|
Експерт: Більше половини українців за кордоном працюють н... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 18 гру, 2011 19:13
fermer_1941 написав:А если-бы эти заробитчане ещё платили какой-нибуть налог, как СПД по 200 грн в месяц и 300 грн в ПФ - в среднем по 50 евро в месяц, а ввсе в год - 1,8 млрд евро ли 20 млрд грн- смотришь к кредиты МВФ не нужны. А что 7 млрд дол в год присылают в Украину - 194 дол в мечяц на одного человека - не верю, эта цифра как минимум в 2-3 раза выше. Это исходя из того, что у них мин ЗП за бугром - 1 тыс долл. Тот нал, который они привозят - практически весь на черном валютном рынке. Ипускай докажет кто-либо обратное. По другим данным - до 5,0 млн человек раьотает за бугром.
А за что мне платить налог на "хрен собачий", если я работаю в американской корпорации, езжу по американским дорогам, ем американскую еду и на украинскую пенсию даже не претендую? Кончились деньги, ну так жрите солому, что я вам скажу. Правительство США не взимает налоги в пользу друг их стран. 
-
Dear_Sir
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 690 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 гру, 2011 19:17
fermer_1941 А почему я должен за них платить налоги и содержать соц сферу. Один там работает за бугром, семья его здесь - пользуется всем тем , что и я - школы, больницы, а кто и на бирже труда стоит, А как заробитчанин, который не живёт на Украине, может использовать соцсферу? С Черновцов сестра приехалала и рассказывает, в деревнях не дома, а хоромы, мужики дома , а бабы на заработках.
Зависть? 
-
pali
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 гру, 2011 19:25
fermer_1941 написав:А почему я должен за них платить налоги и содержать соц сферу. Один там работает за бугром, семья его здесь - пользуется всем тем , что и я - школы, больницы, а кто и на бирже труда стоит, С Черновцов сестра приехалала и рассказывает, в деревнях не дома, а хоромы, мужики дома , а бабы на заработках. Работать они не хотят. А то ,что "слуги народа " у нас такие - мы сами виноваты - "Бачили вочі, що брали, їштє - хоч повилазьте"
Ги А якщо б у тебе 10000$ в панчосі лежали пішов би ти за 1000грн в місяць горбатитись від дзвінка до дзвінка на "слугу народу"? На себе ж працювати "слуга" не дасть! І доводиться ті 10000$ в панчосі тримати замість того щоб як в нормальних країнах в бізнес вкласти. Тут треба богу дякувати, що хоч мужики ще тут залишились. Погонимо "слугів" - і все інше нормалізується. Гроши в бізнес підуть, баби з Італії повернуться, "ледачі" мужики так пахати почнуть, що від трудових кровавих мозолей долоней не буде видно. Український мужик - він такий, не баби ж хороми будували...
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 гру, 2011 21:47
Вообще не стыдно такой бред нести? Какие руководящие должности, какое офицальное трудоустройство?
-
openorama
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 01:08
pali написав:fermer_1941 А если-бы эти заробитчане ещё платили какой-нибуть налог, как СПД по 200 грн в месяц и 300 грн в ПФ - в среднем по 50 евро в месяц,
Налоги платят по месту проживания и получения дохода. Расскажите пожалуйста, за что должны платить заробитчане, которые на Украине не живут? Тем более, что договора о недопустимости двойного налогообложения подписаны с большинством стран, где заробитчане работают.
В таком случае, с какого перепуга они тогда претендуют на пенсии и социалку уже на Украине, наряду с теми кто платит налоги и сборы?
-
Black_C
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 01:40
Black_C В таком случае, с какого перепуга они тогда претендуют на пенсии и социалку уже на Украине, наряду с теми кто платит налоги и сборы?
А что, стаж уже не учитывают при выходе на пенсию? И на какую социалку заробитчане могут претендовать? На пособие по безработице, при котором за границу не выедешь? Что, теперь заробитчане - корень всех проблем?
-
pali
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2012 00:11
fermer_1941 написав:А почему я должен за них платить налоги и содержать соц сферу. Один там работает за бугром, семья его здесь - пользуется всем тем , что и я - школы, больницы, а кто и на бирже труда стоит, С Черновцов сестра приехалала и рассказывает, в деревнях не дома, а хоромы, мужики дома , а бабы на заработках. Работать они не хотят. А то ,что "слуги народа " у нас такие - мы сами виноваты - "Бачили вочі, що брали, їштє - хоч повилазьте"
"Хороми" в Україні побудовані? Певно українські матеріали купляти (з яких податки заплачені), а гроші прислані тут витрачаються (з кожного товару 20% ПДВ). А тепер вважаєм, що ви (віртуальний середній українець) свою зп потратили в Україні (40% податки - якщо зп не сіра + 20% ПДВ) Середня зп скільки? 2,8 тисячі гривень, якщо вірити Азарову. Тож ви заплатили з неї 1120 + з ПДВ 560 = 1680. І заробітчанин половину зп в Україні (на іншу він живе і відкладає на пенсію собі). Хай це 500 євро, це на сьогоднішній день 5095. Тут лиш пдв = 1019. Тож він заплатить 1019 проти ваших 1680. Але він тут по дорогах не їздить і так далі по тексту.. І хто оцінить, що коштує дітям рости без матерів чи батьків? Тож питання - хто за кого платить?
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
pali
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 січ, 2012 09:54
Як??? Щось ви путаєте. Інфляцію збільшує покупка товарів за кордоном, а зменшує продаж наших товарів чи послуг за кордон. Логічно? А заробітчани продають послуги за кордоном, тож навпаки тиснуть на підтримку курсу гривні
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 січ, 2012 21:51
mju Як??? Щось ви путаєте. Інфляцію збільшує покупка товарів за кордоном, а зменшує продаж наших товарів чи послуг за кордон. Логічно? А заробітчани продають послуги за кордоном, тож навпаки тиснуть на підтримку курсу гривні
Здравствуйте! Это не я говорю, а Азаров сказал пару лет назад. 
-
pali
-
-
-
-
Профіль
-
-
|