Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 18362183631836418365
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 08:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД писал(а):Лучанов там был начштаба. Распространяет передовой опыт "Скелі"?

питань багато, і на камеру бив солдата і викрадення?
а 3 ордена Богдана Хмельницького, це за просто так не дают
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1 ... 0%B8%D1%87
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 08:33

budivelnik писал(а):
  ЛАД писал(а):Лучанов там был начштаба.
Деколи краще вивчити питання..
Я задав топікстартеру цієї теми -кочівнику питання
Чи знає він що то був за побутовий конфлік з дружиною комбата?
Бо згвалтування - також побутовий конфлікт , за який я можливо й вбив би...
Тому питання до совкового парторга
Тобі відомо що за конфлікт викликав цей випадок?

не відомо, що там був за конфлікт, але діяти так -це кремінал,
стосовно комбрига, йому 52-55
звільнився у 90-ті капітаном, мав ФОП у 2021р
https://youcontrol.com.ua/catalog/fop_details/68044904/
під час війни з капітана доріс до підполковника

"Місцезнаходження командира в/ч А5001 Станіслава Лучанова, який самовільно залишив місце служби, наразі встановлюється", - повідомили в ОК "Північ".

Заклик до медіа та громадськості
Військові наголосили, що всі протиправні вчинки отримають належну правову оцінку, а винні понесуть відповідальність за законом. Деталі справи пообіцяли оприлюднити пізніше через правоохоронні органи - щойно це стане можливим без шкоди для слідства.

Що передувало
Командира 155-ї окремої механізованої бригади Станіслава Лучанова відсторонили від служби на тлі скандалу з викраденням людей на Київщині.

У ніч з 27 на 28 червня семеро осіб увірвалися на подвірʼя двох братів у Київській області та вивезли їх у невідомому напрямку.

За підозрою у викраденні цивільних чоловіків правоохоронці затримали дев'ятьох бійців 155-ї бригади. Серед затриманих осіб - командир батальйону цієї ж бригади. Його підлеглих наразі офіційно відсторонили від виконання службових обов'язків.

тобто , комбат (за наказом і чи сам так вирішив допогти командиру?)
був головним у цьому злочині

Станіслав Лучанов очолив 155-ту окрему механізовану бригаду відносно нещодавно - у лютому 2026 року. До цього призначення він обіймав посаду начальника штабу 425-го окремого штурмового полку "Скеля".
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 08:58

Banderlog писал(а):
  Shaman писал(а):
  Banderlog писал(а):Штати не збираються відкривати протоку, не для того вони її блокували.

як воно в твоєму перевернутому світі - ми вже уявляємо. а в нашому світі протоку блокує Іран, намагаюись використати це як козир на перемовинах. щось за це отримає - але право контролювати прохід - ні, не отримає...

То чого штати не пропускає тих що заплатили ірану
або тих що ідуть до ірану? Якщо тільки іран блокує протоку? ) мож таки і сша щось блокують?
ні ? :lol:

що ти свідомо описаєш окремі фрагменти? ;) коли Іран блокує протоку, то США звісно роблять повну блокаду. писав ще на початку тієї війни, що Іран зручно влаштувався - блокує протоку, а його суда вільно плавають. США пофіксили цей баг.

ще раз - наче домовились про розблокування протоки, але Іран намагається все одно керувати процесом, а коли хтось йде ВОДАМИ Оману не погодив з квірами (бо не мають це робити) - Іран атакує суда. отримав у відповідь - й атаки, й блокаду. як тільки Іран публічно заявить про вільне судноплавство - то блокаду одразу знімуть. гадаю ти розумієш реальні причино-наслідкові зв'язки - але чомусь звинувачуєш США ;)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 09:07

ЛАД писал(а):
  Shaman писал(а):..............
але це й близько буде не схоже, коли СВОлоді повернуться в тил - отам побачите, що таке бандитизм... й не лише...

Ещё раз - меня это не интересует и я этого не побачу. Я там не живу и жить не буду.
И наши орлы ничем не хуже и не лучше СВОлодь.

а оце нахабна брехня. ЛАД весь час намагається прирівняти наші дії й дії Раші - бо виправдовувати Рашу вже наче глупо - надто очевидні їх злочини, так зачепимо наших.

ні ЛАД, не такі. в нас є щось сходе на Вагнер - це реальні кати та вбивці? в нас є оці бої в ямі - коли вийде хтось один, й то піде на штурм? загалом в нас існує ця тотальна система тортур та страт полонених?

ЛАД вдає розумного, але не хоче визнати - в нас це окремі випадки, а на Раші це система. оце головна відмінність. проблеми та злочини є всюди - різні лише масштаби та відношення. звідки ЛАД знає про наші проблеми? ми вже це обговорювади на прикладі США - є розслідування журналистів, є розслідування влади. а що на Раші - хоч жодне розслідування було? ні, навпаки, чим більше кат, тим більше йому нагород - що зайвий раз підкреслює щона Раші це система.

в нас воюють мобілізовані, які захищають власну країну. в них воюють найманці, які за гроші погодились вбивати людей в іншій країні. можливо ЛАД й не розуміє принципову різницю, але вона є.

