|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 10 лип, 2011 00:34
budivelnik написав:Я згоден повірити Андрію , що всі крадуть і працюють через офшори тільки після того , як він мені пояснить звідки в держави в 2009-2010 роках взялося 500 млрд грн на витрати вчителям/медикам/науці/розпил + 600 млрд грн - пенсіонерам.
Только собрался перевести тему в нужную тему, как Будюю понесло. Откуда такие суммы???? О Государственном бюджете Украины на 2009 год (извлечение) Опубликован в «УК» 30.12.2008 г. Статья 1. Определить доходы Государственного бюджета Украины на 2009 год в сумме 238.931.337,1 тыс. гривеньне надо перегибать с медиками и учителями....бюджет ПФ сами найдёте. И не говорите, что строители наполнили госбюджет. его наполняет Нефтегаз, Киевстар, МТС, водочник, табачники и металлурги с химиками....
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лип, 2011 00:36
budivelnik написав:ТурбосцикМи ж вже один раз рахували мої активи виходячи навіть з твоїх розрахунків , так що скажу тобі просто: Поки будівельник похудає - Турбосцикло загнеться. А на чому я таких дядьків як ти вертів - думаю не варто на поважному форумі озвучувати.
это ж надо так ненавидеть потенциальных клиентов
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лип, 2011 00:54
jde написав: budivelnik написав:Отже з тим що я правий де юре - як я розумію Ви погодились Тепер перейдемо де факто В Києві приблизно 1 млн квартир і приблизно 58 млн м2 Нам залишилось взнати скільки в Києві реально мешканців , щоб визначити скільки ще потрібно збудувати щоб забезпеченність житлом в Києві хоча б догнала середньоукраїнську. Отже я кажу що на сьогодні реально в Києві проживає 3 млн осіб . При 23 м2 на особу х 3 млн = 69 млн м2 Тоді будувати по 1 млн в рік нам ще 10 років , за цей час населення збільшиться на 20 000 х 10 років = 200 000 х 23 м2 = 4,6 млн , тобто ще 4,5 і так далі За 4,5 знову приїде 20 000 х 23 м2 = 2,2 млн - ще 2 роки Ой - а Вам вже пора на пенсію , а для Вас ще не збудували  Можна порахувати з другого боку є 1 млн квартир і 1 млн сімей ( це якщо населення 2,3 млн ) кожного року приїзжають 10 000 сімей От і виходить поки будуть приїзжати , до того часу й потрібно буде по 10 000 квартир в рік будувати .
То что вы правы де юро - никто и не спорил - перечитайте ЕЩЕ 5 раз мои сообщения... Т.е. как я понимаю, что вы неправы де факто по введению, вы уже согласны  И то хорошо!!! Т.е. тот факт, что фактически покупали (т.е. деньги платили) в 2006-2008 годах в новостроях намного больше чем было нотариальных сделок вы уже поняли??? Ну тогда это прогресс разума уже Извиниться за "100 раз прочтений" не хотите???Ну и тут я к вам уже привык... Ну да ладно - сделал вас умнее и объяснил разницу между нотариальным оформлением и денежной сделкой (покупкой) и то хорошо  Авось на этот раз прочтете раз с 10 и перестанете молоть чушь в дальнейшем Разговор ни о чем... Да, в Киеве обеспеченность жильем киевлян низкая и никто с этим не спорит. И низкая она из-за огромного количества мигрантов 1991-2011 гг. Ну что с этим поделать? Население Киева 2800 человек и жилья >60 млн кв.м - получается что на человека менее 23 - средних украинских аж на 1,5 квадрата (не на много). С другой стороны в киеве много богатых людей обеспеченность которых в разы выше общеукраинской. И т.о. обеспеченность бедных оооочень низкая. Но на то они и бедные - им тут платят и они могут покупать хотя бы продукты и выживать (что не могли бы сделать на малой родине). Если будут строить по 1 млн (хотя бы) в год +0.2 млн в пригородах, а население будет расти на 20 тыс, то обеспеченность жильем будет увеличиваться почти на 0,3 кв.м. Это вполне нормально чтобы поддерживать такой малый рост населения САМОГО БЛАГОПОЛУЧНОГО ГОРОДА СТРАНЫ. И всего за 5 лет мы выйдем на 23 квадрата текущих общеуркианских... нынешних... которые к тому времени тоже вырастут И что???
