Список новобудов Львова

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25262728>
Сообщение Добавлено: Вс 26 июн, 2016 10:02

Долярчик писал(а):...один сайт не пам"ятаю........а другий сайт - "Ваш магазин"
м.Львів.........реально тільки пару квартир по26кує.....а решта 30......32-34-37 :shock:

...то чому вторинка НЕ ДЕШЕВІЄ????????

она и так подешевела...можете уже сиховский панелешлак купить 1к -20+ т уе,не говоря уже о всяких рясне-винниках
someone

С нами с: 14.06.11
Благодарил (а): 107 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 28 июн, 2016 19:57

someone писал(а):
м.Львів.........реально тільки пару квартир по26кує.....а решта 30......32-34-37 :shock:

она и так подешевела...можете уже сиховский панелешлак купить 1к -20+ т уе,не говоря уже о всяких рясне-винниках

....так однокімнатну ЗА ЦІ 20штук МОЖНА купити в НОВОБУДОВІ!(рясне)

....смисл за ті ж бабки купляти вторинку?
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 28 июн, 2016 20:03

someone писал(а):

.....26 за двушку - це найдешевше ,що я знайшов.........тобто переважно вони дорожчі, що приблизно дорівнює двушці в новобудові :!: - з усіма лічильниками, утепленими стінами, МП вікнами і індивідуальним опаленням!!!
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Вт 28 июн, 2016 22:12

Долярчик писал(а):
  someone писал(а):

.....26 за двушку - це найдешевше ,що я знайшов.........тобто переважно вони дорожчі, що приблизно дорівнює двушці в новобудові :!: - з усіма лічильниками, утепленими стінами, МП вікнами і індивідуальним опаленням!!!
1 Ви спочатку самі собі нафантазували , що вторинка це погано
2 Потім виходячи з п1 - вирішили що за погане потрібно платити менше
3 На протязі як мінімум року Ваші фантазії з перших двох пунктів не справдились
Питання для людини яка має логіку і вміє думати
Так чому вторинка як мінімум не дешевша від первинки ?
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 29 июн, 2016 07:11

budivelnik писал(а):

.....26 за двушку - це найдешевше ,що я знайшов.........тобто переважно вони дорожчі, що приблизно дорівнює двушці в новобудові :!: - з усіма лічильниками, утепленими стінами, МП вікнами і індивідуальним опаленням!!![/quote]1 Ви спочатку самі собі нафантазували , що вторинка це погано
2 Потім виходячи з п1 - вирішили що за погане потрібно платити менше
3 На протязі як мінімум року Ваші фантазії з перших двох пунктів не справдились
Питання для людини яка має логіку і вміє думати
Так чому вторинка як мінімум не дешевша від первинки ?[/quote]

....ну ж по-логіці ЩО КРАЩЕ?- молодиця, чи стара баба??? :mrgreen:
...я ж зразу(вище) написав ПЕРЕВАГИ новобудови!- і тому ДУПЛЯ НЕ РІЖУ, ЧОМУ ВТОРИНКА приблизно так само коштує, як і НОВОБУДОВА з її ПЕРЕВАГАМИ?!!!
...жадність людей? :wink:
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Ср 29 июн, 2016 07:53

Re: Список новобудов Львова

Долярчик писал(а):...ну ж по-логіці ЩО КРАЩЕ?- молодиця, чи стара баба??? :mrgreen:
...я ж зразу(вище) написав ПЕРЕВАГИ новобудови!- і тому ДУПЛЯ НЕ РІЖУ, ЧОМУ ВТОРИНКА приблизно так само коштує, як і НОВОБУДОВА з її ПЕРЕВАГАМИ?!!!
Так логіку потрібно вміти використовувати.
Будинок служить років 50 навіть без капремонту, якщо в нього вкладати хочаб 1% від ринкової вартості в рік - він буде служити вічно.
Тому старий будинок - це вічно молода панянка , при чому в центральній частині міста - з єдиним зауваженням що періодично потрібно нову суконку цій панячнці купувати.

ПС
Коли когось цитуєте - постарайтесь цитувати так , щоб мені не приписувались чужі цитати.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 29 июн, 2016 10:43

Долярчик писал(а):....ну ж по-логіці ЩО КРАЩЕ?- молодиця, чи стара баба??? :mrgreen:

тому що у вторинному переважно иає житловий стан ,а первинний,це
1-добудувати
2- вкластись у 0 цикл,
3- 1,5 роки жити у ремонтах сусідів
someone

С нами с: 14.06.11
Благодарил (а): 107 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 30 июн, 2016 20:03

............ясненько-понятненько по вищенаписаному! ))

...а що скажете про Винники?- краще за Рясне?
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Пт 01 июл, 2016 22:18

someone писал(а):
  Долярчик писал(а):....ну ж по-логіці ЩО КРАЩЕ?- молодиця, чи стара баба??? :mrgreen:

тому що у вторинному переважно иає житловий стан ,а первинний,це
1-добудувати
2- вкластись у 0 цикл,
3- 1,5 роки жити у ремонтах сусідів

Вторинка (старі хрущі) має бути дешевша, тому що:
старі комунікації
дуже високі компослуги відносно новобудов
часто не можливість поставити лічильник на тепло
якщо робити ремонт - то дешевше вже з 0го циклу чим тут все роздовбувати
і ціни нижчі ніж новобудови з ремонтом. на науковій 72м2 3к в хорошому житловому стані за 42 тис продається (починали з 72 тис рік тому)
dinozavrik

С нами с: 24.11.13
Благодарил (а): 304 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 06 июл, 2016 21:52

....нє, ну от переглядаю вкотре ціни на вторинку і мене чуть не передьоргує від цін!- таке враження, що хочуть втюхати "стару, потріпану повію, - по ціні молоденької-гарненької початківиці"! :mrgreen:

....а у Винниках новобуди - по досить привабливих цінах!
...якщо добудують цього року/наступного - і ціна майже не зміниться,- то буду розглядати їх, як ОСНОВНИЙ варіант! :D

....а може є у Винниках ДОСТУПНИЙ особняк в хорошому стані по ціні - пів лимона?- може хтось на такого наштовхувався?- буду вдячний за ссилку :!: :D
Долярчик

Заблокирован

#<1 ... 25262728>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор