ріст золота не підтримується по фундаменту прискоренням інфляції чи загостренням безризикових настроїв, отже по факту має вилитись у фальстарт
здорове економічне відновлення сприятиме подальшому притоку капіталу на фондові та боргові ринки, що забезпечують інвесторам дивіденду або фіксовану доходність
а золото перебуватиме у ціновій консолідації в пошуках дна (чи рівноваги), можливо, з різким підйомами, шпекулятивними атаками, оманними розворотами
найвірогідніший варіант - торгівельний коридор 1.350 - 950
поточне зростання ціни не дає додаткових аргументів бичкам
тільки вдалий штурм та закріплення над 1.435 змусить мене замислитись та внести корективи. як хомячок тримаю купівлю по 353 грн за грам
низхідний відкат "risk-OFF" на фондових майданчиках підтримує тактичну купівлю захисних активів
слабкі стат дані з ринку праці США полоскотали нерви полохливим короткостроковим продавцям, але навряд чи внесуть чкісь зміни до позиціювання більш стійких та обачливих - середньострокових гравців
моє бачення поточних перспектив драгів залишається не змінним
у будь-якому разі не очікую взяття раніше зламаного рівня-перемикачу $1.307 тож разом із шпекулями варто ставати у короток
реакція ціни на зіткнення з масивною трендовою низхідною Хмариною (Ішимоку) краще за будь-які експертні коментарі внесе ясність у торгівельні плани гравців
події навколо України підтримали попит на золото але глобальні ринки достатньо оптимістично оцінюють вірогідність розвитку подальшлго сценарію та виключають відкритий військовтй конфлікт
моє бачення поточних перспектив драгів залишається не змінним
реакція ціни на зіткнення з масивною трендовою низхідною Хмариною (Ішимоку) краще за будь-які експертні коментарі внесе ясність у торгівельні плани гравців