Бувай здоровий вася
і тобі будя не хворати...
|
|
vasul_lviv
1 Ти стидаєшся свого імені ? 2 В тебе не вистарчає розуму зрозуміти , що звертання вася - це звертання по твоєму імені ,а звертання будя - це коверкання ніку ? Висновок вася простий - роби корекцію звертання до мене , поки тебе не забанили. PS А по темі , фото скину за хвилин 30
фасад
бік тил - вигляд зверху , бо сфотографувати перший поверх з тилу заважає паркан Надавати фото квартир з середини не вважаю за доцільне по двом причинам 1 Для цього потрібно отримати дозвіл мешканців ( я буду виглядати якимось дурником з мотивацєю що без цих фото якийсь вася з інтернету мені не вірить) 2 Навіть надавши ці фото , я все одно не маю ніяких гарантій що вася не почне знову розповідати про фотошоп ПС вася - надіюсь ти будеш не сильно засмучений коли побачиш ,що фото на цей раз не з зеркалки
budivelnik
прикольно, а на второй фотке нарисованы заезды для машин.. интересно кто их ставить будет, те кто живет над паркингом сверху или те кто живет сбоку? кто хочет жить над паркингом
коли ти пас свиней, мене там не було, так що давай без фамілярностей. просто Василь.
так це ж треба було 4 міс. флудом займатись, щоб викласти фотографії аналогічні моїм? що нового на цих фото??? те, що з фронтальної сторони фіранки в 3-х вікнах 2-го поверху і 3-й та 4-й поверх взагалі без ремонту? дякую, що підтвердив мої слова))))
і що цей вигляд зверху доводить? для чого він? невже важко перебуваючи на балконі просунути руку вниз і зробити фото? - не важко, але ж немає там нічого, тому ти невигідні для себе фото не викладаєш
1 На фото заїзди не намальовані , а сфотографовані 2 Це не паркінг , а окремі гаражі ( 7 штук на 12 квартир , 3 з фронту , 4 з тилу ), 2 продані . 5 пустих ) Воріт не має по тій простій причині , що власники самостійно встановлюють те що їм краще по кишені. 3 Так наявність гаражів під 2 поверхом впливає на привабливість житла , тому на 3 поверсі продано все , на 4 одна продана , одна вільна , на 2 ( над гаражами ) обі не продані.
Світ ділиться по великому рахунку на дві частинки.
Одна частина - це оптимісти , до яких я відношу себе і тих людей які наприклад купили в мене 9 квартир в 2009-2012 роках , а також багатьох інших , для яких тимчасові проблеми держави-економіки не більше ні менше як виклик їхнім людським і професійним здібностям Друга частина - попісти , розшифровувати назву думаю потреби не має , так само як і перечисляти їх поіменно . Одним з найголовніших завдань попіста, це розповісти як навкруги погано ( при цьому виносячи себе за рамки цього погано , в правдивого попіста все завжди добре і погано може бути тільки в носіїв протилежної думки ) До всього іншого попісти також поділяються на дві підгрупи Розумні і дурні. Один з моїх найактивніших опонентів розумом явно не відрізняється, тому спеціально для нього. вася,ти зараз зрадієш. Я повністю підтверджую твоє переконання що 20 квіткових вазонів з трьох сторін будинку , три сателітарні антени і 6 штор на фасаді будинку - це робота моїх будівельників і рієлторів. Кожна з рієлторських компаній підтримуючи мою боротьбу з тобою ( і розуміючи що моя поразка це концтабір з конфіскацією для них ) взяла на себе зобовязання доглядати за вазонками ( кожен за своїм ) до моменту поки тобі не надоїсть виводити нас на чисту воду. + Мої будівельники , виключно щоб насолити всім васям-попістам , вирішили працювати за ідею ( плюс піднесли трошки своїх коштів для закупки матеріалів ) що позволило мені не продавши перших 650 м2 збудувати ще 650 , але так як попістів це не переконало , мої працівники прийняли ріщення позичити гроші в родичів щоб до кінця року збудувати ще з 250 м2.
вихідний день, кінець травневих свят, а на фото жодного автомобіля, велосипеда, коня...
про приватність він буде розказувати...ви ж за газ разом всім колгоспом платите? так? платіжка одна, там тільки твоє прізвище, воно всім відоме, виклади. буде доказ того, що газ споживають, значить є жильці. сателітарні антени, напевно телевізор працює, світло споживається, виклав квитанцію, маєш ще один доказ. а ти як баран на мосту, вперся рогами до своїх штор, і показуєш їх по 20 раз.
то ти "пустий", а гараж - порожній. і намальований. і як ти їх продав? теж попередній договір купівлі продажу?
я зовсім не насміхаюсь, але не соромно "найуспішнішому" їздити на такому іржавому тарантасі котрий на фото?
я не маю на увазі марку, ціну, колір, а тільки технічний стан автомобіля? не соромно? може краще на маршрутці як твої студенти-опоненти?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Ірина_ |
|