Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Julia написав:Хорошая компания и отвественная! все вовремя строиться, по договорам тоже все впорядку, так что я довольна и всем советую.
Юля, тут представників забудовників, які зареєструвались лише заради того, щоб одне повідомлення написати, вираховуємо на раз-два. Будь-ласка, кілька об'єктів, що "вовремя построились" - в студію. Інакше - сприйматиму як гниле балабольство. І всім рекомендуватиму обходити Ваш офіс на кільці Липинського десятою дорогою. Чи ви вже переїхали в вагончики, на Порохову? Був я у Вас також, занадто слащаві хлопчики, гарно розказують, а щось конкретно запитаєш- "з'їжджають" на рівні консультантів мобільних салонів.
Добрий день. Можливо буде актуальна інформація. Монтаж систем опалення (в т.ч. втановлення котлів), водопостачання, підігрів підлоги будь якої складності + консультація.Продаж матеріалу та обладнання. 096-169-82-15
Flicker написав:Набережний Квартал м. Львів Хто може щось розповісти конкретне? Без реклами афера і так далі
Колега вклався в 1к, коли ще було по 7200 грн/м2 (реально вийшло ледь не за 400 у.о./квадрат, за рахунок скидання доларів по курсу чорного ринку). Ніби будують. Поки що особливих "розводів" немає, але от розводка електрики і труб та підключення сантехніки(!)-за отдєльную плату. Чи входить у вартість житла котел-не в курсі. Стіни з цегли, ззовні силікатна. Однак питання власності земельної ділянки залишається відкритим. Треба дивитися по факту, чи введуть в експлуатацію першу чергу (бо ж можуть збудувати, а далі-пшик, бо дозволів немає), і тоді вже приймати рішення. Але-боязно...Я ще в 2012 році вклався в бетон від Екодому і не жалію ні крапельки
Маємо дуже гіркий досвід з забудовником Ірокс. Придбали житло в них ще в 2011 році, втулили нам останній поверх, та пообіцяли і прописали в договорі, що нададуть нам горище над квартирою, щоб потішити нас останнім поверхом. Але, передумали.... Ходили по судах- нічого не добились, свідоцтва права власності - не дають, та в суді нам теж відмовили. Так і доведеться жити на останньому поверсі, ліфт вже два роки як не підключають, а сусідній будинок, що був на три роки раніше збудований, до сих пір не обслуговується ліфтом. Так люди і ходять пішки. Ще, потім вияснилось, що за нашою квартирою закріплен ще один замовник.... все так сумно. А в апеляційному суді нам так і сказали, що в Ірокса дуже погана репутація, і вони використовують приховані схеми. Люди, не купуйте житло в Ірокс!!!
Монтаж систем водопостачання, водовідведення, опалення (в т.ч. встановлення котлів), підігрів будь-якої складності. Продаж матеріалів, обладнання+ консультація. 096-169-82-15
oleg_por Ця контора будує з найдешевших матеріалів, які тільки можна знайти на ринку. Брат, який працює в будівництві, казав, що це останній забудовник, до якого треба звертатись. Демпінгують цінами, але...
А ви бачили ту будову від Карпатбуду на стрийській?? Я в шоці з чого вони то будують? В компанії явні проблеми схоже, коробку вигнали,а потім шо? Є хтось хто купив там квартиру?