1 Я привів цифри 2 Я привів джерела 3 Мої цифри + висновки + джерела були в одній системі координат Тепер Ви 1 Привели свою думку без цифр 2 Не привели джерел з яких Ви прийшли до цієї думки 3 Почали порівнювати мої висновки які базувались на моїй системі коодинат з своїми віртуальними думками . Наше бачення не співпало . Хто в цьому винен і хто повинен вибачатись ? По кількості майбутніх збудованих метрів. 1 Мені по барабану скільки ще збудують 2 Я вважаю , що якщо середньостатистичний мешканець багатший ( по доходах ) , то ці доходи він захоче перетворити в матеріальні цінності , тому Якщо двірнику достатньо 10 м2 , середньостатистичному українцю - 23 м2 , то середньостатистичний киянин захоче отримати більше матеріальних цінностей на свої доходи не тільки у фінансовому визазі , а й у фізичному. Звідси висновок Поки забезпеченність житлом в Києві не буде пропорційно доходам вищим до середньоукраїнських , до того часу в Києві буде підвищенний ( в порівнянні з середньоукраїнським попит на житло ) Що з вище написанного Вам не підходить ? А на рахунок вибачитись за сто разів - обовязково вибачусь після Вас.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 лип, 2011 01:00
Щож Ждегімно , якщо ти вважаєш що Айде і Срибудяк - це рівноцінна заміна, то думаю що мені з тобо говорити не має про що . Обходився я якось без тебе і ти без мене , будемо обходитись і далі. Успіху тобі , коли задармо будеш купувати омріяну сталінку від деподоходів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 лип, 2011 01:13
Serg-ik написав: budivelnik написав:Я згоден повірити Андрію , що всі крадуть і працюють через офшори тільки після того , як він мені пояснить звідки в держави в 2009-2010 роках взялося 500 млрд грн на витрати вчителям/медикам/науці/розпил + 600 млрд грн - пенсіонерам.
Только собрался перевести тему в нужную тему, как Будюю понесло. Откуда такие суммы???? О Государственном бюджете Украины на 2009 год (извлечение) Опубликован в «УК» 30.12.2008 г. Статья 1. Определить доходы Государственного бюджета Украины на 2009 год в сумме 238.931.337,1 тыс. гривеньне надо перегибать с медиками и учителями....бюджет ПФ сами найдёте. И не говорите, что строители наполнили госбюджет. его наполняет Нефтегаз, Киевстар, МТС, водочник, табачники и металлурги с химиками....
1 Помножте 238,9 млрд грн х 2 роки = 478 млрд - я написав 500 млрд Додайте до держбюджету ще й відчислення в місцеві бюджети - отримаєте ще більшу суму . Вся справа в тому , що Ви не побачили я написав : 2009-2010 роках - тобто не щорічно , а за два роки . 2 З пенсійним так само 3 Я й не писав що бюджет наповнюють тільки будівельники 4 І тепер понесло мене чи ні , а видно що Ви були не праві в звинуваченнях в мою сторону. Може якось спробуєте виправитись , чи западло ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 лип, 2011 01:17
питання кошелька і доносчика відпало, це вже прогрес буді.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2011 09:18
budivelnik написав:1 Я привів цифри 2 Я привів джерела 3 Мої цифри + висновки + джерела були в одній системі координат  Естественно что нет! Вдумайтесь! Вы берете введенное и сравниваете с проданным. При этом проданное считаете по договорам... После этого заявляете еще что "считаете в одной системе координат"! Как??? Всем без исключения известно, что до кризиса покупали на этапе котлована. И много так покупали! Часто приедешь посмотреть (а там и смотреть еще нечего - фундамента нет), а уже много квартир продано. Вот и получилось в результате, что в домах сданных в 2011 году много квартир куплено на этапе котлована в 2007-2008. Удивил? Или вы об этом не знали??? Скорее всего прикидываетесь  Так удобнее ... Подождите еще 2-3 года и увидите реальный кризисный спрос на жилье budivelnik написав:По кількості майбутніх збудованих метрів. 1 Мені по барабану скільки ще збудують 2 Я вважаю , що якщо середньостатистичний мешканець багатший ( по доходах ) , то ці доходи він захоче перетворити в матеріальні цінності , тому Якщо двірнику достатньо 10 м2 , середньостатистичному українцю - 23 м2 , то середньостатистичний киянин захоче отримати більше матеріальних цінностей на свої доходи не тільки у фінансовому визазі , а й у фізичному. Звідси висновок Поки забезпеченність житлом в Києві не буде пропорційно доходам вищим до середньоукраїнських , до того часу в Києві буде підвищенний ( в порівнянні з середньоукраїнським попит на житло )
Хотят(!) все всего и много, а вот получит киевлянин метров меньше. Опять начинаете путать желания и возможности... Из-за высоких желаний и зарплат тут и цены самые высокие - простой и рыночный механизм регулирования цен.
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2011 09:43
jde Вот и получилось в результате, что в домах сданных в 2011 году много квартир куплено на этапе котлована в 2007-2008. Удивил?
Абсолютно достоверное утверждение. Часто приедешь посмотреть (а там и смотреть еще нечего - фундамента нет), а уже много квартир продано.
А вот с тут все неоднозначно 1. Не факт что котлован превратится в бетонометры. 2. Не факт что даже превратившись в бетонометры по пути он не сменит контору-застройщика, соответственно инвесторы первого застройщика (а по нашему законодательству человек вложившийся в котлован никак не покупатель но инвестор) могут вообще ничего не получить. Из этого следует что утверждение верно только для уже сданного жилья. Пока же деньги потрачены а на обьекте - котлован - говорить о том что квартиры проданы несколько некорректно...
-
Sven78
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2011 10:14
Sven78 написав:jde Вот и получилось в результате, что в домах сданных в 2011 году много квартир куплено на этапе котлована в 2007-2008. Удивил?
Абсолютно достоверное утверждение. Часто приедешь посмотреть (а там и смотреть еще нечего - фундамента нет), а уже много квартир продано.
А вот с тут все неоднозначно 1. Не факт что котлован превратится в бетонометры. 2. Не факт что даже превратившись в бетонометры по пути он не сменит контору-застройщика, соответственно инвесторы первого застройщика (а по нашему законодательству человек вложившийся в котлован никак не покупатель но инвестор) могут вообще ничего не получить. Из этого следует что утверждение верно только для уже сданного жилья. Пока же деньги потрачены а на обьекте - котлован - говорить о том что квартиры проданы несколько некорректно...
Тоесть упрощенно можно сказать что, возможно, еще не все оформленно все то на что в свое время было потрачено (тоесть была "сделка с деньгами")?
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2011 10:20
Sven78 Додам і я Не довіряти данним мінюсту - в мене причин не має . Яка різниця для них які цифри показувати в 2007-2008 роках , тому : В 2007 році , в Києві нотаріусами було зареєстровано 19520 угод В 2008 році , в Києві нотаріусами було зареєстровано 20876 угод
Так як дехто стверджує , що все житло в новобудовах було придбано раніше і тільки в момент здачі було юридично оформленно , то я в стані вирахувавти скільки всередньому в місяць було угод на вторинному ринку. Отже по твердженням моїх опонентів Первинка в 2007-2008 роках - 2000 , вторинка 3000 Я бачу що в середньому оформлялось ((20876+19520)/2) / 12 =1684 квартири в місяць Обєм первинного ринку з статистики - нам відомий - 1000 квартир в місяць . Таким чином ми не можемо точно сказати скільки було реальних угод на первинному ринку , але при твердження що всі квартири викуплялись на рівні фундаменту , нам чітко видно що на вторинці відбувалось не більше 684 угод в місяць, тому внаслідок наявності загальної сумми проданих квартир , моїм опонентам прийдеться згодитись , що для того щоб збільшити продажі на вторинному ринку , потрібно зменшити кількість угод на первинному. загальна к-сть угод = угод на первинці + угод вторинки Угод на первинному ринку може бути від 0 до 1000 Угод на вторинному може бути від 684 до 1684 Отже 1684 в місяць = (0-1000) первинка + (684-1000) вторинка. Конкретніші цифри замість діапазонів кожен може вибрати за власним смаком , головне щоб рівняння працювало.
Для тих хто взагалі на бронепоїзді , поясню на хлопський розум . (2000 + 3000) х 12 місяців = 60 000 х 2 роки = 120 000 ( з яких на первинці 50 000 ). При таких умовах ( тобто будівництво 10 000 квартир в рік в Києві ) , виходить що тільки в 2007-2008 роках наперед було продано все житло яке збудується до 2012-2013 років включно . ( а були ще й інші роки , наприклад 2004-2007 . Хто хоче зрозуміти - пробуйте , задавайте питання Хто хоче зубоскалити - зубоскальте , але тоді не дивуйтесь що я Вас проігнорую , різного роду ги-ги на показаний палець мене вже якось не цікавлять.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 10 лип, 2011 10:25, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1