За розкладом на порядку денному - КАПІТУЛЯЦІЯ покупців драгів
фаза закінчення висхідного тренду (коли тенденція вичерпує себе) зазвичай призводить до формування непропорційного ринкового консенсусу (переважної більшості) та різкого одностороннього позиціювання
це означатиме знищення покупців як "класу"
єдине зауваження. на форексі більшість стадій зламу попереднього та виникнення нового тренду може блискавично промигнути за короткий проміжок часу
економічне відновлення в умовах монетарної експансії започаткує нову інфляційну фазу, тому одразу на капітуляції "розумні" гроші кукелів входитимуть у ринок драг металів. на довго
ЛОБ написав:За розкладом на порядку денному - КАПІТУЛЯЦІЯ покупців драгів
фаза закінчення висхідного тренду (коли тенденція вичерпує себе) зазвичай призводить до формування непропорційного ринкового консенсусу (переважної більшості) та різкого одностороннього позиціювання
це означатиме знищення покупців як "класу"
єдине зауваження. на форексі більшість стадій зламу попереднього та виникнення нового тренду може блискавично промигнути за короткий проміжок часу
економічне відновлення в умовах монетарної експансії започаткує нову інфляційну фазу, тому одразу на капітуляції "розумні" гроші кукелів входитимуть у ринок драг металів. на довго
лоб, если расшифровать по принципу бритвы оккама получится : будет валиться , хотя может и дорожать
поточні коливання ціни я пояснив би словом - ерозія/руйнація психологічних рівней підтримки 1.200-1.180, після завершення якої, ймовірно, ми станем свідками потужного імпульсного низхідного руху до позначок нижче $1.000
напередодні Нового 2014 Року не переймаючись наслідками прогнозування )) можу поділитися своїми думками щодо матриці основних валют
отже, маю усі підстави передбачати продовження укріплення його Величності (для кого - нікчемності) дОляра до товарних валют CAD, AUD, NZD, NOK та альтернативних світових резервних CHF, JPY
проте, я не схильний ставити на USD проти EUR & GBP : щонайменше розраховую на збереження статус "quo" поміж цими трьома китами або гойдалки туди-сюди з поверненням на відвойовані позиції
тому на моє скромне хо EUR також очікує на укріплення по широкому ринку крос-курсів EURCHF, EURJPY, EURCAD, EURAUD, EURNZD ... та навіть EURUSD
ЗОЛОТО та СРІБЛО може стрельнути у височінь на загостренні ризикових або ати-інфляційних настроїв, але, гадаю, трохи згодом - через рік-півтора, коли масштаби економічного відновлення призведуть до генерації нового інфляційного циклу або чогось непердбачуваного
найкраща стратегія золотим хом`ячкам : сидіти та чекати шари, коли кукели та мародери-шпекулянти зроблять свою благочесну справу, забезпечивши прийнтяні рівня для входу на довгострок