тому не треба виправдовувати руських, оцими недолугими порівняннями - в нас різні країни, й різні люди. й чим далі, тим більш різні - на щастя...
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 09:12

ЛАД писал(а):
  Shaman писал(а):
  Letusrock писал(а):ти знов канонічне про згорівший хлів та корову сусіда.. Себе послухай "Це нічого що у нас котики цивільних вбивають, зате у росіян ТАКЕ буде". Рідні вбитих миттєво утєшаться від цієї думки

й де ти бачиш, що я таке сказав? а за твої перекручення я не відповідаю :lol:

А к чему тогда упоминание о СВОлодях?
Так что никакое не перекручивание.

таки ЛАД не плутається, а спеціально перекручує. згадка СВОлодь - це констатація факту, що відбудеться, коли всі ці найманці повернуться в тил - вже є купа відповідних випадків. бо СВОлоді знають - далі СВО не пошлють, то й знову вбивають без ніяких вагань.

Це нічого що у нас котики цивільних вбивають - це вигадка саме летусрока. я так не писав. я написав, що проблеми будуть, й все залежить від дій влади - якщо будуть відповідні програми, проблем буде менше. й початкова ситуація в нас та на Раші - зовсім різна. це бачать всі окрім русофілів - такий собі тест на русофільство. взагалі зараз вся ця хвиля на прикладі одного випадку, де вже людей заарештували. але ж мета - звосім інша, чи не так зрадофіли?
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 10:00

Letusrock писал(а):Там ще Ігор Луценко відзначився вв хітпараді зашкварів.
На питання про вирішення проблеми мобілізації, сказав що є тільки два шляхи : або стріляти на ураження або "як в СССР".

Я не знаю, що там сказав Ігор Луценко

А от що ти переляканий настільки, що по ночах строчиш - це факт )
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 10:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

prodigy писал(а):не відомо, що там був за конфлікт, але діяти так -це кремінал,
Я не заперечую що це кримінал
Просто є причина- яка нам не відома
є наслідок-який нам відомий...
В залежності від причини - будемо мати уявлення про те що відбулось.
Якщо моє припущення вірне - то наслідок не має жодних відношень до Скелі і позастатутних відносин в ЗСУ
Тому ті хто розповсюджують наративи про розвал ЗСУ і не знають причин-ті або корисні ідіоти, або проплачені педераційники.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 10:10

budivelnik писал(а):
  prodigy писал(а):не відомо, що там був за конфлікт, але діяти так -це кремінал,
Я не заперечую що це кримінал
Просто є причина- яка нам не відома
є наслідок-який нам відомий...
В залежності від причини - будемо мати уявлення про те що відбулось.
Якщо моє припущення вірне - то наслідок не має жодних відношень до Скелі і позастатутних відносин в ЗСУ
Тому ті хто розповсюджують наративи про розвал ЗСУ і не знають причин-ті або корисні ідіоти, або проплачені педераційники.

Підозра командиру 155 ОМБр: ЗМІ дізналися, що могло стати причиною викрадення цивільних
Як повідомило hromadske з посиланням на мешканців села Калинівка Київської області, викрадення цивільних Максима і Романа Мосейчуків могло статися через конфлікт із дружиною Лучанова, яка скаржилася на шум мотоциклів.

Зазначається, що в цьому селі жили нова дружина командира 155 бригади Дарина і його теща. За словами місцевих мешканців, Дарина Лучанова скаржилася, що шум від мотоциклів заважав її маленькій дитині.
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 10:12

fox767676 писал(а):
Перемир'я — це найгірший сценарій для України і подарунок для росії, — співвласник FirePoint Штілерман.

«Зараз ми перший раз їх можемо знищити і виграти війну, яку ми ведемо 4 століття. Такого приниження рф ніколи ніхто не робив. Але якщо буде перемир'я — відкриють кордони, виїдуть всі чоловіки, і тоді росіяни захоплять країну».

Постав над ним безбожного,
і диявол нехай стане праворуч його.
Коли буде судитися, нехай вийде засудженим,
і молитва його нехай буде в гріх.

Нехай будуть дні його короткими,
і гідність його нехай прийме інший.
Нехай діти його будуть сиротами,
а дружина його вдовою.

Нехай блукають діти його й бідніють,
нехай просять, виходячи з руїн своїх.
Нехай захопить позичальник усе, що є в нього,
і чужі нехай пограбують працю його.

Нехай не буде милосердного до нього,
і нехай не буде хто жалує сиріт його.
Нехай буде його потомство на загибель,
і нехай буде стерто ім’я їхнє на землі.

Бо не думав він проявляти милість,
але переслідував людину бідну й убогу
і скорботного серцем, щоб вбити його.

Возлюбив прокляття — воно й прийде на нього;
не побажав благословення — воно й віддалиться від нього.
Нехай буде він одягнений у прокляття, як у ризу,
і нехай воно війде, як вода, у нутро його,
і як олія — в кістки його.

Нехай буде йому, як одяг, яким він одягається,
і як пояс, яким він завжди підперезується.

Це — відплата від Господа ворогам моїм,
і тим, хто говорить зле проти душі моєї.

Помер сенатор Ліндсі Грем.Що Грем казав про нас і цю війну: 2022: Поки ми забезпечуємо Україну необхідною зброєю та економічною підтримкою, вони будуть воювати до останньої людини. 2023: Війна в Україні - найкраще витрачені нами грощі.

Он ще щось вчора-позавчора у тому ж дусі казав, я коли сьогодні почув про смерть подумав спочатку що фейк
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 10:33

А ви привітали дипломата генерала перед катастрофою?

А ви привітали дипломата генерала перед катастрофою?
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
  #<1 ... 18362183631836418365
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить