|
Україна вже подумує заборонити білоруський бензин |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 04 бер, 2012 15:11
hno3 Так вот заводик, тот мимо которого я проезжаю, загнулся от того что, наш местный производитель, через свои связи, сделал каку на таможне иностранному инвестору.
Я не знаю Вашего заводика....но знаю только одно - через каку заводики не закрываются! Видимо он и так был убыточным. А вот та кака - была просто поводом,а не причиной! Зачем нам иностранные инвесторы? Украинские инвесторы бегают с прессами денег - нам даже не надо инстранных инвестиций! И ищут любые заводики,фабрики,пароходики куда вложится бы! Увы..найти не могут! Сегодня у нас почти все заводики убыточны! Вы сильно поконкурируете с китайскими ценами?  Китайский импорт задавил всю нашу промышленность. И исправит положение только доллар по 25-30 грн! И ничего больше...
-
цербер
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 15:15
Le}{us Україна багата держава, токо похєрєно дофіга проектів чинушами довбаними
А при чём здесь чинуши? Сегодня весь бизнес - часный! Если видите вкусную сферу для деятельности - вперёд! Увы....пока не видно. Кризис! Народ ничего не покупает, спроса нет ни на что.... 
-
цербер
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 15:21
цербер написав:hno3 Так вот заводик, тот мимо которого я проезжаю, загнулся от того что, наш местный производитель, через свои связи, сделал каку на таможне иностранному инвестору.
Я не знаю Вашего заводика....но знаю только одно - через каку заводики не закрываются! Видимо он и так был убыточным. А вот та кака - была просто поводом,а не причиной! Зачем нам иностранные инвесторы? Украинские инвесторы бегают с прессами денег - нам даже не надо инстранных инвестиций! И ищут любые заводики,фабрики,пароходики куда вложится бы! Увы..найти не могут! Сегодня у нас почти все заводики убыточны! Вы сильно поконкурируете с китайскими ценами?  Китайский импорт задавил всю нашу промышленность. И исправит положение только доллар по 25-30 грн! И ничего больше...
Вы правы насчет денег, это действительно не проблема, внутренних денег хватает. Инвестор это не тот кто дает деньги,инвестор в моем понимание - это кто дает технологии и культуру труда. Поверьте их за деньги не любят продавать, возьмите для примера Европу, сколько китайцы, русские и другие не пробуют купить европейских производителей, давая порой в разы больше денег, им технологии не продают. Инвестор вполне может организовать у нас производство, если им не мешать. В таком случае государству достаются рабочие места, налоги, а инвестору прибыль. Согласитесь все по честному. Только одна сторона не имеет профита, олигархи и чинуши. Первые теряют свой бизнес, вторые откаты. Поймите обществу все рано кто будет давать им работу и платить налоги, а чинушам нет.
-
hno3
-
-
- Подякував: 148 раз.
- Подякували: 152 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 15:43
цербер Спробуйте, щось збудуйте. Та ж дозвільна система - не в _зду. Хто вийшов на хоч якийсь рівень, ще може тягатись, хто ні - просто загинаються.
Долар по 25 похєрить банківську систему. Давно під родоводами всякими бігали? І шо далі? Рінатік отримає рентабельность в 30% і вобще болта заб'є на будь-яку модернізацію і 100% ще й знову допотопні мартени розкочегарить і далі буде руду плавить. Дописувач hno3 - повністю правий - технологія головне. Держава мусить кинути всі свої ресурси на імпортне енергозаміщення. Це дасть колосальне зростання конкурентоздатності економіки.
-
Le}{us
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 15:46
Le}{us написав:Держава мусить кинути всі свої ресурси на імпортне енергозаміщення. Це дасть колосальне зростання конкурентоздатності економіки.
Держава не мусить нічого кидати. А особливо ресурси. Держава (чиновники) мусять зробити так, щоб в Україні розвивалося виробництво товарів і послуг, щоб люди і підприємства із задоволенням платили тут податки (не під 80 %), щоб ніякий "смотрящий" не забрав середній і крупний бізнес і т. д. і т. п.!
-
Jorj
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 625 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 16:01
Jorj Якщо не мусить, значить повинна стимулювати, інакше якого біса з нас ресурси тягне через податки?
- закрита економіка мусить стимулюватись державою через внутрішній попит. (соціалка і пр.) - відкриту економіку держава мусить інвестувати або стимулювати для підвищення конкурентоздатності. (в заводи, параходи і т.д.)
інакше весь наш труд, вилітатиме в імпорт.
-
Le}{us
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 16:02
Здесь народ на три листа комментов написал , по теме нефтепродукты с Белоруси это прежде всего Мозырский НПЗ , по качеству вырабатываемого топлива он сейчас лучший , может даже чем даже литовский в Можайке , в завод для модернизации в последние годы было вложено ярды зелени , поэтому сетки брендового топлива типа Шелл его охотно импортируют , а отстой который вырабатывают витчизняни НПЗ пусть заправляет себе в мерседесы наше родное правительство , оно кроме как запретить ничего созидать не может
-
logos
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 16:23
В Україні 6 НПЗ ледве 3 на третину потужності працюють, решту сміливо можна різати на металолом. все завалено імпортом. мит то немає. Щастє то яке. Ух багатюща то яка Україна шо може дозволити собі угробити власну нафтопереробку заради імпорту.
-
Le}{us
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 17:07
PepeladZ написав: ketchv написав: цербер написав:zzzzzz Бензин нужнго самому делать. Нет у нас валюты его закупать. Не ужели так сложно для понимания? Да ещё они что то с нашим сыром выделывались....нужно ВСЕМ популярно пояснять! ВСЕМ.....и Евросоюзу с Россией тоже! Мы в окружении врагов - конкурентов, и только с горла вырывая свой кусок хлеба Украина будет подниматься с колен...
Ув.Цербер/Фантом/Кузер, конкретно с этим постом сложно не согласиться. Полностью поддерживаю!
С какой частью сообщения вы согласны? С той, где про вырывание куска из горла? Так обычно поступают конченые особи, тем более, когда это касается родственников.
Вы слишком глубоко ищите смысл, а он на поверхности. Про родственников я ничего не писал, это уже Ваше мышление. Цербер/Фантом/Кузер пост написал не про семейные отношения, а про отношения между странами. Каждая страна отстаивает свои интересы. Все хорошо пока интересы не пересекаются. Когда пересекаются - тогда и нужно "вырывание куска из горла", потому что интересы - это огромные деньги(прибыль), не вырвеш ты - вырвут у тебя.
-
ketchv
-
-
- Подякував: 171 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 бер, 2012 18:55
Le}{us написав:В Україні 6 НПЗ ледве 3 на третину потужності працюють, решту сміливо можна різати на металолом. все завалено імпортом. мит то немає. Щастє то яке. Ух багатюща то яка Україна шо може дозволити собі угробити власну нафтопереробку заради імпорту.
і що мені, як споживачу, та всім іншим, я думаю, теж, з того, тільки 3 заводи працюють на половину потужності, а решта стоїть? нафтопереробку "угробило" банальне жлобство власників цих заводів. може ці "дохєрархи" (с) навчаться не тільки качати бабло з привласнених заводів, без жодної модернізації, а вкладуть трохи грошей в модернізацію, шоб ці заводи випускали якісний, відповідно і конкурентний продукт? якби є вони хоч бензин випускали хоч якісний, то це все хоч ще якось могло б бути. але чому я чи будь-хто інший не матиме вибору і буде вимушений купувати те лайно, що випускають ці заводи? чи може ремонт двигунів потім ці заводи оплачуватимуть? а відсутність конкуренції взагалі призведе до того, що прийдеться лити в бак невідомо що, з відповідними наслідками для авто. як я споживач голосую своїм гаманцем, і інші думаю теж - такі заводи мені не потрібні. нехай хоч всі стоятимуть. навчаться випускати якісний продукт, тоді і поговоримо. а ви, якщо патріот (чи може псевдопатріот? чи взагалі, вибачте, мазохіст?) можете заправляти своє авто чим завгодно. до речі, навіть якщо ви і досі були фанатом українського бензину, то у відсутності конкуренці є ще один наслідок, який вас також торкнеться - ціна, яка теж зросте, до меж, яким цим жлобам тільки вздумається.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
|