же фигня. кстати, в парковой мисти типа вентфасад, а под ним на стенах пенопласт.

по поводу бурного роста я около месяца назад уже делал выкладку, там получается растет промстроительство в Неньке бурно, в разы( а кое хде в десятки раз - дороги, стадионы итп))), и под эту гребенку риалторы нас парят шо все окей в жилсекторе)))

а по фасадам, поймите шо вентфасад и пенопласт на стену на клей это две большие разницы
не столь важно шо будет применено в вентфасаде в качестве утеплителя, Главное шо стена будет паропронецаема
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 23:14

Тори написав:budivelnik
Оповідання про те що товщина зовнішнього шару якимось чином впливає в кращу сторону на теплоізоляцію -хай так і залишиться оповіданням жінки яка не має базової освіти і вірить всім на слово.

Это где я такое говорила?
Вы понятия не имеете о подогреве крыши, теплоизоляционном или шамотном кирпиче и обвиняете меня, что я дилетант? Я не имею строительного образования, но это не значит, что я не разбираюсь в качественных вещах.
И последнее. Лично я предпочитаю брендовые вещи, а не товары с Хмельницкого рынка.

1 Я навіть розрахував Вам затрати електроенергії які підуть у Вас на дах з обігрівом - признайтесь . що Ви цього не знали і не уявляли
2 Сотий раз повторюю
Призначення шамотної цегли це печі , каміни і інші споруди які працюють в підвищенних температурних режимах .З цієї цегли - можна викладати стіни , але з таким підходом ці ж стіни можна викладати з ваккумних колб , або вольфрамових стержнів.
Якщо для досягнення міцності достатньо покласти цеглу ціною в 1 грн , то навіщо класти ціною в 3 ?
3 Ви особисто можете купувати бавовняні штани з лейбою за 500-5000 доларів , я штани з такої самої бавовни + такого самого крою але без лейби - куплю за 100 .
Хто з нас при цьому грамотний а хто ні ?

Ну і якщо Ви вже так любите інтернет посилання то :
http://mbk.kiev.ua/budivnitstvo/004.2
.....
На сьогоднішній день у сучасному будівництві використовуються три основних види цегли:

Силікатна;
Керамічна рядова;
Облицювальна;
Вогнетривка ( вона ж шамотна примітка моя :D )
.....
Вогнетривка цегла буває двох видів:

Кварцова вогнетривка цегла використовується у випадку, якщо стінки печі стикаються лише з полум'ям або металами. Така цегла погано контактує з лугами, вапном, окислами заліза. У порівнянні зі звичайною цеглою, кварцова вогнетривка цегла є однорідною, не містить порожнеч. Кварцову цеглу роблять із чистого піщанику або кварцу, які цементують невеликою кількістю глини, по завершенні процесу випалу, кварцова цегла здобуває характеристики, близькі до природної.

Шамотна вогнетривка цегла містить у складі більшу частину глини. Шамотна цегла набагато краще, ніж кварцова протистоїть впливу лугів, приміром, вапну. До того ж шамотна вогнетривка цегла краще реагує на різкі перепади температури. Вогнетривкі цегли такого виду легше робити й тому вони є більше популярними. Шамотна вогнетривка цегла застосовується в тих випадках, коли температура не перевищує 1000-1300°С

Ви й далі після цього будете розповідати що я не розбираюсь в цеглі ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 25 чер, 2011 23:33, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 23:28

Андрей_В написав:
  Cricetus cricetus написав:о Андрей, для вас новость :-)

по поводу бурного роста я около месяца назад уже делал выкладку, там получается растет промстроительство в Неньке бурно, в разы( а кое хде в десятки раз - дороги, стадионы итп))), и под эту гребенку риалторы нас парят шо все окей в жилсекторе)))

а по фасадам, поймите шо вентфасад и пенопласт на стену на клей это две большие разницы
не столь важно шо будет применено в вентфасаде в качестве утеплителя, Главное шо стена будет паропронецаема

Тепер по використанні дихаючої вати в утепленні і дешевизні бетонних стін .
1 Андрійко , а скажіть мені будь ласка , якщо утеплити будинок зовні дихаючою мінватою і зробити те що Ви називаєте цегляна паропроникна стіна в якому напрямку буде рухатись пара?
Мене в інституті вчили що в сторону більш сухого .
А де зимою вологіше , і де сухіше ?
В тому самому інституті мене вчили що при температурі нижче нуля , вологи в повітрі практично не має .
Значить волога через паропронинку стіну буде переміщатись назовні і таким чином потрапить в паропроникну вату і скоренько зробить цій ваті гаплик.

Оповідання про мембрани які не пропустять пару в мінвату - залиште для дурників , якщо волога буде проходити крізь стіну і між стіною і зовнішнім повітрям буде мінвата , то при наявності мембрани між мін ватою і стіною , волога буде накопичуватись в стіні , а без наявності - в мінваті
Висновок
Дихаючі стіни - це брєд сумашедшого.

Тепер на рахунок дешевизни бетонних стін.
Бетон це суміш вяжучого ( цемент ) і інертних наповнювачів ( пісок + щебінь або керамзит або шлак )
Цегляна стінка - це також суміш цегли і розчину ( розчин це вяжуче + пісок )
Таким чином хімічний склад керамзитобетону на 100% дорівнює хімічному складу цегляної стінки.
Використання інших наповнювачів замість керамзиту допомагає підняти міцність бетону і при цьому практично не знижує його ціну .

Тому використання бетонних стін - не є дешевшим + не погіршує споживчих характеристик - і їх використання зумовленно виключно наявністю інструментів і технологій у виробника.
В виробника в якого багато мулярів - основна конструкція - цегляна кладка
Той в кого є хороші монтажники - основна конструкція каркасно/панельне будівництво
Той в кого є опалубка + бетононасос + сварщики - перевагу віддає монолітному будівництву.

Жодних суттєвих відмінностей для кінцевого споживача в цих (цегла/моноліт/каркас/панель) конструкціях - не має .( для того щоб збити викрики по панелям - я маю на увазі сьогоднішні технології , а не ті які привезлись в 1950 році )
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 12131214121512161217 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему