Договор дарения. Суд.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1234>
Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 13:37

Лина написав:У нас были долгие "разборки" и всех моих близких знакомых они знают в лицо

ну прям уж всех. на крайний случай, пусть дает доверенность на вашего адвоката, они ничего не смогут доказать по этому поводу. ничего противозаконного в этом нету.

А по-поводу пломб, меня даже в квартиру не пускают.

накройте предварительно участковому поляну, и смело нанимайте за 200 грн хануриков, чтобы выбили двери. вы имеете точно такие же права, как ваши оппоненты.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 14:30

Re: Договор дарения. Суд.

Как по мне в данной ситуации выход таков: Берете у хозяина 1/2части квартиры вот такой документ.

ДОВІРЕНІСТЬ

на представництво щодо квартири та її відчуження

м. ______________

_____________________________ року ____________ місяця ___________ числа

Я, ___________________________________, власник паспорта серія ____ № _____________, виданого ___________________________________________________________________ _______________ року, народився _______________ року, зареєстрований у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків та інших обов’язкових платежів з присвоєнням ідентифікаційного номера _______________, проживаю _____________________________________________________________________________,

цією довіреністю уповноважую

___________________________________________________,

зареєстрованому у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків та інших обов’язкових платежів з присвоєнням ідентифікаційного номера _________________, який проживає за адресою: _______________________________________________________________________________________,

ДЛЯ ПРЕДСТАВНИЦТВА МОЇХ ІНТЕРЕСІВ

щодо належної мені на праві приватної власності квартири за № ___ в будинку за № __, що на вулиці _______________________________ в місті ___________________________:

в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, підпорядкованих ним органах та структурних підрозділах, в Головному управлінні житлового забезпечення Київської міської державної адміністрації, органах державного архітектурного контролю тощо, в тому числі щодо узгодження всіх без винятку питань та одержання дозволу, а також будь-яких інших документів та документації на переобладнання, перепланування зазначеної квартири;

у Комунальному підприємстві «Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна»;

в органах внутрішніх справ, в тому числі в Державній службі пожежної охорони в місті Києві та її територіальних підрозділах;

в органах та установах державної санітарно-епідеміологічної служби;

в державних та недержавних органах та установах зв’язку;

в житлово-експлуатаційних органах, проектних організаціях, перед страховиками, оцінювачами;

у відповідних органах енерго-, водо-, газопостачання тощо;

перед будь-якими іншими підприємствами, установами та організаціями незалежно від підпорядкування, форм власності та належності, а також фізичними особами з усіх без винятку питань, пов’язаних з виконанням наданих за цією довіреністю повноважень.

У зв’язку з чим надаю представникові право:

подавати від мого імені документи та заяви;

одержувати належні мені документи, дублікати документів, повторні документи, а також будь-які інші документи, що стосуватимуться моїх прав та інтересів (рішення, дозволи, свідоцтво про право власності тощо), замовляти та одержувати виготовлену проектну та технічну документацію;

укладати від мого імені договори цивільно-правового характеру з житлово-експлуатаційними органами, організаціями енерго-, водо-, газопостачання та зв’язку, проектними організаціями тощо, договори про внесення змін та доповнень до них;

сплачувати належні з мене грошові суми як за договорами цивільно-правового характеру, так і у зв’язку і замовленням та виготовленням документів та документації;

підписувати документи, в тому числі заяви, розписуватися в одержанні документів.

За цією довіреністю представник також вправі користуватися та розпоряджатися вказаною квартирою, для чого має право продати її, здавати в оренду (найом), заставляти в забезпечення виконання моїх власних зобов’язань, представляти мої інтереси в органах нотаріату, житлово-експлуатаційних органах, Комунальному підприємстві «Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна» при замовленні та одержанні довідки-характеристики, податкових органах, територіальних органах у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб у зв’язку з реєстрацією місця проживання чи зняття з реєстрації місця проживання зареєстрованих в квартирі осіб, подавати від мого імені необхідні документи, в тому числі заяви, що стосуються виконання цієї довіреності і необхідність у поданні яких викликатиметься як моїми інтересами як власника квартири, так і вимогами чинного законодавства, зокрема законодавства про нотаріат (про те, що квартира не є об’єктом спільної сумісної власності), заповнювати, підписувати та подавати декларації, отримувати будь-які довідки та інші оформлені на моє ім’я документи, підписувати за мене договори купівлі-продажу, укладати інші договори, в тому числі пов’язані з користуванням послугами тепло-, водо-, електропостачання та зв’язку, на утримання будинку та прибудинкової території, розписуватися за мене на інших документах та в їх отриманні, узгоджувати всі питання, які можуть виникнути в процесі реалізації повноважень, сплачувати належні з мене платежі, в тому числі якщо вони будуть передбачені умовами договорів купівлі-продажу, вимогами чинного законодавства, отримати належні мені гроші, а також вчиняти всі інші юридично значущі дії, пов’язані з цією довіреністю.

Уповноважуючи ______________________________, надаю йому право на укладення договорів щодо відчуження належної мені квартири за будь-якою ціною, з визначенням строків та будь-яких інших істотних умов на власний розсуд.

Довіреність видана без права передоручення повноважень іншим особам і є дійсною до ___________________________________________ року.

ПІДПИС

ПОСВІДЧУВАЛЬНИЙ НАПИС НОТАРІУСА

Використано бланк серії ______ № ______________
Юрий368

Подякував: 61 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 14:39

Спасибо большое. А не оспорится ли эта доверенность в суде? И согласно каких нормативных документов можно выписать такую доверенность?
Лина

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 14:43

Уважаемый roman tr, а можно доверенность оформить на меня, как предлагает Юрий368?
Востаннє редагувалось Лина в Чет 05 січ, 2012 14:45, всього редагувалось 1 раз.
Лина

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 14:44

roman tr. написав:
  Лина написав:У нас были долгие "разборки" и всех моих близких знакомых они знают в лицо

ну прям уж всех. на крайний случай, пусть дает доверенность на вашего адвоката, они ничего не смогут доказать по этому поводу. ничего противозаконного в этом нету.

А по-поводу пломб, меня даже в квартиру не пускают.

накройте предварительно участковому поляну, и смело нанимайте за 200 грн хануриков, чтобы выбили двери. вы имеете точно такие же права, как ваши оппоненты.

Я немного в курсе подобных разборок, так как тоже ВОСЬМОЙ год помогаю сотруднице разобратся с подобным "счастьем" доставшимся от покойного мужа!
участковый сразу умоет руки, даже если ему на это укажет начальник милиции. Фраза будет примерно такая "Подавайте в суд"
Хулиганы точно не выход. Это только повод для оппонентов подать в суд на Вас.

Так вот, нужно медленно и печально добиватся в суде: После получения доверенности указанной выше
1) Получения ключей от квартиры. (пару раз приходите с свидетелями, если вас не впускают фиксируете время, обзванивания соседей, паралельно пишете заявление в милицию о том что вы не можете распоряжатся доверенной вам собственностью) Там отпишутся, но в суде пригодится.
2)Затем иск. Через полгода заседаний суд обяжет госисполнителя вселить Вас в квартиру.
Затем найдя покупателя, и установив цену продажи, через нотариуса пишете совладельцам лист о том что квартира будет продаватся за энную стоимость. Если они выкупают, значит флаг им в руки, если нет, продаете третим лицам.
И потом оспорить это будет невозможно.
Юрий368

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 14:55

Юрий368
Я даже не думала, что кто-то еще так мучается. Всю перечисленную процедуру мы проходили только без доверенности. Только вопрос : Не оспорится ли доверенность в суде? Какие нормативные акты дают право выдать такую доверенность?
И почему так долго не может решиться ВАШ вопрс, Ведь у вас доверенность уже есть?
Лина

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 15:05

Лина написав:Спасибо большое. А не оспорится ли эта доверенность в суде? И согласно каких нормативных документов можно выписать такую доверенность?

В окремих випадках нотаріально оформлений документ можна визнати недійсним. Відповідно до Цивільного кодексу це можна зробити, якщо людина вчиняла певні дії (склала заповіт, довіреність, угоду купівлі-продажу і так далі) під примусом, або була хворою і не усвідомлювала свої дії, або підписала документи внаслідок обману.

то есть ваши оппоненты могут подать в суд мотивируя лишь тем что изложено выше.
а для доверенности нужны лишь правоустанавливающие документы на 1/2квартиры, справки БТИ, ваши паспорта, инд. коды, ну и конечно жилплощадь не должна находится под арестом.
Юрий368

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 15:09

Лина написав:Юрий368
Я даже не думала, что кто-то еще так мучается. Всю перечисленную процедуру мы проходили только без доверенности. Только вопрос : Не оспорится ли доверенность в суде? Какие нормативные акты дают право выдать такую доверенность?
И почему так долго не может решиться ВАШ вопрс, Ведь у вас доверенность уже есть?

Оппоненты сделали на общей площади незаконную перепланировку и специально вызвали мастера из БТИ дабы тот это указал в документах.
Суд по устранению перепланировки мы выиграли, теперь ждем пока исполнительная служба усунет недолики, и оппоненты приведут документы БТИ в первоначальное сосотяние!
Юрий368

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 15:27

Юрий368
Подскажите пожалуйста на какие статьи Вы ссылаетесь (по доверенности)
Лина

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2012 15:42

Лина написав:Юрий368
Подскажите пожалуйста на какие статьи Вы ссылаетесь (по доверенности)

З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про нотаріат http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/3425-12/page

Вы загляните к ближайшему нотариусу, он вам все подробно расскажет!
Кстати, это входит в его обязанности!
Юрий368

Профіль

#<1234>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей